REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PROIECT. Ambulatoriu de specialitate, cu fonduri UE, la Spitalul Municipal Mangalia

PROIECT. Ambulatoriu de specialitate, cu fonduri UE, la Spitalul Municipal Mangalia

Replica API 26 aprilie 2018 | 00:38 361

Primăria Municipiului Mangalia va depune documentația pentru construcția unui ambulatoriu de specialitate, cu fonduri UE, la spitalul din localitate. Proiectul va fi realizat prin POR 2014-2020, Obiectivul de Investiții 81A-Ambulatoriu. Conform documentației tehnice, este prevăzută extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Spitalului Municipal, cu scopul lărgirii gamei de servicii medicale oferite locuitorilor municipiului Mangalia și populației din sudul județului Constanța. ”Prin acest proiect, se urmărește dezvoltarea infrastructurii de sănătate, la nivel județean, prin înființarea unui ambulatoriu modern, la standarde europene. Totodată, dorim creșterea accesului populației la serviciile medicale de specialitate, eficientizarea actului medical în regim ambulatoriu și îngrijire de zi”, au declarat reprezentanții unității sanitare din Mangalia. Noul corp de clădire va fi o extindere a pavilionului B, cu parter și două etaje, unde vor fi amenajate cabinete medicale de specialitate. Valorea maximă care poate fi accesată, din fonduri UE, pentru acest proiect este de 2,3 milioane de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la geografie se face si management intensiv avansat,nu?
1
0
Poate da cineva jos cretinitatea aia de invelis din sticla al pavilionului mare din Mangalia,facut ca sa scoata un dobitoc niste bani de la buget. Chestia aia este un pericol real pentru sanatatea personalului ai a pacientilor,pe langa ca este o piedica reala in caz de un eventual eveniment in care e nevoie de interventii de salvare externe.Nu are nimeni curaj sa reclame mizeria aia? Nici ca interlopii au vile in incinta curtii spitalului? Orasul este condus cacacios,de lasi si incompetenti orgoliosi.
2
0
Si la Medgidia un asistent medical care nu stie sa vorbeasca...Nu e niciun proiect.Minciuni.Lumea isi cumpara medicamentele
2
0
spre deosebire de cernavoda unde spitalul este birjarit de o coafeza,in mangalia conduce o curva
3
0
Daca stie punctele cardinale e suficient , stie sa se orienteze.
1
2
Ti se pare ca un manager absolvent de geografie nu este bun la spitalul din mangalia?
4
0
Spitalul Mangalia gluma trista pe langa spitalul medgidia...diferenta de management
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218