rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 19 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Prosperitate în rândul tinerilor PSD: s-a plimbat prin toată lumea în timp ce era angajat la Apele Române, iar mama lui concesiona sectoare de plajă

Transparența este un cuvânt în continuare ignorat de multe instituții ale statului. Administraţia Naţională ,,Apele Române” are în structura sa 11 Administrații Bazinale de Apă, iar o verificară sumară a site-ului oficial va demonstra că nu toți angajații (sau foști angajați, până de data recentă) au declarațiile de avere ori de interese la vedere. Nu este nimic întâmplător – unii dintre angajați chiar nu doresc să se expună opiniei publice, de vreme ce sunt rude cu persoanele care câștigă licitații organizate de administrații.

La capitolul licitații pentru sectoarele de plajă de pe litoralul românesc, Replica a relatat că au existat tensiuni și anul acesta, erori sau contestații (detalii AICI). În trecut, tot Replica vă aducea la cunoștință cazuri de conflicte de interese sau de subînchirieri către terți. Cum-necum, scandalurile au fost îngropate în nisipul uitării, așa că băieții deștepți, cu lipici la contracte, și-au văzut de treabă.

Până acum 5 sau 6 luni, unul dintre angajații Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral era o vedetă a Internetului; motivul: se afla într-un continuu periplu mondial și nu se sfia să etaleze asta. Când nu arată lumii în ce locuri exotice ale mapamondului se află, tânărul social-democrat Alex Costea se fotografiază prin cluburi sau alături de politicieni. Alex Costea nu este doar o vedetă a rețelelor de socializare prin prisma celor relatate mai sus. Despre el s-a scris, în 2017, atunci când un afacerist acuza de încălcarea unei înțelegeri contractuale. “Mi-a dat țeapă”, acuza, la acea data, presupusul păgubit, iar reacția lui Costea nu ar fi întârziat să apară: “M-a sunat Alex Costea și mi-a transmis că o să ne-o luăm la m**e”, susținea afaceristul, un italian carea credea că a închiriat o plajă de la un anume George Bija, care, la rândul său, părea să se ocupe de plaja administrată la Năvodari de SC EXELERO EVENTS SRL. (Detaliile scandalului au fost relatate de Replica și puteți consulta articolul AICI).

Istoricul sumar al SC EXELERO și secretul succesului

SC EXELERO EVENTS SRL este o firmă care a reușit să devină un soi de “abonată” a ABADL în ceea ce privește sectoarele de plajă. Și-a adjudecat, în 2018, trei sectoare de plajă în zone diferite ale litoralului: la Năvodari, în Eforie și la Constanța (în zona Faleză Nord). Informațiile privind cele trei sectoare de plajă au fost furnizate de reprezentanții ABADL, dar apar și în anunțurile instituției privind câștigătorii licitațiilor de anul trecut (detalii AICI).

Administratorul societății este Lenuța Costea, dar se ocupă fiul acesteia, Alex Costea. Coincidență (sau nu!), licitațiile câștigate de societatea în cauză corespund și cu perioada în care Alex Costea a fost angajat al ABADL. Anul acesta, exact în preajma organizării de noi licitații, Costea a fost nevoit să renunțe la jobul de la ABADL. Prietenii lui susțin că “a fost forțat, conducerea i-a imputat că nu prea ajungea la locul de muncă”. Nu știm dacă are legătură, dar și EXELERO s-a ținut, anul acesta, departe de licitațiile organizate de ABADL. Se prea poate să nu fi avut interes, mai cu seamă că plajele adjudecate în 2018 au contracte încă valabile.

Înființată pe 27 mai 2016, EXELERO are ca domeniu de activitate “alte activități recreative și distractive”. În 2016 a raportat o cifră de afaceri de 24.850 lei și pierderi de 4.434 lei, cu datorii de 4.614 lei. În 2017, a urcat la afaceri de 94.512 lei și un profit net de 38.560 lei. În 2018, a raportat o cifră de afaceri de 794.272 lei, un profit net de 208.452 lei și datorii de 49.342 lei. În 2016 și 2017 nu a avut nici un angajat, iar în 2018 a avut un singur angajat.

