REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Propagandă electorală cu gesturi obscene, la Hârşova

Propagandă electorală cu gesturi obscene, la Hârşova

Replica API 25 aprilie 2012 | 00:00 150

Vicele Brătianu, acuzat că şi-ar fi ieşit din fire

Vicele Brătianu, acuzat că şi-ar fi ieşit din fire

Incident la Hârşova. Viceprimarul George Brătianu este acuzat de către angajaţii Spitalului Orăşenesc Hârşova că face "propagandă electorală prin gesturi obscene". Asistenta Corina Apostol susţine că a participat, marţi, la o întâlnire cu liderii Consiliului Judeţean Constanţa şi ai PSD, care au efectuat o vizită de lucru la unitatea sanitară, iar după plecarea preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu, ar fi fost jignită public de către viceprimarul oraşului, George Brătianu.

"Am fost anunţată telefonic să ies în curtea spitalului pentru a participa alături de alte cadre medicale la o întâlnire cu domnul preşedinte al CJC, Nicuşor Constantinescu. Am ieşit să văd despre ce este vorba, iar apoi am vrut să mă retrag în interiorul spitalului, dar fetele mi-au spus să revin, pentru că domnul viceprimar George Brătianu vroia să-mi vorbească. M-a abordat pe un ton ridicat. Ţipa că în curtea spitalului a fost montată o turbină eoliană, care produce energie electrică pentru unitatea spitalicească, şi un acoperiş nou la spital", a declarat, pentru "Replica", asistenta Corina Apostol, care a mai adăugat că: "L-am rugat să nu ţipe la mine şi i-am spus că de la contabila şefă a unităţii spitaliceşti ştiu că respectiva turbină nu este racordată la reţeaua electrică. Acesta mi-a spus să nu pun botul la vrăjelile unui huligan, făcând referire la domnul Ionel Chiriţă (candidat PNL la primărie -n.r.), pentru că sunt minciuni. Şi-a ieşit din fire şi mi-a adresat cuvinte jignitoare. La plecare, din maşină, a recurs la gesturi obscene, mi-a ridicat acel deget (mijlociul -n.r.). Înţelegeţi? Sunt indignată de un astfel de comportament al unui viceprimar care aspiră la un nou mandat şi care a mai afirmat public faptul că angajatele spitalului sunt vagaboande". De cealaltă parte, viceprimarul se apără şi spune că i-a arătat asistentei semnul victoriei şi nu semne obscene, dar şi faptul că îi va face plângere. "Să fie sănătoasă dacă este revoltată. I-am arătat cu degetul semnul victoriei, nu semne obscene. Respectiva persoană le spunea oamenilor că turbina eoliană este de jucărie şi că preşedintele CJC a venit să mintă. Numai că, printr-un program al CJC, anul trecut, în incinta spitalului, am plantat pomi fructiferi, iar anul acesta au fost înlocuiţi cei care nu s-au prins şi a fost schimbat acoperişul unităţii. De altfel, turbina eoliană a fost montată anul trecut şi în urmă cu o lună a fost făcută recepţia pentru că până acum nu a existat avizul de la Enel. După ce m-am urcat în maşină şi am părăsit curtea spitatului respectiva persoană m-a drăcuit şi m-a făcut în faţa colegelor sale de două parale. Miercuri îi fac plângere la poliţie, pentru că am martori", a declarat pesedistul George Brătianu. La rândul ei, asistenta Corina Apostol spune că: "M-am gândit să-l dau în judecată, dar apoi am zis să-l dau în judecată oamenilor, pentru că au fost vreo cinci colege care au asistat la discuţia noastră. Sunt o echipă necredibilă. Au venit să-şi facă propagandă electorală prin gesturi obscene".

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218