REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Proprietara complexului hotelier Mera Resort generează un PUZ care presupune un schimb de teren

Proprietara complexului hotelier Mera Resort generează un PUZ care presupune un schimb de teren

Replica API 2 aprilie 2019 | 00:00 2299

Ansamblu turistic în staţiunea Venus

Ansamblu turistic în staţiunea Venus

Familia Movileanu, proprietara complexului hotelier Mera Resort din Venus, investește din nou în sudul litoralului! După ce a investit 12 miliaone de euro în renovarea completă a hotelurilir Onix şi Safir din Cap Aurora, preluate în 2016 de la Josef Goschy, societatea administrată de Nicolae Movileanu intenționează să pună bazele unui resort turistic la Mangalia. Movileanu a solicitat avizul de mediu pentru planul urbanistic zonal și regulament local de urbanism aferent în vederea edificării ansamblului.

Terenul care a general PUZ-ul este situat în intravilanul municipiului Mangalia și este proprietatea SC Mera Resort SRL din 2015.

Societatea comerciala Mera Resort deţine pe teritoriul UAT Mangalia opt imobile situate în intravilan, despărțite de drumuri de exploatare. Pentru a putea să își administreze în condiţii optime suprafața de 33.8500 mp (33,85 ha) pe care o deţine în cele opt imobile, beneficiarul va trebui să o alipească. Pentru aceasta vor trebui cadastrate drumurile de exploatare dintre cele opt imobile și SC Mera Resort SRL să facă un schimb de teren cu orașul Mangalia, se arată în memoriul depus la Agenția de Mediu.

Ce presupune ansamblul turistic!

Vor fi zone destinate distracțiilor acvatice, relaxării și activităților de agrement. Aceasta zonă va fi dotată cu instalații de topogane, bazine, funcțiuni specifice Aqua Park. Se vor prevedea zone destinate copiilor, zone destinate adulților, zone FOOD&Beverage și o zona VIP, cât și suprafețe cu șezlonguri.

Se propune, de asemenea, un centru multifuncțional cu regim de înălțime de 2S+D+P+1E-7E, ce va adaposti activități specifice de interior (mistery room, bowling, laser tag) și centru administrativ al resortului. La exterior, se vor prevedea dotări specifice parcurilor de distracții (mobtagne rus, roller coster, etc.) și se vor amenaja terenuri de sport, paint ball, etc.

De precizat că unitatea menționată funcționează pe societatea Atlas Apliance Solution, cu sediul social în Mioveni, strada Depozitelor. Asociatul unic este Mariana Movileanu, născută în localitatea Zărneşti, din Braşov.

Familia Movileanu din Argeş a devenit cunoscută în sectorul turistic după ce în 2014 a preluat prin compania Atlas Apliance Solutions din Mioveni hotelurile Cocor şi Pajura din Venus, alături de 28 de vile de la THR Marea Neagră şi a dezvoltat un complex modern de patru stele, Mera Resort, în urma unei investiţii de circa 12 mil. euro.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Normal ca au bani de investii! Artagea Bogdan lasa oamenii sa se zbata in saracie si le da la astia o gramada de bani! Verificati contractele dintre aeroportul constanata si mera resort.! Veti vedea de unde au astia bani de renovare, cate miliarde au incasat de la aeroport si aeroportul arata ca autogara din tomis 3.
2
1
Dupa nume sint evrei
0
3
Desteapta a ras toti pomii,platani,castani,stejari ,si a betonat,asa cum ii place cooperatorului.Totul betonat,te arde soarele in cap,peisaj magnific cu ciment.Atita o duce capul,atit poate. Fugiti turisti de mera resort,e teapa tepelor!
2
2
Dar unitati productive, unde sa lucreze romanii ca sa nu mai paraseasca tara, nu stiti sa construiti ?!.....
5
1
Mangalia chiar are nevoie de un asemenea proiect. Felicitari familiei Movileanu!
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367