Conducerea ABADL: “Nu s-a știut, la momentul licitației, că e societatea unei rude a unui angajat”

“Da, Alex Costea a fost angajatul instituției, a lucrat aici de prin 2013 sau 2016. Nu vă pot oferi mai multe detalii”, a declarat directorul general al ABADL, Hristu Uzun. Confruntat cu situația licitațiilor câștigate de firma mamei lui Costea, Uzun a admis că, da, există trei sectoare de plajă atribuite, de anii trecuți, firmei EXELERO EVENTS SRL. “Nu s-a știut, la momentul licitației, că e societatea unei rude a unui angajat. Din documente nu reiese acest aspect, iar comisia de la licitații analizează alte aspecte în vederea atribuirii sectoarelor de plajă”, a mai spus Uzun. Întrebat dacă nu întrevede, în acest caz, vreun conflict de interese sau măcar o chestiune care să încalce moralitatea – în situația de față, o firmă care a câștigat licitații este deținută de o rudă de gradul I cu un angajat al instituției (la data licitațiilor – n.r.) –, directorul ABADL nu a mai dorit să comenteze.

De precizat că nici una dintre plajele concesionate nu este "lucrată" de EXELERO, toate fiind subînchiriate unor terți.

Facem precizarea că reprezentanții EXELERO sunt așteptați, dacă doresc, să transmită un punct de vedere, un drept la replică sau o clarificare privind situația relatată. De asemenea, mai precizăm că nu este singurul caz de acest gen în ceea ce privește rudele angajaților ABADL care au participat la licitațiile organizate de instituție. Vom reveni.

