REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Proiect în Parlament: vești URIAȘE pentru părinții care au copii sub 7 ani în întreținere

Proiect în Parlament: vești URIAȘE pentru părinții care au copii sub 7 ani în întreținere

Replica API 4 iunie 2018 | 00:39 368

Mai mulţi senatori PNL au depus la Parlament o iniţiativă legislativă care prevede că asociaţiile de proprietari pot decide să excludă de la cheltuielile din întreţinere copiii cu vârsta sub şapte ani şi o să reducă la jumătate costurile pentru cei între 7 şi 14 ani.

Proiectul de lege, depus la Senat pe 31 mai, propune modificarea şi completarea Legii nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari. Astfel, iniţiativa modifică mai multe puncte ale articolului 47 care vizează cheltuielile asociaţiilor de proprietari, informează Mediafax.

"(1) d) cheltuieli pe beneficiari, aferente serviciilor individuale ale proprietarilor, dar gestionate financiar prin intermediul asociaţiilor de proprietari. Beneficiarii exceptaţi de la aceste cheltuieli sunt copiii cu vârsta de până la 7 ani. (2) Asociaţiile de proprietari hotărăsc exceptarea de la plata cheltuielilor prevăzute la alin. (1), lit b) pentru copii cu vârsta de până la 7 ani. (2¹) Pentru copiii între 7-14 ani, plata pentru cheltuielile prevăzute la alineatul anterior pot fi reduse cu 50%, în funcţie de decizia asociaţiilor de proprietari", se arată în textul proiectului de lege al PNL, conform Stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cheltuielile comune adica slariile adm ,cenzor ,femeie de serviciu lumina de pe scara darile catre stat ptr salarii cine sa le plateasca ,ceilalti locatari ?
2
0
iar facem legi pt tzigani ? sa primeasca bani numai daca au cotizat sau muncit
0
0
Ori sunteti prosti, ori sunteti prosti! Persoanele intra la intretinere foar la caldura, asta daca nu au centrala termica proprie! Ca in rest, se dsu apometrele! Doar la blocuri cu comunisti mai sunt perdoane in intretinere! Prostii naibii
1
1
eu nu vreau sa platesc pentru ei, suntem in comunism ce dracu? si atunci era mai corect decat ce propun ei. Si cine sa plateasca. restul locatarilor din bloc? ce aberatie
6
2
Mai ramane ca PNL sa propuna si scutirea pensionarilor de plata intretinerii si castiga sigur viitoarele alegeri.. si cica asta e partide de dreapta.. amaratii astia nu mai stiu ce sa inventeze
9
2
Ce usor e sa pui in carca altora! Asta e tot ce a putut fata mintea unor PNL-isti? Sa te mai miri ca lumea s-a indepartat de ei? Pai daca asociatiile hotarasc, de ce mai vin si pitifelnicii astia cu legea? Pe de alta parte, cu cei mici se consuma mai multa apa calda, gaze etc., ei au nevoi speciale... Multi prosti mai sunt in partidul asta? Pe unul il stie toata lumea, e Ludovic Orban!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218