REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Proiectul de modernizare a stațiunii Neptun-Olimp - eligibil pentru finanțare cu fonduri UE

Proiectul de modernizare a stațiunii Neptun-Olimp - eligibil pentru finanțare cu fonduri UE

Replica API 21 februarie 2018 | 22:36 391

Proiectul de modernizare a stațiunii Neptun-Olimp a fost declarat eligibil de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, cererea de finanțare pentru acest proiect fiind admisă, recent, în următoarea etapă a procesului de evaluare și selecție, respectiv evaluarea tehnică și fianciară. Conform documentației, se vor reabilita și moderniza străzile și aleile secundare din stațiune, se vor reface trotuarele, sistemul de iluminat public și vor fi amenajate parcări, precum și piste de biciclete.

Atât în Neptun, cât și în Olimp, vor fi reabilitate și modernizate următoarele străzi: Scriitorilor, Delta, Gării, Crinului, Plopilor, Școlii, Aleea Steaguri, Vilele Speciale și Faleza Neptun. Totodată, se vor reface trotuarele și sistemul de iluminat public, vor fi amenajate parcări pe străzile Scriitorilor, Gării, Plopilor și Aleea Steaguri. De asemenea, pe străzile Gării și Crinului vor fi amenajate piste de biciclete, iar la intersecția străzilor Gala Galaction, Ferdinand și Trandafirilor va fi amenajat un sens giratoriu pentru fluidizarea traficului rutier.

„Pentru a ajunge în faza de implementare, un proiect trece prin mai multe etape. Este un volum de muncă enorm, pe care nimeni nu îl vede. Pentru un astfel de proiect, lucrăm aproape 2 ani la documentele tehnice, evaluări, clarificări și toate celelalte etape premergătoare semnării contractului de finanțare”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian. El a mai spus că, potrivit estimărilor specialiștilor din cadrul Primăriei contractul de finanțare ar putea fi semnat în cursul lunii mai, iar lucrările în teren ar putea demara la începutul anului viitor, după parcurgerea etapelor de licitație.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare lucru daca iorgu n-a vandut si strazile ca altfel orice petec de teren a fost retrocedat catre ,chipurile fostii proprietari,ca sebat care este din albesti dar tatal sau era asa de sarac ca nu avea incaltari si nici curea la pantaloni,de unde teren in padurea comorova,in aceeasi situatie aflanduse si ceilalti care au supraglomerat statiunea cu fel de fel de imobile,unele neterminate nici in ziua de azi
0
1
In Eforie Nord, trotuarele pe str. Brizei este distruse de 15 ani. Eforie Nord este statiunea cu cea mai mare pondere in incasarile taxelor si impozitelor a Primariei Eforie. De ce primarul nu face la fel sa reabiliteze prin fonduri europene aceste trotuare ? A uitat sa fie primar, asta e raspunsul !
2
0
Acest primar nu face nimic pentru statiuni pentru ca nu are nici constructori de elita sa faca datorii pt Mangalia o da bate recordul Mangalia cel mai urat oras de pe litoral din Europa pe mandatul lui.Promite vorbeste fara sens aripa Mazare la facut om si suge la tita lui Ioha nu o sa vedem nimic bin din mainile lui decat acasa la palatul lui facuta din mostenirea tip tamara si cu terenuri la schimb cu mazare toti il deplinge pe mazare care a vindut plaji si terenuri cu clica lui .pichinezule i ati gasca si lasane .
1
0
Perioada de implementare a unui proiect chiar poate dura si pana la 3 ani daca vreti sa stiti, domnule Vasile. Nu vorbiti in necunostinta de cauza.
1
1
Auzi la el: Pentru a ajunge in faza de implementare, un proiect trece prin mai multe etape. Este un volum de munca enorm, pe care nimeni nu il vede... Si pentru ce sunteti platiti, domnilor??? Sunt pur si simplu atributiile voastre functionale. Nu faceti nimic iesit din comun. Asa ca OSUL LA TREABA in folosul celor care v-au votat.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102