REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Propriul tată, la un pas să-i fie călău! Și-a bătut fiul de 18 ani cu bestialitate!

Propriul tată, la un pas să-i fie călău! Și-a bătut fiul de 18 ani cu bestialitate!

Replica API 10 decembrie 2018 | 09:50 299

Numai tată nu poate fi! Condamnat la 6 ani jumătate, pentru că a atentat la viața propriului său fiu! Tribunalul Constanța l-a condamnat în vara acestui ani pe Ion Conesche, din Lazu, la pedeapsa închisorii de 3 ani şi 4 luni, pentru tentativă de omor. Însă, procurorii au efectuat recurs, așa că, magistrații Curții de Apel i-au mai adăugat câțiva ani la pedeapsă. Instanța a decis ca bărbatul care l-a atacat pe fiul său să stea după gratii 6 ani și 6 luni. Decizia este definitivă.

Bărbatul era violent și, în timpul concubinajului cu mama părții vătămate, a muncit rareori. Obișnuia să consume în mod repetat băuturi alcoolice și în nenumărate rânduri, pe baza unor motive nereale, o agresa atât pe aceasta fizic, cât și pe cei doi copii, chiar determinându-i să fugă de acasă, în repetate rânduri. Pe 1 ianuarie 2017,copilul se afla la un prieten, în localitate, cu colindul. Moment în care, la locuința amicului, spre seară, și-a făcut apariția tatăl și mama lui. Sub aburii lui Bachus, individul a început să-i vorbească urât gazdei și să o înjure, fapt pentru care, soțul acesteia l-a poftit afară. Supărat, i-a cerut copilului să meargă cu el acasă însă, știind de ce este în stare tatăl lui, acesta a refuzat. Fapt pentru care, tatăl bătăuș i-a aplicat mai multe lovituri fiului său în plină stradă. Victima s-a refugiat în curtea prietenului, însă tatăl a venit după el și nu a încetat cu loviturile nici măcar în momentul în care băiatul, de 18 ani la acea vreme, a căzut în genunchi de durere. Individul a continuat să-l lovească, până când l-a băgat în spital. Copilul a suferit infirmitate permanentă şi leziuni traumatice cranio-cerebrale ce au pus în primejdie viaţa acesteia. A avut nevoie de peste o lună de zile de îngrijiri medicale.

Din fericire, coșmarul adolescentului, al fratelului său, cât și al mamei, s-a încheiat, întrucât individul va sta după gratii 6 ani și șase luni.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O bataie traditionala ca in familia traditionala. Ce atata tam-tam?
3
4
Unii tati nu mai sunt tati, nu le mai asigura educatie copiilor, nu cu pumnul ca bolnavii psihici, ci prin cultura si bun simt ba mai mult se iau la intrecere cu fiii la insirat pe lista muieri fara creier batandu-i porcii batrani pe odrasle pentru a le arata ca ei sunt mai cocosi din lipsa de educatie si civilizatie.
3
0
Sa stai sa te bata tatal vitreg la 18 ani ?? Il ingropam de viu !
6
2
Oare il gratiaza Dragnea si p-asta ? In puscarie pe banii mei ? Nu mai bine il punem la munca zilnica fara mancare si fara apa, pana crapa ? Iar banii care imi sunt opriti din salariu pentru animalele de genu sa mearga catre spitale.
13
0
ANIMALE DE OAMENI . . . ASTIA AR TREBUI ARSI PE RUG .
16
0
Infirmitate permanenta?! 6 ani si 6 lumi?! Im ce tara traim fratilor???? Iese in max un an si i omoara!!! Vai de justitia noastra!
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218