REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Proprietarul unui AMSTAFF, AMENDAT de poliţiştii locali!

Proprietarul unui AMSTAFF, AMENDAT de poliţiştii locali!

Replica API 5 iunie 2018 | 00:57 341

Proprietarii de animale cu potenţial agresiv nu se învaţă minte! Luni, 4 iunie, a fost identificat proprietarul unui câine de talie mare, rasa amstaff , care plimba animalul fără botniţă în zona pieţei I. L Caragiale.

Deținătorul legal al patrupedului a fost sancționat contravențional cu suma de 1500 lei în conformitate cu dispozițiile O.U.G nr.55/2002 privind regimul de deținere a câinilor periculoși sau agresivi. Tot, astazi, politistii locali au amendat contraventional cu suma de 500 de lei o persoana care isi scosese cainele la plimbare pe faleza Cazinoului fara ca patrupedul sa aiba lesa asa cum este prevazut in actele normative in vigoare

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mamaia, perla litoralului, este plina de maidanezi. Slugoiul din Primarie chiar nu vede?
1
0
Cainii fara stapan se caca la wc. Cainii cu stapan se caca pe strada. Asta am inteles eu din comentarii.
3
3
Orasul e plin de cacati de javre. Cati RROMani vedeti voi ca strang cacatii dupa ce ora cu javrele la wc in fata blocului???
5
0
Nu mai jigniti ca suntem popor jegos.si atata timp cat sunt maidanezi pe strazi si nu sunt cosuri de gunoi ia tu cel care ai scri cacatul la tine in bucatarie.
1
2
veniti in spatele blocului h9 h10 sa vedeti cacati de pisici crescute de preseditele asociatiei
3
2
In parc sunt zeci de Dorei cu javre fara botnita.
5
2
Radu Banciu pe youtube despre cacatul cainelui exemplifica exact situatia din tara asta
1
0
Pinguini locali nu au dreptul sa sanctioneze la oug 55 2002
2
3
Totusi amenda mi se pare exagerata,dezgustator de mare.
10
7
Dute bre oligofrenule sa ripostezi ca au facut mall in parc
2
6
Romani ,cautati sa fiti civilizati . Respectati ce este in jurul vostru.In alte tari sunt amenzi mari daca nu tii animalul inlesa,daca nu strangi dupa el.Suntem o tara ,care vrem t respect ,dar nu respectam!
12
3
In spatiile verzi e plin de cacati de caine. Dupa ce va scoateti javrele din casa ca sa se cace, luati cu voi si cacatii lasati pe strada si duceti-i in bucatarie la voi. Popor de jegosi!
22
6
bai...mie imi plac leii..daca ies si eu cu unul pe strada fara botnita si fara sa strang dupa el e ok nu? ca si eu sunt un iubitor
9
8
Respectati legea,asa cum vreti sa fiti respectati .
6
1
lume asa rea si anticaini ca in constanta, mai rar.. inteleg, aia de la ovidiu face bani din omoratul cainilor, dar voi , retarzilor, ce scuza aveti? un suflet mic, o copilarie infecta, disfunctii erectile?adevaratele animale sunteti voi!
11
25
Plimb cainele cu botnita si lesa si cainele este atacat de maidanezi. Cine pune botnita la maidanezi? Ca sa se apere trebuie sa i scot botnita.
20
18
Asta va lipseste. Gardieni publici care se cred absolventii academiei de politie...
14
10
Sa fie amendati toti proprietarii de javre. Orasul e plin de cacati facuti de javrele acestor asa zisi iubitori de javre.
27
15
Am numarat ieri in Mamaia. pe portiunea Melody-Rex, nu mai putin de 18 maidanezi. Aceasta este o problema reala, nu faptul ca un caine vaccinat nu are botnita.
19
20
As dori ca toti acesti asa zisi iubitori de animale care de fapt nu sunt decat niste ghertoi si cocalari analfabeti dar cu tupeu sa fie sfartecati de astfel de animalute. Detinerea unir astfel de rase de caini si nu numai ar trebui interzisa sub orice forma iar detinatorii incadrati ca si port ilegal de arma!!!!!! Golanii astia nu si-ar face de cap daca politia si jandarmeria ar aplica legea... structuri platite la greu si degeaba
25
13
De unde este proprietarul ca imi place cainele !!!! Cauta-ma nene sa facem sa fie bine !
2
15
bolnavi psihic.
16
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108