REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Proiect: Polițiștii locali ar putea primi spor COVID de 2.000 de lei pe lună

Proiect: Polițiștii locali ar putea primi spor COVID de 2.000 de lei pe lună

Replica API 26 octombrie 2020 | 19:56 1690

O inițiativă legislativă înregistrată la Senat prevede acordarea unui stimulent de risc în cuantum de 2.000 lei, pe lună, pentru funcționării publici cu funcție specifică de polițist local din cadrul Politiei Locale.

„Se aprobă acordarea unui stimulent de risc în cuantum de 2.000 lei, pe luna, pentru funcționarii publici cu funcție specifică de polițist local din cadrul Poliției Locale, și a 1.000 lei, pe luna, pentru funcționarii publici cu funcții generale și personal contractual din cadrul Poliției Locale, pe perioada stării de urgență și a stării de alertă, din fondul de salarii al unității angajatoare, prin transferuri de la bugetul de stat, de la titlul VI «Transferuri între unități ale administrației publice» sau de la alte titluri unde sunt bugetate sume cu această destinație, prin ordonatorul principal de credite, sau din fonduri europene”, prevede propunerea de lege, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si asa categoria asta de smecheri creata de babu care nici macar nu mai coboara din masini ca sa verifice un sms de parcare ci blocheaza o banda de circulatie ca sa faca acest lucru ar trebuii desfiintati nu ridicati in bani Chiar nu vede noul primar ce categorie de lenesi reprezinta politia locala care toaca bani publici cu masini foarte multe in loc sa mearga pe jos printre oameni ca sa se faca prezenti Opriti aceaste cheltuieli aiurea din banii oamenilor
0
1
...ai de ales sa le dai bani la pensionari sau la militienii care va sustin interesele. More food! Ba replica, de ce nu spui cine e cu propunerea?! O sa o luati in gura la alegeri!
2
0
IAR MA UMPLU DE BANI FRATILOR DIN CERNAVODA
4
0
Initiatorul acestui proiect are creerul subdezvoltat ,cum sa le dati un asemenea stimulent cand ei nu fac nimic si au salarii intre 7000-9000 lei ,pentru ei ca si pentru alti trantori cum ar fi unii functionari ai primariilor ,ministrul CATU are bani ??? sa se verifice ,,activitatile ,,politistilor locali si functionarilor primariei CERNAVODA ,sa vedeti ca nu fac nimic decat sa fumeze si sa taie frunza cainilor., incotro ne indreptam ,stie cineva?????
2
2
ba,ati innebunit de tot?niste golani trintori care o freaca in masina,nu fac nimic,iau salarii imense si mai vreti sa le dati si sporuri??din banii nostri munciti cu greu in conditii de colegi covidati??dati.le max 2500 net pe luna,sa vedeti,pleaca vreunul?pariu ca nu pleaca ciinii de linga macelarie?
5
1
din niste proshti motivati scoti niste sclavi armati!
6
0
acesti politisti locali sunt sclavii autoritatilor care le fac jocurile lor murdareor esti cu ei sau inpotria lor e o MAFIE
10
1
si proxentiiloe din Roumania sa hotarat 2000 de euro pentru fiecare militian.Bravo militia romana
3
0
Cam putin pt cat muncesc se chinuie saracii sa doarma prin masini si altii care muncesc prin alte parti iau 1300 ron pe luna este greu sa suni la o sonerie sa verifici daca e infectatul acasa poate sa ia corona de la buton deci datile bani iar la restul ue postasul care umbla din casa in casa mai luatile din bani ca ia cam mult 1600 ron firar mama voastra a dracu de hoti
11
1
Pol locala
9
2
Ei fiind mai fraieri verifica toti izolatii si carantinatii care stau la domiciliu
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102