REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Proiectul din Mamaia al deputatului Babuș, în atenția arhitectului șef al Primăriei Constanța

Proiectul din Mamaia al deputatului Babuș, în atenția arhitectului șef al Primăriei Constanța

Replica API 20 august 2019 | 00:00 340

Radu Babuș, deputat PSD, a solicitat Primăriei Constanța emiterea avizului Arhitectui șef pentru PUD - construire imobil P+2E - alimentație publică și cazare, din stațiunea Mamaia zona Casino, terasa 7-8. Investiația va fi derulată prin firma sa, SC Edilservis SRL. Terenul pe care se realizează construcția are 680,39mp și se doreste desființarea constructiei existente P+M și realizarea uneia noi P+1E+2RETRAS. Deoarece există o restricție de construire pentru imobilele din zona de protectie Cazino Mamaia, stabilită prin PUZ aprobat cu HCLM 121/24.05.2013 ,se realizeaza acest PUD.

Solicitarea lui Babuș va ajunge în atenția membrilor Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului pe 21 august a.c.

Babuș mai este asociat la SC Bora TwoSRL din Satul de Vacanță. A fost și directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai bine bei banii, te distrezi, nu mai investi, lasa mamaia, dute in spania in bulgaria, la unguri, te trateaza cu respect si birocratii si localnicii au alte mentalitati. mazare si nicusor cu racu , ramona dospinescu sunt toti la pastrat, fii baiat destept si tundeo spre alte zari ca aici aerul e rarefiat. psdul o sa piarda pe toata linia asa ca da-ti demisia si lasa-i pe ratatii astia ! nu o sa-ti faca nimeni statuie ca investesti in mamaia, tataia sau ca ai fost psdist, din contra !
1
0
Dar arhitectul lu peste cum a dat unda verde la toate hotelurile si blocurile de pe lac care nu aveau ce cauta acolo ?????
2
0
doarme in pantofii statului de doua mandate si conform site-ului Wikipedia din anul 2014 este urmarit penal in dosarul lui Mazare, fiind acuzat ca in 2007, pe cand era director gen. RAEDPP a stabilit valoarea diminuata a bunurilor apartinand autoritatii publice la o actiune de vanzare...asa ca nu trebuie sa ne mai miram de unde are acest teren...este deputat de Constanta...dar nu face nimic ca si restul politicienilor...iar de initiative legislative...ce sa mai vorbim...trebuie sa te duca si capul pentru asa ceva...
9
0
De unde are hotul asta 680 metri langa Cazino ??? Probabil a cumparat cu bani cinstiti si munciti totul, nu ? Niste hoti si derbedei au impartit Constanta de pe timpul lui mazare si continua furtul si incalcarea legii si in continuare !
20
1
Cu asta se icupa parlamentarii nostri, afaceri, smecherii, dupa care iau pensii speciale ca s au sacrificat pentru tara! Saraca Romanie, jefuita de 30 de ani de lepadaturile astea!
11
0
sa vina institutiile statului sa ancheteze situatia
24
0
Este un parlamentar care trebuie sa mai fie. Prieten bun cu fagadau si asociat prin interpusi cu Babu
18
0
De unde a cumparat babus in zona cazino? De la raedpp caci doar acolo a fost director.
29
0
arhitectii melcilor.ba pristanilor,vilele de pe mamulmarii se fac in unghi,ca sa aiba si aia din spate vedere la mare.Apoi spuneti.le fraierilor de igrasia din casele de pe malul marii.Mai spuneti.le ca decit o casa de vacanta in romania,mai bine te duci unde vrea muschiul tau,in fiecare an alta tara. Bouarilor!
17
0
De unde plm are asta bani de constructii ? Un nimeni cu arogante maxime. Un prost care nici macar nu stie sa se lege la sireturi, doar ca a avut noroc cu tac-su , si ca o futea pe Ivone .
29
0
Ceva retrageri de la hotar nu i se cer ?
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218