REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PROIECTUL PASARELEI din zona CORA Brătianu, al lui FĂGĂDĂU, a fost PRAF în OCHI

PROIECTUL PASARELEI din zona CORA Brătianu, al lui FĂGĂDĂU, a fost PRAF în OCHI

Replica API 17 mai 2021 | 00:11 11275

În anul 2016, Decebal Făgădău, pe atunci primarul Constanţei, le promitea cetăţenilor un proiect ambițios şi anume acela de a construi o pasarelă pietonală deasupra sensului giratoriu de la Cora. Se pare că de atunci şi până acum nu a existat niciun proiect în acest sens, după cum au precizat, pentru Replica, chiar reprezentanţii Primăriei Constanţa. Cum cetăţenii nu au solicitat actualei administraţii locale o pasarelă în zonă, Primăria nu ia în calcul, momentan, implementarea unui astfel de proiect.

Nu a existat niciun proiect

Dacă în anul 2019, Decebal Făgădău susţinea că nu a uitat de proiectul pasarelei de la Cora, precizând că ”suntem la nivelul studiului de prefezabilitate. Proiectul va fi concretizat. Nu am putut face mai repede proiectul pentru că toate etapele sunt legate între ele ca un puzzle. Nu am abandonat proiectul”, iată că reprezentanţii actualei administrații locale au spus, acum, pentru Replica, faptul că nu a existat niciun proiect în acest sens. Întrebaţi dacă iniţiativa fostului edil va fi dusă la bun sfârşit, reprezentanţii Primăriei au explicat că “avem solicitări de la cetățeni pentru pasarele în alte zone unde chiar este nevoie. Pentru această zona nu s-au primit niciun fel de solicitări”, au explicat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Termenul de implementare a acestui proiect: 2020

Amintim că în anul 2016, Făgădău le promitea constănţenilor o pasarelă pietonală multifuncţională caresă aibă rol de supratraversare, iar termenul de implementare a acestui proiect era anul 2020. Şi atunci proiectul se afla tot la stadiul de prefezabilitate. Tot ce a reuşit fosta administraţie locală să facă în decurs de patru ani a fost reamenajarea peisagistică a sensului giratoriu. Spaţiul a fost ornamentat cu arbuşti, scoarță decorativă şi piatră viu colorată. “Această reamenjare peisagistică urmărește crearea unui mediu urban mai sănătos, îmbunătățirea spațiului verde situat în zonele cu trafic rutier intens și, implicit, creșterea calității mediului înconjurător”, transmitea Primăria într-un comunicat.

Citeşte şi:

DE CE a UITAT FĂGĂDĂU de PASARELA de la Cora BRĂTIANU?

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca si o pasarela este un "proiect ambitios " atunci ce sa mai zicem. Astia pe langa ce proiecte a avut Ceausu sunt amatori.
1
0
daca nu era Stroe si Dumittrache aveam primar capabil si foarte cinstit ,vorbesc aici de Fagadau ,asa ca multa muiutza PSD!
2
0
Prelungirea pasajului Cumpenei peste intersectie este solutia viabila
2
0
Serios ? Ce soc...
3
0
Pasaj rutier trebuie acolo
5
0
Eu sper ca se va face anul acesta! Este infernal sa treci pe trecerea de pietoni, nu opresc soferii! Mai ales CT 93 MUE
2
1
ce descoperire
3
1
Stroie este cel mai bun conducator, cu PSD vom inainte. Stroie trebuie sa ajunga primar! Votam Stroie Dumitrache!
3
12
Ha, ha, pai nu v-ati prins ca Fagabou e al doilea Mazarel?
11
8
Chitac este omul lui Stroie. A patit ca Stanculescu si Leana Ceausescu, Victoras ai grije de copii! Din cauza papagalilor ridicati politic in PNL, o sa vedem PSD ul cu 80%. Orasul Constanta, va ajunge o adunatura de mafioti si de asistati.
8
3
Si cu bazinul de inot de la Badea Cartan ne-a tras pe poola!
6
5
Quelle fucking surprise!
5
3
Voi ati votat cu lupul din padure si acum comentati ce nu a facut ciobanul.mai bine vorbiti de ce face acum lupul
18
5
Chitac este in continuare omul lui Gabriel Comanescu . Asa a ajuns primar ,stie tot orasul. Un profesor mediocru fara nici un fel de abilitati manageriale. Cea mai mare teapa Chitac !
22
6
Demararea faimoaselor proiecte ale amiralului, ce schite frumoase ne prezenta in campanie, giratoriu lui fagabou e mic copil
15
2
Urca pulea Spataru pe pasarela. Proiecte pentru halele multinationale. In loc sa faca pasaj auto la intrare in Constanta dinspre Ovidiu mai bine facem cai verzi pe pereti
14
1
bai primarule!pasarela mai putin dar la toate intrarile si iesirile din oras daca nu faceti trecere subterana sau supraterana in circa 5 ani de zile o sa se circule cu masina in brate!
18
2
Mai bine lasau semaforul.
27
3
Un derbedeu care a mintit constantenii ca sa-l voteze. Sictir.
21
9
Nu e nevoie de pasarela?! Constantenii nu si cerut?!...Aaaa... Pune mana de fa pasarela ca acum vin alegerile la primarie si nu te vad bine. Arata ca ai sange in instalatie si lasa ceva bun pentru CT.
20
5
Um MINCINOS ORDINAR care merita sa zaca in puscarie!
23
17
Amiralul e de 1 an. Faga si pastaia au distr us cta in 20 ani. Ce p m vrei tu?
16
29
Amiralu' ce poola mea face? ti-ai dreaq de sobolani de presa..
39
14

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367