REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Proiectul de amenajare a zonei de promenadă pe malul Mării Negre, dezbătut în prezenţa lui Matei

Proiectul de amenajare a zonei de promenadă pe malul Mării Negre, dezbătut în prezenţa lui Matei

Replica API 22 septembrie 2012 | 00:00 225

Secretariatul tehnic al Zonei Costiere s-a reunit joi în prima şedinţă din ultimii patru ani. Comisia, formată din reprezentanţi ai Ministerului de Mediu şi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, a dezbătut două proiecte extrem de importante pentru oraşul Năvodari. Unul dintre acestea vizează amenajarea zonei de promenadă pe malul Mării Negre.

Oraşul Năvodari a avut cea mai numeroasă delegaţie la şedinţa secretariatului tehnic al zonei costiere. Alături de edilul Nicolae Matei şi de viceprimarul Florin Chelaru, au participat la întrunire arhitectul şef al oraşului, Dumitru Mitran, şeful serviciului Management Programe, Adrian Constantin şi Mihaela Bobe, proiectantul proiectului. De altfel, o pondere mare în obţinerea avizului favorabil a avut-o prezenţa edilului Nicolae Matei, care a răspuns concret şi eficient la toate întrebările spinoase venite din partea comisiei. Mai mult decât atât, delegaţia din Năvodari a primit semnale pozitive din partea membrilor comisiei.

Proiectul "Amenajarea malului Mării Negre - Dezvoltarea infrastructurii turistice de utilitate publică" are o valoare de peste zece milioane de euro.

Execuţia va începe cel mai probabil în cursul anului viitor, iar năvodărenii se vor putea bucura de priveliştea pe care o oferă Marea Neagră, plimbându-se pe aleea modernă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218