REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Proiectul „Bogăţiile toamnei” a colorat zilele copiilor din Medgidia

Proiectul „Bogăţiile toamnei” a colorat zilele copiilor din Medgidia

Replica API 19 noiembrie 2016 | 00:00 810

Unul dintre cele mai colorate anotimpuri, toamna, a fost sărbătorită cu mare entuziasm de preşcolarii de la Grădiniţa cu program normal nr 1 Murfatlar. Pentru a satisface curiozitatea copiilor cu privire la anotimpul de toamnă, în perioada 17 octombrie – 18 noiembrie 2016 s-a derulat proiectul educaţional ”Bogăţiile toamnei”.

Proiectul a avut parte de diferite activităţi desfăşurate la nivelul grădiniţei, care le-a pus copiilor în valoare spiritul creativ prin confecţionarea unor măşti şi costume de carnaval, realizarea unor desene pe tema amintită, prezentarea unor expoziţii de lucrări practice şi artistico-plastice.Părinţii s-au implicat cu interes în procurarea materialelor necesare desfăşurării activităţilor. Acest proiect s-a încheiat printr-o activitate extracurriculară plăcută şi relaxantă, denumită ”Carnavalul toamnei” sub îndrumarea educatoarelor Nistor Cristina,Panov Maria, Neagoe Victoria, Brînză Gheorghiţa, Buja Claudia, Sava Mirela şi directorul unităţii Prof. Ciobanu Nicoleta. Carnavalul a debutat cu prezentarea programului artistic pregătit de copii: cântece și poezii închinate toamnei, urmat de o paradă a costumelor.

Prichindeii îmbrăcaţi în cele mai inedite costume de carnaval reprezentând fructe şi legume, zâne, au defilat mai timizi sau mai îndrăzneţi, pe scena decorată cu frunze ruginii. Acțiunea a avut drept scop valorificarea cunoştinţelor şi deprinderilor preşcolarilor acumulate pe parcursul proiectului tematic ”Bogăţiile toamnei”, în cadrul căruia au fost abordate conținuturi referitoare la caracteristicile anotimpului toamna, bogățiile toamnei (fructe, legume, flori), și altele. Proiectul a fost o ocazie de întâlnire a tuturor: copii, părinţi, educatoare, într-o lume inocentă, hazlie plină de neastâmpăr şi energie, conferindu-i un caracter recreativ, dar urmărind totodată şi un scop educativ.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367