Alexandra CUCU

foto: Facebook

vineri, 5 aprilie 20198484
Comentarii

01realitate(17 apr 09:00)
Mai sunt indivizi din astia care sunt pe statele de plata si nu vin la servici, atit la Apele Romane cit si la alte institutii de stat .Organele abilitate in a verifica aceste fenomene nu se autosesizeaza ?
04HELLO REPLICA(14 apr 00:40)
De ce n-avem stiri cu plimbarile europene ale lu' Fagadau si gashka? Excursii de lux pe bani nostri!Huh????
05abracadabra(7 apr 11:40)
abracadabra ce faci ? uite plaja nu e plaja
018Escu(6 apr 16:22)
Radeti voi si faceti caterinca dar astia or sa conduca in viitor Romania pentru ca ei sunt "noua clasa politica"propusa de PSDisti cei din restul partidelor sunt prea putini.Asa ca votati orice in afara de PSD si de unguri daca nu mergeti la votat bucuria lor fiindca nu conteaza cati voteaza iar cei interesati merg sa se aleaga.
013Ardei(6 apr 13:53)
Cacatul asta fara psd ar fi fost un santierist in anglia sa-i iau fata in pula.
17Nicu Rosu(6 apr 10:47)
Sunteti toti copiii mei, si o sa am grija de voi. De aia ma fut in cur si am amanta....nu va inpacientati. O sa vie randu fiecaruia... eu acum sunt la putere si angajaez toti incompetentii... numai Valerio e sefu meu...ca are bani si nu vrea sa se angajeze. In rest toti sunt sclavii mei. Si eu o sa il sap pe tutu la mom potrivit. Makedonii la putere
110Alex C(6 apr 10:39)
Trage tare pentru taica su care are datorii neachitate.
018Make(5 apr 23:06)
Apele Armane
133eheheh(5 apr 22:54)
invidia asta ce va mananca ca voi n-aveti bani nici sa iesiti odata pe saptamana
012Stie tot(5 apr 22:53)
Daca nu l bagati pe jegul asta la intuneric cand o sa se faca mare o sa va aduceti aminte de el
06Interesul poarta fesul(5 apr 22:36)
Nu e de formatiunea politica ci de interese precis daca va fi alt partid toti actualii cotropitori de plaje vor zbura acolo.
07nae(5 apr 21:59)
cati de astfel de nepricopsiti au mancat si baut regeste din taxele,acizele si impozitele de trei sferturi din castig impuse de acest stat mafiot romanica mai nou obedient jidanilor carora le plateste haraci pentru holocaustul recunoscut de iohanus,dar tradarea facuta de dracnea si de proasta este dementiala
154Al destept de aici(5 apr 21:22)
Cine are ochii sa vada, A INCEPUT CAMPANIA ELECTORALA, noi la USR CONSTANTA si pariu ca si la pnl e la fel, am primit pe grupul de watsup sa dam comentarii la articol si sa dam share pe grupuri. Aproape toate mesajele sunt de campanie electorala. Foarte bine sa creada prostimea, dar din pacate se platesc prea putin mesajele la USR constanta, nu stiu la pnl, dar sefu mai mariti tarifele dc vreti voturi
218moarte machidonilor!!!(5 apr 21:15)
moarte machidonilor!!!
017Rezist(5 apr 21:04)
Steli Samara un analfabet, mare minune peste cativa ani sa nu il.vedem.prefect. Angajat pt ca e de la PSD, maine.poimaine sa nu il.vedem pus prefect. Im.posturi din astea e nevoie de oameni capabili ca el. Dor sa.semneze, bine,doar.sa.puna degetul, pt ca e greu sa scri, nu il ajuta memeca.DNA urmareste activitatea Directoarei DAJ, o sa vedeti cum angajeaza pile prin transfer, doar PSD . Suntem cu ochii pe.tine. O sa iesi cu catuse din DAJ. A mai iesit.unul de la PSD la.fel, cu bratari, Ia aminte.
122Make(5 apr 20:45)
Toti branzarii imputiti au capusat institutiile statului in Constanta!
113mada(5 apr 20:42)
auzi la el cocaina...legalele le stau in gat....mare smecheri si astia .....toti analfabetii sunt la tsd , in frunte cu nicu rosu
013George(5 apr 20:42)
Pai Steli Samara punea afise pe stalp la PSD, normal ca pe pile, o sa l dam pe mana la DNA
120pt LIVIU(5 apr 20:28)
