REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pronosticuri spectaculoase în PMP la prezidențiale: în marile centre urbane, electoratul de la europarlamentare migrează

Pronosticuri spectaculoase în PMP la prezidențiale: în marile centre urbane, electoratul de la europarlamentare migrează

Replica API 16 septembrie 2019 | 01:20 441

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, va smulge voturi de la USR în marile centre urbane, a spus sâmbătă, la Costinești, purtătorul de cuvânt al partidului, Mihail Neamțu.

„Paleologu smulge voturi de la USR. Va crește în marile orașe, în Timișoara, Iași, București, Craiova, Cluj, va atrage voturile tinerilor. Theodor Paleologu este o imagine exceptionala pentru cei care au votat USR la europarlamentare dar vad ca Dan Barna e nepregatit si voturile care nu vor merge la Barna pot merge lejer la Paleologu”, a zis Neamțu la școala de vară a tinerilor PMP.

Prezent în sală, Paleologu a zis că va smulge voturi și de la electoratul PNL.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau o dezbatere intre : Paleologlu, Neamtu,Ungureanu pe pareta dreapta si Veorica, Ciordache,Pop pe partea stanga. Bataia ca-n SAPTE PACATE si victorie zdrobitoare in alegeri pentu dreapta. Are curaj o televiziune sa faca asa ceva?
2
3
Bai trogloditilor! Theodor este un fin intelectual de care voi la psd nici na-ti auzit! Voi ati ramas cu inchizitia penalului ponta si a analfabetei veorica, docila lui DRACnea, la care va inchinati ca la sfintele moaste! Crede si nu cerceta va spun hotii ai mai mari si voi ca vuvuzelele trompetiti lozincile penalilor! Scoateti drakul capul din cutia televizoruui si Antena 3 ca va raman copii pe drumuri...
2
5
Candidatul lui Petrov va lua voturi de la Uniunea Scufundati Romania
7
4
Doar daca votati miscarea populara si pe presedintele Traian v-a fii bine in tara
4
15
Cum sa nu fie Paleologu virusat ma Cipriane daca este sustinut de partidul creat de Basescu,sau tu chiar crezi ca Basescu daca nu e seful partidului nu are nici un cuvant de spus in P.M.P.
16
5
Numai papagali!
15
2
Voi chiar nu intelegeti ca PSD cu VEORICA lui, va castiga alegerile... Fraierilor...
14
18
si Joianis 6 case, clar nu sunt o optiune pentru oricine e zdravan la cap. Pana ai Veorica pare imaculata pe langa astia doi
15
15
nu va luati dupa Tolomaci PMP Este partid de tolomaci.
19
5
Replica, cat ati luat sa postati asa o enormitate? Gras plicul?
23
0
Paleologu nu are sanse in fata lui Johanis.
21
6
Citeste intai CV-ul lui Dan Barna si nu mai da astfel de comentarii. E f pregatit Dan Barna pt acest post. Chiar si de prim ministru ar fi f bun. Paleologu e baiatu lu tata. Dar ca sa loviti in toate mesajele in USR sunteti in stare sa laudati pe oricine, nu-i asa jegule de psd-ist batran care inca mai vrei psd-ul si dai mesaje zilnic contra USR?
9
12
Ai pariat pe un cal mort. Numele lui: pale-Ologu...
20
11
Va salut , in sfarsit , a aparut un candidat ce indeplineste pe deplin conditiile , pentru a deveni Presedinte din tanara GENERATIE , PREGATIT, EDUCAT , COMPETENT , fara a avea COMBINATII si fara a fi VIRUSAT de CIUMA ROSIE !!FELICITARI si te SUSTINEM , cu multe VOTURI !!!!
13
26

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367