REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Proiect lăudabil! Regatta Rotary Mangalia îşi deschide porţile pentru 3 zile de adrenalină şi vânt în vele

Proiect lăudabil! Regatta Rotary Mangalia îşi deschide porţile pentru 3 zile de adrenalină şi vânt în vele

Replica API 26 iulie 2017 | 00:00 225

Peste 30 de yachturi cu vele din România și Bulgaria sunt așteptate la un eveniment inedit și unic în peisajul yachtingului românesc: Regatta caritabilă Rotary Mangalia.

Organizată de Club Rotary Mangalia, Seanergya Yacht Club și Asociația Club Sportiv Electrica Balkan, în parteneriat cu Primăria Limanu, si aflată la a V-a ediție, competiția se va desfășura în perioada 28-30 Iulie 2017, cu scopul de a promova și a dezvolta yachtingul sportiv românesc, fondurile obținute urmând a fi folosite pentru inițierea unui proiect de construcție a unei baze sportive de yachting, unde copiii și adolescenții să poată fi instruiți în tainele acestui sport.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo lor!! Am participat, acum 2 ani, la instruirea oferita de ei si va pot spune ca oamenii aia fac tot posibilul sa produca acest eveniment. Bravo lor!!!
4
0
Vai de orasul nostru !Parca nu ar fi vara si sezon estival nu ae aude nici o muzica pe la terase, nu un eveniment organizat daca inaintye orasul era cunoscut prin festivalul Callatis , prin celebra 'scoica plutitoare'' chiar transmis de catre televiziuni Liberty Parade, acum nimic . Orasul este mort parca este inmormantare si nu veselie pe litoral. Pacat acest primar a ingropat de tot orasul. Rusine!!
2
1
E foarte bine ca se intampla asa ceva.Totusi,pentru zona Mangalia 2 Mai Limanu,este putin. Nu poti sa te limitezi la o activitate punctuala si sa admiti ca gata,populatia zonei va fi hranita si multumita cu asta tot timpul anului,an de an.Repet,e laudabil e un inceput,dar se refera la cei cam fara grija zilei de maine. OK si asa,dar totusi hai sa vedem daca Mangalia ramane un cheu,o zona pustie buna de turism ,,specific'' sau va reusi sa-si opreasca exodul de oameni buni,efectiv eliminati de jigodii locale. Mangalia gafaie si moare,nu vede chiar nimeni?Potential urias ,oameni umiliti. Ciudat
5
0
piticul primar, pupa-l-ar necuratu, n-are treaba cu evenimentele care promoveaza Mangalia. Are in vedere doar acele evenimete care aduc profit in buzunarele lui si camarilei constantene.
5
1
felicitari exprimarului Urdea pe mandatul carui s-a realizat Marina Limanu. Pe langa punerea in valoare a potentialului comunei Limanu, angajatii sunt in marea lor majoritate din Limanu. Bravo!
5
1
Iar primarul RADU CRISTIAN este de tot rahatul prin neorganizarea acestei Regate
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218