REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Proiect îndrăzneț la Ovidiu: scenă plutitoare pentru evenimente

Proiect îndrăzneț la Ovidiu: scenă plutitoare pentru evenimente

Replica API 5 aprilie 2017 | 23:20 773

Primăria orașului Ovidiu dorește să achiziționeze o scenă plutitoare pentru evenimentele din localitate. Achiziția se va face, din spusele autorităților locale, pentru anul viitor, timpul fiind foarte scurt pentru a putea fi folosită la ediția din acest an a festivalurilor din Ovidiu.

„Este un proiect care se dorește achiziționare unei scene plutitoare, în vederea organizării festivalului Ovidiu, eventual anul viitor. Acum perioada este destul de scurtă așa că este destul de greu pentru achiziționare, avize. Ideea este extraordinară, căutăm sursele de finanțare. Există o idee chiar cu fonduri europene, pe fondul de promovare a orașului Ovidiu. După care, putem achiziționa poate și cu fonduri guvernamentale, prin Ministerului Culturii, mai ales că este bimilenara Ovidiu. Există multe direcții. Deocamdată, așteptăm și noi să găsim variante”, a punctat pentru „Replica” viceprimarul orașului Ovidiu, Doru Cumpănașu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari conducerii Primariei Ovidiu pentru toate eforturile care le depun pentru ca orasul nostru sa fie promovat. Sunt convins ca vor urma si alte realizari
3
5
Prioritizarile prostanului pe care l-ati votat primar sunt de-a dreptul bizare.
6
3
Se poate mult mai bine. Prin Ardeal ai fost? Ai vizitat Sibiul, Brasovul, Clujul sau Alba Iulia sa vezi cum arata? Apoi plimba-te un pic prin Constanta sau Ovidiu si o sa vezi diferenta. Si o sa-ti treaca cheful de lauda. Cu privire la oameni sunt complet de acord cu tine.
8
0
Felicitari dle Primar
5
6
Tara arde si baba se piaptana.Au fost terminat toate problemele orasului si acum avem nevoie de scena plutitioare!Pentru ce?
8
6
Foarte foarte frumos, felicitari domnule primar.
7
9
Felicitari dl primar !
6
9
Ceva frumos...dar multi inculti din orasul ala nu vor aprecia. In orice localitate sunt multe de facut si se vor face ele. Dar oameni buni apreciati ce aveti, eu am fost cu armata in afganistan, ceea ce va pot spune este ca traim foarte foarte bine si eu cel putin nu voi mai critica starea tarii noastre. Mie imi place orasul ovidiu. Am o casa si cred ca ma voi muta acolo dar sunt dezamagit de oameni, am vazut ca multi nu sunt in stare sa isi taie nici iarba de la poarta.
11
7
In loc sa repare strazile din Poiana si sa finalizeze reteaua de gaze, primaria cumpara scene plutitoare. Vai de capul nostru...
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614