REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Programul proiecțiilor de filme din acest weekend de la Centrul pentru Tineret 'Jean Constantin'

Programul proiecțiilor de filme din acest weekend de la Centrul pentru Tineret 'Jean Constantin'

Replica API 13 decembrie 2019 | 00:00 155

Sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 12:00, „Cățeii arctici: Cursă pe zăpadă” deschide seria de proiecții pe care sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” le va găzdui în acest weekend. În filmul regizat de Aaron Woodley, un grup de eroi neexperimentați se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret o sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă. Pelicula poate fi vizionată și duminică, 15 decembrie, de la ora 12:00. Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.

De la ora 15:00, filmul de animație „Frozen II/ Regatul de gheață II” revine în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsei și a-si salva regatul. Personajele vor fi interpretate de Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff și Josh Gad, alături de Evan Rachel Wood și Sterling K. Brown. Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari. De la ora 17:30, aveți ocazia să le revedeți pe Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska în filmul „Îngerii lui Charlie”. Producția regizată de Elizabeth Banks prezintă o nouă generație care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenţie de securitate şi investigaţii s-a extins în toată lumea. Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.

Ian McKellen și Helen Mirren sunt protagoniștii peliculei „Maestrul minciunilor”, care va putea fi vizionată de publicul constănțean sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 20:00. În drama regizată de Bill Condon bătrânul escroc Roy Courtnay intenționează să pună mâna pe toată averea moștenită de văduva Betty McLeish. Ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica, pe un teren minat, în care miza crește de la o clipă la alta, iar trădările expun noi pericole. Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.

Duminică, 15 decembrie, de la ora 17:30, cinefilii sunt invitați la comedia „Se-ncinge treaba!”, regizată de Andy Fickman. O echipă de pompieri primește cea mai grea misiune: să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu. În distribuție: John Cena, Keegan-Michael Key și John Leguizamo. Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari. De la ora 20:00, va fi proiectată pelicula „Jumanji: Nivelul următor”, în regia lui Jake Kasdan. Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Kevin Hart, Awkwafina, Jack Black, Danny DeVito trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.

Informațiile legate de programul de vânzare al biletelor sunt disponibile pe site-ul oficial http://www.cmeptjc.ro/, pe pagina de Facebook sau direct la casieria centrului, din bulevardul Ferdinand, nr. 56 (fostul Cinema Republica).

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920