Steli SAMARA nu e la primarie, e la DIRECTIA AGRICOLA, a dat examen odata cu mine cand s-au scos posturile la concurs la DAJ.NOI CEI FARA PILE NU AM AVUT NICI O SANSA..Au fost oameni cu CV-uri puternice dar au fost eliminti. au intrat doar beizdele de la PSD..Am fost pe la DAJ..STAU TOTI IN SECRETARIAT SI NU FAC NIMIC..SE BAT DE MUSCA..Ii tine PENALA aia de directoare care a venit de la CERNAVODA. Samara nu stie sa vorbeasca..l-am auzit cand incerca sa articuleze cuvintele..un PROST de unde s-au rupt prostii. O sa se afle cum s-au facut ANGAJARILE si cum am auzit ca se inca se mai fac pe blat.
07Costin(5 apr 20:09)
Eu si Babu am luat partea. Noi doi avem controlul afacerilor. Fagabou face figuratie. Babu si Rasauteanu respect!
016Liviu(5 apr 18:17)
Alex Costea trage si cocaina pe nas, si mai sunt doi de la PSD, Valerio Nicola e vai mama lui si Steli Samara nu a lucrat in viata lui statea pe I G Duca si juca table si acum e la primariee hahahha
012Uimit(5 apr 17:23)
Bai astai bulangiu Il stiu toti O ardea in dosul clubului frateli cu alti poponari
022Petre(5 apr 17:05)
Directorul Hristu Uzun cat mai doarme la ABADL pe banii nostri? Este incompetent si nesimtit.
018Jupan Dumitrache(5 apr 17:04)
un slugoi ordinar care imi face pantofi crezand ca va ajunge mare , va ajunge dar doar un mare prost...
027Conflict de interes(5 apr 16:06)
Un escroc arogant, cu mari talente in cap, bineinteles fara nicio valoare. Felicitari Replica pt ca si in trecut ati dat despre EXELERO doar ca nimeni nu a luat masuri. De data asta speram sa vedem cum se iau masuri impotriva unuia care pleaca in vacante pe banii nostrii de fapt. Orice hot poate sa faca o vacanta, asa ca sa nu se mai dea ce nu e, si sa stie lumea cine e el de fapt ! Conflict de interes pana la gradul 3
124roman(5 apr 15:28)
astia nu sunt oameni, sunt curve ordinare- adevarati tortionari- tortionar poate fi si acela ce abuzeaza de increderea altor persoane ptr a-si atinge scopul- . Votati dragi romani- votati ciuma rosie, mai au ceva de supt din banii dvs
017Gay(5 apr 15:18)
Gayul asta este sluga lu nicu rosu. Face sala si videochat, are figuri pe burta goala si cand vede mancare i se scoala lindicu. Are si ciclu cateodata ca l-am vazut la farmacie cand isi lua tampoane si zicea ca ultimele il iritasera, deci erau pt el. Dna sa se sesizeze in scandalul asta cu plajele. Sa ii verificr si pe piticu ala cu telefoanele si skijrturi si pe asociatii lui
114eu7(5 apr 15:10)
In tara asta trebuie sa aplicam jocul acela din filmul THE PURGE..cine e deacord?
018Zeke(5 apr 14:30)
Va luati de un tanar gay, care nu a facut altceva decat sa isi ajute mamica aflata la stramtoare.
19Pentru 10.32.(5 apr 14:04)
Nu mai generaliza fiindca asta o stie toata lumea,intrebarea e cat de mult fura PSDisti si cat restu.Mai pe intelesu vostru hot este si ala care fura o gaina si ala care fura 50 de tone de aur dar nu e acelas lucru.
014AbaDL(5 apr 13:26)
Asta-i mic copil pe langa mine, seful tuturor mangleor din ape, pe nume Adrian Abrudan
133Pentru TotABADL(5 apr 11:10)
Se stie ca la Apele Armane Regina Plajelor e jurista Tararache si ca fiul si familia au luat cele mai bune plaje. Din cauza speculantilor de teapa lor, fara legatura cu turismul, pierdem anual turisti la Constanta. Domnule Procuror Nita, cand puneti la pamant mafia plajelor de la Apele Armane? Doar dumneavoastra sunteti destul de curajos. Daca faceti si asta, constantenii va vor ridica statuie!
208pt USRISTU(5 apr 10:32)
vezi ca toate partidele au beizadele si alea care nu au lupta sa isi bage si ei beizadelele pe posturi calde. Iar voi astia care acum ii suflati in coor lui kovesi intrebati-o mai bine de ce nu l-a gasit pe asta cu DNA-ul ei. pentru ca asa cum a vazut toata lumea se ocupa doar cu dosare politice la comanda!
024Costea e sifon(5 apr 10:31)
Costea e cel mai mare sifon la garda ! Cine sa ii faca ceva ?!
157Se plimba ca si judecatoarea(5 apr 10:23)
