REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Proprietarii care stau cu cheile pe marginea drumului, 'ARȘI' de Poliția Locală!

Proprietarii care stau cu cheile pe marginea drumului, 'ARȘI' de Poliția Locală!

Replica API 1 august 2018 | 00:22 358

Direcția Generală Poliția Locală Constanța, în perioada 17.07.2018-30.07.2018, a organizat și desfășurat o acțiune pentru combaterea practicilor nelegale în ceea ce privește intermedierea serviciilor de cazare realizate de către persoane fizice neautorizate în perimetrul cuprins între bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Aurel Vlaicu și Bdul Mamaia (inclusiv stațiunea Mamaia).

În perioada menționată au fost aplicate 48 amenzi contravenționale în valoare totală de 24.000 lei. Menționăm că, înainte de a fi sancționate contravențional, persoanele în cauză au fost avertizate verbal de cel puțin două ori. ”Pe această cale lansăm un avertisment ferm față de toți cei care abordează efecutarea activităților de prestări servicii prin închirierea bunurilor imobile în vederea obținerii de foloase materiale în mod ilicit, că reacția Directiei Generale Poliția Locală Constanța va fi una pe măsură”, au spus reprezentanții Poliției Locale. Acţiuni similare vor continua până la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea unor astfel de acte și de fapte exercitate fără îndeplinirea condițiilor stabilite de lege.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
invidia asta...altii pot face bani usor, pe cand altii trebuie sa mearga la munca..normal ca sunt sifonari oamenii daca ei nu pot sa faca la fel de usor banii...
0
0
Eu cand am facut sesizare la militie pt inchiriat ilegal, m-au trimis la primarie. Doar daca insisti, militia isi face treaba; trebuie filmati cand le inmanezi sesizarea.
0
0
Incet, incet se va intra in normalitate.Nu are nimei nimic cu cei care castiga din inchiriri pe vara dar platiti-va taxele, faceti-va un PFA.
0
1
politia locala, un cacat, nu sunt buni de nimic, dai telefon si sesizezi o problema de liniste in general si ei vin si te legitimeaza pe tine si nu iau nicio masura impotriva celor care sunt reclamai, asta-i politie?????spaga nene vorbeste
7
6
Ce lege reglementeaza acest aspect care este abaterea ce atrage sanctiunea contraventionala contraventionala ci ce competenta are politia locala? este o stire de tot rahatu.
5
3
Ciorile cu trandafiri de tii baga pe gat ? chiar nu se poate gasi o solutie?? Am stat aseara 20 min la o teresa au venit 7 ciori cu trandafiri ! Sa se duca in Bg ca acolo sunt traditionali trandafirii !! Daca vrem o schimbare incepem cu lucruri marunte si de baza ! O zi buna
10
0
Poate ii arde si pe aia din Eforie care stau cu cheile !!!
6
3
Foarte bine...trebuia si anaful sa se sesizeze ca noi platim taxe pentru orice si ei fac bani la negru
8
5
Nu ati vazut reclama la televizor ca Hemoro Easy face bine?Asa si fetitele....face bine nu precum cucuvaiele de-acasa!
1
5
Ma da prostituatele care stau noaptea pe Aurel vlaicu exact unde stau astia cu cheia nu ii le vedeti . Arunca preservativele folosite printre blocuri presteaza servicii in parcarile blocurilor nu le vedeti , servetele murdare le arunca tot im parcare alea nu se vad sau luati spaga sau va este frica sau va folositi si voi de ele
24
2
E bine si asa dar tot nu rezolvati.....toti o sa mute pe internet....e plin de anuntuei
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367