REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PROPUNERI de ASASINAT la VALU LUI TRAIAN și LEGĂTURI cu REȚELE de RACKEȚI din SERBIA!

PROPUNERI de ASASINAT la VALU LUI TRAIAN și LEGĂTURI cu REȚELE de RACKEȚI din SERBIA!

Replica API 12 septembrie 2018 | 00:43 626

Percheziții!

Percheziții!

Un bărbat din Valu lui Traian a ajuns în atenția oamenilor legii după ce s-a oferit să omoare 3 oameni, printre care se număra și fostul soț al unei amice, cerându-i acesteia la schimb sume de bani cuprinse între 1.000 și 4.500 de euro. Când femeia a refuzat, individul, fiind vorba despre Cristian Ș., a început s-o amenințe pe ea și pe copiii ei. Mai mult decât atât, a încercat s-o sperie că are cunoștințe în rețele de rackeți de prin Serbia și Rusia, pe care le va contacta pentru a o "lichida". Au urmat percheziții, iar suspectul a fost reținut și propus spre arestare. Menționăm că legăturile lui cu anumite rețele nu au fost probate, fiind vorba, cel mai probabil, despre faptul că a "înflorit", pentru a se da mare și pentru a băga frica în victimă.

În urma cercetărilor în cazul unei infracțiuni de șantaj, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, Cristian Ș., în vârstă de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 20 august a.c., o femeie, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Valu lui Traian a sesizat organele de poliție că a fost amenințată cu moartea și acte de violență gravă de respectivul bărbat, care i-a cerut sume de bani cuprinse între 1.000 și 4.500 de euro. În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe parcursul lunii mai 2018, respectivul bărbat s-a oferit să-l asasineze pe fostul soț al femeii, dar și doi prieteni ai acestuia, iar ca urmare a refuzului persoanei vătămate de a da curs acestui demers, a recurs la amenințări cu moartea sau acte de violență, solicitând diverse sume de bani. Mai exact, suspectul este prieten cu femeia, aceasta trecând recent printr-un divorț, în urma căruia a rămas cu doi copii minori. Aici este momentul în care Cristian Ș. a crezut că poate face rost de bani, motiv pentru care i-a cerut ei anumite sume, iar în schimb îl va asasina pe fostul soț și pe doi dintre prietenii acestuia. Când a refuzat, s-a enervat și a început s-o amenințe pe ea, precizând că are cunoștințe în rețele de rackeți de prin Serbia și Rusia și că va apela la ele pentru a o "lichida". La data de 11 septembrie a.c., polițiștii constănțeni au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la adresa respectivului bărbat din Valu lui Traian, după care l-au reținut și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 12 septembrie a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. În cauză, suportul de specialitate a fost asigurat de polițiștii din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.

Update

Pe numele bărbatului, în vârstă de 54 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii iinfracțiunii de șantaj, a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai este unu excroc matei alexandru
0
0
in viata totul se plateste un ajutor se numeste valoare care inseamna putere usi deschise cumetrii zile onomastice ,daca nu te simti sa -mi dai ajutorul oferit de mine cu plus valoare de la tine inseamna ca esti neserios magar prima data incepe cu un avertisment luat de la masa pe nepregatite kiar daca esti la jupanul metropolitan ,dar a doua oara cu toata paza nu se stie cine sufera ,nici la pensie nu se iarta ,cel mai bun prieten banul si nimic altceva
0
0
Distrusuleeee mai faci baie cu ma-ta ? Pisa-ne-am pe tine sa te spalam
0
1
Infloreste prostia in stirea voastra de gunoaie
1
0
ii stia pe aia patru care s-au razgandit la dragnea. Muie dragnea, muie pesede !!!
15
0
A declarat ca are legatura si cu V.Delicote cu banditi lui.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102