Si judecatoarea de Constanta moarta in acccident tot prin desert se plimba. Macar asta a pupat si o camila. Care e baiul? DAca ar fi furat, ar fi fost la puscarie, asa, ca, ce vreti?! Dar voi aveti campania cu boii care parcheaza. Sa aduca asta camila si sa o parcheze cum vrea el. Frustratilor!
028Alex(5 apr 10:19)
Aschia nu sare departe de trunchi.La fel si taica su da tepe la greu.
224Mokanelul rom(5 apr 10:15)
Ca e aroman sau romanas rom nu conteaza , daca e hot kokalar , la parnaie cu el si ars in bostan. Mama lor de hoti si koorve
131Normal , frate..(5 apr 10:12)
daca hotul Dragnea , din fruntea PSD , fura impreuna cu fiisu , la greu , catei mai mici de ce sa nu faca la fel ?
213Haha(5 apr 10:05)
Mujex USL go usrr
238mario(5 apr 09:53)
chiar DNA nu sesesizeaza ca apele rom sunt o institutie de corupti ca si casa de pensii
341Bula(5 apr 09:31)
Baga-mi-as pula-n el de PSD, in toti votantii si simpatizantii lui si-n mortii ma-mii lui de hot.S-a plimband baga-mi-as pula-n familia lui, in timp ce in tara mor oameni prin spital in cele mai mizere conditii.Muistu ala de Dragnea s-a dus la privat, baga-mi-as pula-n familia lui de zdreanta, si da-i-as la muie lu Irinuca !
140Nepotisme si makidonisme(5 apr 09:30)
Acest marlan, care mai acum ceva timp tragea si de bancomate, s-a ajuns mare smecher la ape, se prezinta la toate licitatiie , le castiga simplu cu spatele masii si al directorului, apoi jegmaneste operatorii. MadeinRomania DNA doarme
147Tudor(5 apr 09:28)
Apele Romane, este cea mai corupta institutie de stat din Constanta!
2211Geo(5 apr 09:23)
Toate partidele au membri cu copii model beizadea. Iohannis nu are copii,asa ca este beizadea el insusi.Treaba e ca nu copii ci cei maturi sunt de luat la rost,repet,din toate partidele. Apropo de beizadele,puradelele lui Basescu erau cam pupate-n cur de actualii asa zisi penelisti aparatori de tortionari.si de derbedei cretini si drogati hastagisti.
224Klaus(5 apr 09:23)
Daca tot este un mic socialist , trebuia sa se duca in excursie prin : Cuba , Corea de Nord sa vada , viata socialista de acolo . Problema era doar ca , in aceste tari , trebuie sa fi discret maxim , nu cu arogante de Fratelli sau Bambu .
031Stie tot(5 apr 09:00)
Acest traficant de inflluenta are cel putin 10 sectoare si pe alte firme si rude . Respectiv contracte mai vechi si mai noi inclusiv din anii 2016. La crema in mamaia la navodari sectoare multiple la eforie sectoare multiple. Se prezenta la hotelieri si le zicea ca e de la ape si sa l ajute. Inclusiv in 2019 a luat contracte pe alte firme . Este un pungas care va cauta sa faca im continuare alte ai alte escrocherii. In adevarat pericol.
234Cocoriko(5 apr 08:51)
Acest makidonas socialist apare in toate pozele singur-singurel. Cunoscatorii sustin ca a inceput sa se arda in bostan. Asta n-ar fi o problema, dar sa nu o implementeze si pe plajile pe care le detine mamica lui!
343Usrist(5 apr 08:51)
Sunteti naivi? Peste tot in sectorul bugetar sunt astfel de specimene. Raja, posta romana, acn, apc , peste tot nu esti angajat daca nu ai sustinere rosie. Degeaba invata copiii nostri ca or sa fie condusi de corijentii clasei care au avut noroc sa fie copilul, ginerele sau nora vrunui ciumat rosu. Din pacate, Romania, nu mai este tara unde te poti dezvolta profesional. Copiii nostri sunt primiti cu bratele deschise de alte state. Aici, nu au nicio sansa tocmai din cauza acestor specimene care mai au si tupeul sa le rada in fata. Cum credeti ca se simt fostii colegi ai viorikai ?
144Cetatean(5 apr 08:34)
Pai atunci cand sunt alegeri, stati acasa, ca intr-o buna zi o sa deveniti sclavii acestor specimene, asta daca nu se intampla deja..
041RENE(5 apr 08:14)
Profitori bine infipti in institutiile statului !
mai mult...Anchete
11 apr 20:00AncheteŞi-au bătut joc de 3 milioane de euro, bani europeni! DOCUMENTE: cum au murit toţi calcanii din crescătoria de la Corbu

