REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pronunţare amânată în dosarul lui Sorin Strutinsky

Pronunţare amânată în dosarul lui Sorin Strutinsky

Replica API 2 noiembrie 2017 | 00:00 234

Magistrații Tribunalului Constanța au amânat pronunțarea în dosarul în care Sorin Strutinsky a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de corupţie. Termenul a fost stabilit pentru data de 14.11.2017.

Procurorii au reținut în sarcina lui Strutinsky mai multe fapte, între care și că, în cursul anului 2009, inculpatul Strutinsky Gabriel Sorin a pretins de la un denunțător o sumă de bani reprezentând un procentaj de 10% din contravaloarea facturilor fiscale ce urmau a fi încasate de către societatea comercială reprezentată de denunțător, în baza a trei contracte încheiate cu D.A.D.L. (Direcția Apelor Dobrogea Litoral). În schimbul sumelor de bani pretinse, Strutinsky Gabriel Sorin, prevalându-se de influența exercitată asupra funcționarilor D.A.D.L. și asupra Ministrului Mediului de la acea vreme, a promis că îi va determina să respecte obligațiile contractuale asumate, referitoare la plata prețului către societatea comercială respectivă. Ulterior, în baza pretinderii inițiale, în perioada 2009 – 2012, Strutinsky Gabriel Sorin a primit de la denunțător, suma totală de 1.286.958,17 lei, banii fiind virați din conturile bancare ale societății reprezentate de denunțător, în conturile bancare ale societăților comerciale indicate de suspect, respectiv S.C. New Home Construct S.A., S.C. Mehmetoglu S.R.L., SC Nefermin S.R.L., S.C. Panel Building System S.R.L. și S.C. Cds Project S.R.L.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana nu este eliminat criminalul ion iliescu ,nimeni nu va pati nimic ,nici un terorist care a furat romania inclusiv teroristul strutinsky,teroristul mazare ,teroristul nicusor ,teroristul isarescu,teroristul petre roman.Numai daca moare iliescu,acest tigan evreu,numai atunci vor fi judecati si condamnati toti acesti teroristi.
0
1
Se pare ca numitul TEICAN MIRCEA,fost director la SIF TRANSILVANIA a pierdut S.C.ANCA IRINA din VENUS,INTENTIONAT in favoarea numitului Strutinschi.Se poate verifica,dosarul de insolventa se afla la lichidator DASCALESCU.
4
0
blaga a facut mult mai multe si a fost scapat , pinalty scapat . DE CE SE CONDAMNA DOAR INTR-O DIRECTIE ?
4
1
a vindut tot ce avea pa numele lui a fost lasat intentionat sa instraineze tot si acum o sa ia cu suspendare ce rusine domnilor magistrati sunteti niste corupti intro tara bolnava magistrati egal cei mai vinovati ca nu aplicati legea urmariti numai interese proprii si noi asteptam ca voi sa faceti dreptate sa va fie macar rusine vinovatilor ce sunteti
13
1
Asta era mare om de afaceri? Lua bani din facturile celor care aveau contracte cu statul?
12
2
Cum dracu amanatii pana le dati drumul , nici usturoi nu au mancat nici gura nu le miroase , nevinovati ca niste mielusei sint cu totii .
12
3
Cu banii pe care i am dat lui Strutu mai jucam si eu la ruleta la cazinou.Asa ca nu am speranta sa mii inapoieze sa mai platesc si eu sclavii mei care muncesc ptr mine.Mai am vre o 20 de sclavi din 800 pe care ii platesc cand imi aduc aminte.Am invatat tehnica de la Comanescu.Munca se plateste din an in paste !
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218