REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Proiect PSD: DECLARAȚIE de AVERE pentru TOȚI românii!

Proiect PSD: DECLARAȚIE de AVERE pentru TOȚI românii!

Replica API 7 decembrie 2021 | 00:16 3266

Un proiect exploziv stă pe masa ministrului de finanțe. Ministrul Adrian Câciu a fost întrebat despre introducerea declarațiilor de avere pentru toți românii. Acesta nu a negat și a povestit momentul în care va fi introdusă această declarație de avere obligatorie pentru toți românii.

Adrian Câciu

"Anul viitor, exclus. Trebuie să înțeleagă toată lumea: noi vom discuta o altă abordare fiscală din perspectiva aceasta în momentul în care avem digitalizare totală pe economie, nu numai pe instituții", a declarat ministrul Adrian Câciu, scrie antena3.ro.

În negocierile de la Palatul Parlamentului, PSD a venit cu ideea unor declarații de avere care să fie completate de toți românii. Soluția a fost agreată, de principiu, de PNL, dar ambele partide s-au blocat la modul în care s-ar putea implementa.

Liderii PNL și PSD s-au blocat când s-a discutat cum va arăta noua declarație de avere și cum va fi completată.

„România are mulți oameni în mediul rural. Când completează declarația e foarte important, înainte să taie porcul sau după. Oamenii vor avea multe probleme cu astfel de chestiuni. O altă problemă este cu centralizarea acestor declarații de avere. Ele ar trebui să aibă un format standard, ca să poată fi ușor introdus”, au explicat sursele citate.

Ideea apariției unei declarații de avere pentru toți românii a fost în discuție și în timpul guvernării PSD, varianta fiind susținută de fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici. Și atunci s-a renunțat la implementare, deoarece nu s-a găsit o soluție pentru aplicare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si declaratie de venit
0
0
Nu mai visati la cai verzi pe pereti, legea 18 cu controlul averilor s-a scos dintr-un motiv bine intemeiat, cum s-o bage acum inapoi, ca ajung toti in puscarie, de la cat au furat.
2
0
n-a plecat niciodata
2
0
A revenit comunismul.
8
0
hotii de la psd vor sa ne vamuiasca ei pe noi?!?!?!
11
0
Cred ca e deranj mare chiar la voi in PSD cu acest proiect. Cum justificati voi politicienii averile cinstite.
18
0
ba politrucule.incepe cu alta abordare fiscala cerand declaratii de avere adevarate angajatilor statului.adica bugetarilor.si arsi cu adevarat.daca le iei la puricat cheltuielile vei vedea ca depasesc cu mul da cu mult veniturile.asa ca incepe cu ei.adica cu ai tai.
18
1
Domn ministru cind taiati pensiile speciale?
21
1
Caut urgent sa cumpar costum a la Robin Hood.Si am nevoie sa cumpar de asemenea si cai caucazian rusesti pentru ceata mea da haiduci.Numa oferte serioase.
16
3
sigur, se va aplica doar amaratilor cinstiti, sa fie mai mult impozitati si jefuiti.
26
1
Foarte corect , verificat cand si-a agonisito , daca apare din flori peste noapte CONFISCATA ! Asa nu se mai poate : Averi exorbitante cand uni au muncit pe branci sant sarantoci lumi, iar hoti de hoti au ajuns miliardari doar din furturi mana-n mana cu justitiabili nostri cinstiti !
21
6
This is bullshits. PSD is showing their communist heritage
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367