Inaugurată cu mare fast, aşa cum se cuvenea unui proiect realizat cu o impresionantă sumă de bani europeni -...5578

1 apr 00:49AncheteSexy-consilieră de la Sănătate, numită administrator la Şantierul Naval 2 Mai SA Mangalia9713
25 mar 23:35AncheteTUN de 19 hectare. Expertiză judiciară care a 'mutat' un teren din Kogălniceanu la Constanţa, ANULATĂ de instanță!4940
21 mar 00:18AnchetePREMIERĂ! Judecătorii au obligat Ministerul Sănătății să-i asigure tratamentul GRATUIT unui bolnav de cancer

Situație revoltatoare în cazul unui bărbat din Constanța, bolnav de cancer în ultimul stadiu. Pentru a trăi, are...2569

16 feb 02:18AncheteIată lista cu terenurile pe care Primăria Constanța trebuie să le recupereze!8925
8 feb 00:08AncheteAutoritățile s-au îngrozit: în AZILUL ILEGAL de la Agigea bătrânii erau ținuți nemâncați și nespălați!7562
30 ian 00:01AncheteANCHETĂ. AZIL CLANDESTIN la Agigea? Ce declară femeia care se ocupă de 'afacere'!

În urmă cu 6 ani, pe raza comunei Agigea era descoperit un azil clandestin, un centru pentru îngrijirea bătrânilor...7770

exclusiv19 dec 01:20AncheteANCHETĂ! Pacienți internați în saloane fără aviz sanitar, într-o ANEXĂ din curtea SPITALULUI EFOSAN4501
26 oct 00:35AncheteACORD DE RECUNOAȘTERE a VINOVĂȚIEI, RESPINS de INSTANȚĂ! Judecătorii au concluzionat că pedeapsa e prea blândă!5292
25 oct 00:49AncheteUTILAJELE LUATE DE CONSILIUL JUDEŢEAN ÎN 2013, CU FONDURI EUROPENE, S-AU EVAPORAT!

În administrarea și exploatarea Regiei Județene de Drumuri Judetene au intrat, în 2013, utilaje noi, care urmau să...7284

19 oct 20:51AnchetePorturile Constanţei, dragate de firma unui afacerist italian arestat pentru corupţie6183
8 sep 23:13AncheteANCHETE! O TÂNĂRĂ CARE VINE ÎN PROBE PENTRU ANGAJARE FURĂ CU NESIMȚIRE DIN LOCALURI și DIN APARTAMENTE! VIDEO10643
Vremea
15.1°6.6° - 15.1° vineri, 19 aprilie 2019
ploaie ușoarăUmiditate: 47%
Vânt: 3.04 m/s din N
Presiune: 1023.159 milibari

Loto
6/496813313342
5/4013192035385
joker9142628335
Horoscop
mai mult...SPSportRT
19 apr 00:00SportEuropa League, "sferturi". Napoli-Arsenal 0-1, Chelsea-Slavia 4-3, Valencia-Villarreal 2-0, Eintracht-Benfica 2-0

Arsenal, Valencia, Eintracht Frankfurt şi Chelsea sunt cele patru semifinaliste din Europa League. În penultimul act...179

19 apr 00:00SportFestival de goluri în Chelsea - Slavia Praga

Atacantul lui Chelsea, Pedro, a fost protagonistul startului de meci la returul dintre Chelsea şi Slavia Praga din...160

19 apr 00:00SportIanis Hagi pleacă de la Viitorul! Gică Hagi a confirmat în direct la TV

Gică Hagi a confirmat că Ianis Hagi (20 de ani) are mai multe oferte din campionatele importante ale Europei....449

19 apr 00:00SportIvan Patzaichin a primit Colanul de Aur, cea mai înaltă distincţie a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

Ivan Patzaichin, cel mai titrat canoist român din toate timpurile, a primit, joi, Colanul de Aur, cea mai înaltă...193

Local
19 apr 00:00LocalReînscrierile la grădiniţă încep pe 6 mai

Ministerul Educaţiei Naţionale a stabilit, în vederea cuprinderii în învăţământul preşcolar a copiilor cu...153

19 apr 00:53LocalProcurori din Constanţa, în atenţia CSM

Secţia pentru procurori din cadrul CSM s-a întrunit joi, 18 aprilie, în şedinţă. Pe ordinea de zi s-au aflat şi...1247

19 apr 00:53LocalContinuă pregătirile pentru sezonul estival în stațiunea Mamaia și municipiul Constanța

De la începutul săptămânii, angajații Serviciului Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța...301

19 apr 00:51LocalExpoziție de Paște cu vânzare, cu produse realizate de copiii din centrele de plasament

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a deschis, joi, 18 aprilie a.c., cea...258

19 apr 00:42LocalMai puțin de 30% din hotelurile de pe litoral vor fi deschise de Paște și 1 Mai

Aproximativ 80 de hoteluri din totalul celor peste 300 existente pe litoralul românesc, ceea ce înseamnă mai puțin...1451

19 apr 00:49LocalArnold, baschetbalistul surdo-mut care vrea în NBA

...266

19 apr 00:49LocalNăvodărenii care văd fapte antisociale, îndrumați să sune la Poliția Locală!

