REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Proiectul imobiliar Oasis a reînviat! Iată cum se modifică ansamblul rezidenţial de pe malul lacului Siutghiol

Proiectul imobiliar Oasis a reînviat! Iată cum se modifică ansamblul rezidenţial de pe malul lacului Siutghiol

Replica API 8 martie 2017 | 23:37 273

Acum şase ani la Ovidiu, pe malul lacului începeau lucrările la proiectul rezidenţial Oasis. Ansamblul cuprindea 10 blocuri cu 7 şi 10 etaje, piscine, centru SPA, terenuri de tenis, promenada pe malul lacului, restaurant şi debarcadere, dar şi locuri de joacă. Dezvoltatorul a finalizat structura a 2 blocuri cu 7 etaje şi un bloc cu 6 etaje după lucrările s-au stopat. Iată că acum beneficiarul a luat decizia de a reânvia proiectul. În acest sens s-au demarat demersurile pentru modificarea PUZ-ului.

Sursa foto: westhousegroup.ro

La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus un memoriu pentru obținerea avizelor necesare modificării PUZ-ului necesar ansamblului rezidențial Oasis, situat în localitatea Ovidiu, pe strada Lacului de firma Rofrench Connection SRL. Societatea intenționează să obțină modificarea PUZ-ului și Regulamentul de Urbanism pentru zona de nord-est a orașului Ovidiu, propunând zone de locuințe unifamiliale cu regim maxim de înălțime P+2E.

Pe terenurile respective există patru imobile, două cu regim de înălțime D+P+7E, unul cu D+P+6E și două P+1E, dar se dorește revonfigurarea întregii zone, pentru a permite edificarea unor clădiri unifamiliale cu P+1E, P+2E. Cea mai mare pondere din teren va fi destinată clădirilor cu P+2E, urmată de blocurile de locuințe colective cu P+8E. Se intenționează construirea a trei tronsoane de blocuri turn și 58 de clădiri P+2E. De asemenea, mai este prevăzută o clădire cu P+2E, cu funcțiunea de alimentație publică.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ovidiu adunatura de machedoni ,pute tot a branza si ansamblul rezidenTARAN va mirosi totr a oaie
2
1
habar nu aveti, acest teren a fost dat cadou de raposatul Podaru, a venit criza si..gata. Ulteriorprimarul Scupra a vandut inca ccca 2 ha in zona unor procurori si lui Boroianu -deputat si iata caapare un alt proiect. ...la care e actionar si Scupra prin neamurile lui..!
2
0
Nemtii prima data fac drumurile. apoi trag apa si CANALIZAREA. Ulterior se apuca de construit blocuri. Banuiesc ca de la blocuri cacatul se va scurge in lac.
5
0
ce viziune vreti de la niste semianalfabeti? sa ridice betoanele si sa vinda la fraieri, asta e interesul
5
2
daca nu ai drumuri de acces este de tot kk tul ? ne mai civilizam si noi ?
7
2
vede cineva in poza aia si locuri de parcare in jurul blocurilor? ca nu cred ca lumea o sa vina cu autobuzul acolo .la un bloc de 8 etaje cam trebuie parcare serioasa sau sunt blocuri " de lux " unde fiecare parcheaza unde apuca
7
1
Alti machidoni?
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614