REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Promisiunile Primăriei se țin lanț: pistă de biciclete în jurul lacului Tăbăcărie și scări noi la Modern

Promisiunile Primăriei se țin lanț: pistă de biciclete în jurul lacului Tăbăcărie și scări noi la Modern

Replica API 1 august 2017 | 00:58 437

Orașul nu arată ca cea de-a doua putere economică a României, dar primarul Decebal Făgădău spune că lucrează la acest aspect. Mai multe probleme au fost puse pe masă la finele coferinței de presă care a precedat ședința de Consiliu Local din data de 31 iulie a.c.

Calvarul turiștilor și al constănțenilor s-ar putea opri de la anul, în ceea ce privește urcatul și coborâtul scărilor la Modern. Acestea o să fie reabilitate și modernizate!

„Căile de acces existente și aflate în proprietatea municipalității vor fi toate reabilitate și modernizate până la începutul sezonului estival următor. Legat de noi căi de acces, nu putem discuta în acest moment pentru că nu am stabilit locurile și nu vrem să mergem pe potecile construite din necesitate de constănțeni. Vrem să analizăm împreună cu toate instituțiile unde este sigur să construim. Avem o abordare pe două etape. Pe ce avem acum trepte de acces vom intra, le reabilităm, le iluminăm, le modernizăm. Pentru căi noi discutăm în a doua etapă”, a spus primarul.

Ambiția edilului nu se oprește aici! El dorește să transforme Lacul Tăbăcărie într-unul de vis pentru constănței, care să se alinieze celorlalte parcuri moderne din România.

„Cred că fiind un oraș la malul mării, toată lumea, inclusiv cei de la Apele Române, s-a concentrat mai mult pe plajă și au fost cam uitate alte zone. Parcul Tăbăcărie este un parc în care vom investi până în 2020 mult. Îmi doresc ca până la finalul mandatului să avem pistă de bicicliști și pistă de alergare în jurul lacului, dar pentru aceasta cei care trebuie să pună în siguranță pericolul, care este din 10 în 10 metri sunt cei de la Apele Române. Nu sunt adeptul comunicărilor în forță și întotdeauna am făcut apel public, am trimis o solicitare, acum aștept pentru proiecția bugetară a anului următor să văd în bugetul celor de la Apele Române o preocupare în ceea ce privește Lacul Tăbăcărie și Lacul Siutghiol”, a subliniat Decebal Făgădău.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana la Tabacarie ,daca nu ai pista cum ajungi...e greu sa trasezi pe Strada...o pista de 1,50 m...Cand mai d-le Primar faci piste ptr. BICICLISTII ,in anul 3000...CAND...
0
0
au trecut 27 ani ,din care nu au facut nimic,decat au vandut tot ce are statul,si-au construit vile,hoteluri,carciumi,ei tae , ei spanzura,mizerie de oras la malul marii,pana cand??????
1
0
Constantine dragule ai buba la kapok daaa credma.De altfel halitori de kkt is berechet nu cred sa te plictisesti de singuratate.
1
2
Decebale, ai devenit dezamagirea tuturor, inclusiv... a familiei tale. Mare RUSINE!
3
1
Cred ca intai ar trebui sa termine Parcul de la primarie - 1 mai a trecut de mult, sa refaca strazile din zona veche a orasului, unde pavelele sunt sparte, sa readuca la frumusetea initiala parcul Tabacarie - nu e o floare acolo. Nu e nimic finalizat si trainic, cu care sa se poata lauda
5
0
Mascariciul asta de primar trebuia sa joace in Las fierbinti in locul primarului Vasile. Acolo ii este locul !
7
0
Asa cum spuneam, gasca lui Mazare, din care ai facut si tu parte, Fagadau, a falimentat Constanta. Suntem ramasi in urma rau, parcurile nu au pomi , nu ati plantat arbori , tiganii au invadat orasul, locurile de joaca sunt deplorabile iar cei doi vicisori cu care ne-am pricopsit, sunt de tot rahatul. Babu, cel putin, este un veritabil badaran care nu stie decat sa fie tantos. Nu are niciun motiv, dar daca nu-l duce capu', asta e. Asa ca nu o mai frecati, treceti la treaba. Investiti in spital si puteti pol locala la munca. Plantati mii de arbori sa avem un oras verde, pt copii nostrii.
8
1
Sala sporturilor din tomis nord.....,gunoaiele si boschetii din jurul stadionului,zecile de caini vagabonzi....cand domnule Fagadau....ai putea sa faci un parc in zona aceia ....astupi bazinele,toaletezi copacii,desfiintezi gradinile, pui banci si mai faci un parc in Constanta domnule Fagadau
9
1
...nu s-au concentrat pe nici o plaja...SUNT MIZERABILE...cel putin plaja cuprinsa intre Reyna si str Ion Ratiu...este sub orice critica...plina de gunoaie...fara cosuri...cu buruieni si caini maidanezi ce se plimba printre cearceafurile turistilor...
10
0
Ne mananca cainii la 3 papuci..ne ruoem picioarele la coborare...
7
1
Mai Fagadau, mai: Constanta nu mai este " putere "economica de mult. Clujul, Arad, Iasi, Timisoara, Brasovul, sunt doar cateva dintre municipiile care sunt in tot. Noi, datorita golanului de Mazare si a echipei lui de cretini si hoti, din care ai facut si tu parte ca " dom' vice",
11
3
Nu doar la modern trebuie scari , si la plaja trei papuci ar trebui refacute
9
0
asteapta machidonii lui ca hienele ciopartirea parcului in scop imobiliar
10
2
corect,sa vedem si minunile astea,cand se vor realiza?sau se pregateste cu promisiuni pentru viitorul mandat.halal oras.
9
3
Dar tiganiii care campeaza fara jena in parc tot de catre Apele Romane trebuie goniti slugoi obedient ce esti?
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614