Primăria orașului Năvodari și Direcția Poliției Locale Năvodari a demarat campania „FII RESPONSABIL! ATITUDINEA...591

19 apr 01:08LocalSANCȚIUNI DRASTICE pentru MIZERIE și CONSUMUL DE ALCOOL pe stradă!

Consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, mizeria aruncată pe stradă, cerșetoria și răscolitul în...456

19 apr 01:10LocalConstanţa. Peste 200 kg peşte, transportate fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța - Punctul de Trecere a Frontierei Midia au depistat,...496

19 apr 00:24LocalCondamnaţi definitiv, încarceraţi şi introduşi în penitenciarul Poarta Albă

Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni! La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului...484

Politică
19 apr 00:00PoliticăTeodorovici iar a luat bani cu împrumut la dobândă mare: Încă 400 de milioane de lei

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, joi, 400 de milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de...158

19 apr 01:00PoliticăLiviu Dragnea a lansat acuzații FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ludovic Orban: 'Să spună jandarmul cum îi săreau zeci de mii de euro din geantă când a plecat'

Liviu Dragnea a spus, în județul Suceava, că are informații despre mandatul lui Ludovic Orban în fruntea...645

19 apr 01:00PoliticăINCIDENT procedural cu dosarul Revoluţiei: Parchetul a trimis dosarul la ÎCCJ pe ascuns, la o săptămână după anunţul oficial

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a încălcat Codul de procedură penală în privinţa...248

19 apr 01:01PoliticăUn tânăr nu a vrut să dea mâna cu Liviu Dragnea, la mitingul PSD

Câteva sute de persoane au participat, joi, la un miting PSD în localitatea Dumbrăveni, județul Suceava, la care...480

19 apr 01:01PoliticăLiviu Dragnea vorbește, în premieră, de candidatura la prezidențiale: „O să vă răspund, când e momentul, dacă voi candida“

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat joi, într-un miting electoral organizat în...245

19 apr 00:17PoliticăBola iar se ia de Palaz! `400.000 de lei din bani publici pentru 3 zile de băut bere, totul deghizat în eveniment cultural!`

„400.000 de lei din bani publici, pentru trei zile de băut bere, totul deghizat în „eveniment cultural”. Cam...1092

19 apr 00:48PoliticăCererea de pensionare a lui Augustin Lazăr, acceptată de CSM

Ordinea de zi de joi, 18 aprilie, a sedintei Sectiei pentru procurori s-a suplimentat cu discutarea cererii de...436

19 apr 01:04PoliticăKlaus Iohannis: Nu pot să semnez nişte acte fără a evalua urmările întregii remanieri

Klaus Iohannis a făcut declaraţii de presă după ceremonia de introducere în profesie a absolvenţilor Consiliului...319

19 apr 01:09PoliticăCreștere a încasărilor la TAXE și IMPOZITE, față de anul trecut!

SPIT Constanța aduce la cunoștința opiniei publice că în perioada ianuarie-martie 2019, totalul sumelor încasate...313

19 apr 01:11PoliticăATENȚIE UNDE PARCAȚI! Poliția Locală dă zeci de amenzi zilnic!

Staționarea sau oprirea voluntară în zonele în care aceste acțiuni sunt interzise, încălcarea semnificației...460

Monden
19 apr 00:00MondenCum va fi rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu și cum își va îmbrăca fetița: „Sunt foarte dificilă“

Adelina Pestriţu (32 de ani) şi iubitul ei, Virgil Şteblea, sunt în focuri! Cei doi se pregătesc de zor pentru cel...198

19 apr 00:00MondenCât a slăbit Oana Roman. Ţinuta care i-a dezvăluit noua siluetă

După ani la rând în care a fost criticată pentru siluetă, Oana Roman pare că a câştigat pentru moment lupta cu...219

19 apr 00:00MondenCe vor face CRBL și Oase cu premiul de 30.000 de euro, de la Asia Express

O ţară întreagă a stat cu sufletul la gură, marţi seară, 16 aprilie, pentru a afla câştigătorii marelui premiu...185

19 apr 00:00MondenAndreea Bălan, la primul eveniment oficial după cea de-a doua naştere

După ce ne-a dat emoţii la naşterea celei de-a doua fiice, iată că artista s-a refăcut complet şi-şi poate relua...148

19 apr 00:00MondenCe s-a întâmplat cu Lisa Marie Presley? Fosta soţie a lui Michael Jackson s-a îngrăşat teribil!

