REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pronunţarea în dosarul lui IPS Teodosie, pe 5 iunie

Pronunţarea în dosarul lui IPS Teodosie, pe 5 iunie

Replica API 30 mai 2019 | 00:06 789

ÎPS Teodosie a avut termen în dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete. Judecătorii au amânat pronunţarea pentru 5 iunie.

Amintim că Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Tomisului, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuat. De asemenea, trimiși în judecată, în stare de libertate, au fost trimiși Ciprian Ioan Cojocaru, Bogdan Petrișor Malaxa, Gheorghe Nadoleanu și Stere Beca, la data faptelor mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, Aurelian Ștefan, la data faptei mandatar al Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai popa hotz mergi si tu langa dragnea,borcea,mazare ca sigur au nevoie de un popa
0
1
Hop,hop nu fiti hoti s-o luam-n cwur cu toti.
0
1
Beca este cercetat penal in stare de libertate dar este consilierul personal pe probleme juridice al primarului Saghiu de la Murfatlar. Cred ca nu va scapa niciunul de puscarie
3
1
sa faca o sfestanie la Beciul Domnesc si ss ramana acolo.
4
2
la columbia - cernavoda si mutat disciplinar in catunul seimeni i-ti urez un mare succes la poarta alba pentru spaga luata de la mine si pentru atentia pe care mi-ai dat-o ! o mai vreai si pe batalul handicapat de nevasta-mea !
6
2
vad ca a uitat lumea ca Spagoveanu a fost filmat in timp ce primea mita la universitate si nu s-a intamplat nimic;asa ca dragi enoriasi faceti ce zice popa si in nici un caz ce face el...furt la drumul mare
5
0
Poate ajunge la Rahova,sa-i spovedeasca pe Dragnea si Mazare. Tot acolo o sa-l astepte pe Iohannis,pentru aia cu casele si pe Bas pentru flota,mai stii ?
5
2
Asa-i Hot de Hot,in numele lui D-zeu,Dragnea le a luta bani copiilor,dar asta ia si mamaliga dupa masa.Un Infractor.
5
1
Spagoveanu era preten la catarama cu mazariche! Iavas, iavas, acolo ajungeam...
5
1
Rusine BOR ! Mare rusine cu un arhiepiscop infractor, pidosnic si mare sustinator al golaniei psd-iste!
10
2
Pe 5 iunie sarbatorim Ziua invatatorului ,in educatie. Se pare ca inaltii prelati au uitat cu desavarsire poruncile propriului INVATATOR !
9
1
Domnilor judecatori aveti ocazia sa faceti putina curatenie in biserica pentru ca ea singura nu se curata si asta s-a vazut:cum a incercat un preot sa spuna ceva cum a suportat consecintele.
12
1
pt tot.... du te cu mazare si liviu cu care faceai cobinatiii
10
2
Ce om bun esti
8
0
hai sa-l vad pe necuratu la parnaie ! Sa le cante prohodu lui mazare si dragnea !!! Poate il bagati si pe lingaul de gaoz satanist tanasescu !!! Muie la toti cu cacat !!!
11
3
la nivelul cel mai inalt se fura..se fura la greu case,copii,microsoft,spagi la securitate,politie,dias,diicot,parchete si justitie ,etc.
12
2
Biserica Ortodoxa este un izvor de coruptie nesecat pentru societatea romaneasca. Spagoveanu este virful coruptiei si a munciunii fara remuscari din Dobrogea. Magistratii sunt platiti din banii nostri sa ne apere de astfel de elemente daunatoare pentru societate. Teodosie are o mare influenta asupra celor care pastoresc suflete ratacite, influenta cu grad ridicat de pericol public.
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218