Singurul copil al lui Elvis Presley, din mariajul cu Priscilla, duce o viaţă relativ retrasă. De aceea, poate, ne...227

19 apr 00:00MondenSophie Turner din Game of Thrones se luptă cu depresia. Cum au afectat-o criticile pentru rolul Sansa Stark

Actriţa Sophie Turner a dezvăluit că s-a luptat ani de zile cu depresia, boală ce s-a accentuat odată cu primirea...168

19 apr 00:00Monden„La Gomera“ de Corneliu Porumboiu, printre cele 19 filme selecţionate în competiţia Festivalului de Film de la Cannes

Nouăsprezece filme vor concura anul acesta în competiţia Festivalului de Film de la Cannes, potrivit listei iniţiale...131

19 apr 00:00MondenBradley Welsh, unul dintre actorii din "T2 Trainspotting", a fost împuşcat mortal în Scoţia

Bradley Welsh, unul dintre actorii din "T2 Trainspotting", a fost împuşcat mortal miercuri seara la Edinburgh,...138

19 apr 00:00MondenDisney promite cinci milioane de dolari pentru reconstrucţia catedralei Notre-Dame

Compania Walt Disney, care a obţinut încasări de milioane de dolari de pe urma filmului său de animaţie ''The...130

18 apr 19:32MondenBianca Drăgușanu, dezlănțuită: Ce replici a avut pentru Cătălin Botezatu și pentru prezentatorii emisiunii „Vulturii de noapte”

Bianca Drăgușanu a participat la emisiunea Vulturii de noapte, pe care fostul său partener de viață, Victor Slav, o...559

Mapamond
19 apr 00:00MapamondÎnaintea publicării raportului Mueller, Trump denunţă o „înşelătorie politică“

Preşedintele american Donald Trump a denunţat joi "cea mai mare înşelătorie politică din toate timpurile", cu...135

19 apr 00:00MapamondKim Jong Un se va deplasa în Rusia pentru un summit cu Putin, anunţă Kremlinul

Liderul nord-coreean Kim Jong Un se va deplasa în Rusia la sfârşitul lunii aprilie pentru un summit bilateral cu...129

19 apr 00:00MapamondUKIP îşi lansează campania, prezentându-se ca „adevăratul partid“ al Brexit-ului

Partidul britanic UKIP (eurofob şi antiimigraţie) şi-a lansat joi campania pentru alegerile europarlamentare,...124

19 apr 00:00MapamondCoreea de Nord cere SUA să îl înlocuiască pe secretarul de stat Mike Pompeo la negocieri

Coreea de Nord a cerut joi Statelor Unite să îl înlocuiască pe secretarul de stat Mike Pompeo cu un negociator "mai...127

19 apr 00:00MapamondCongresul SUA va primi raportul procurorului Mueller privind complicitatea cu Rusia cenzurat după patru criterii

Congresul Statelor Unite va primi joi, în jurul orelor locale 11:00-12:00 (15:00-16:00 GMT) raportul anchetatorului...127

19 apr 00:00MapamondParlamentul European a votat simplificarea procedurilor de obţinere a vizelor de scurtă şedere în UE

Parlamentul European a votat miercuri, la Strasbourg, o simplificare a procedurilor de obţinere a vizelor de scurtă...128

19 apr 00:00MapamondRusia extinde sancţiunile economice impuse Ucrainei

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a semnat joi un decret care extinde lista produselor ucrainene ale căror importuri vor...135

19 apr 00:00MapamondAccident în insula Madeira: Portugalia a decretat trei zile de doliu naţional

Guvernul portughez a decretat joi trei zile de doliu naţional în memoria victimelor accidentului rutier în care...134

19 apr 00:00MapamondFranţa: Clopotele catedralelor au bătut în semn de solidaritate cu Notre-Dame din Paris

Marele clopot al bazilicii Notre-Dame-de-la Garde din Marsilia a fost tras la ora locală 18.50 (16.50 GMT), la fel ca...119

19 apr 00:00MapamondUn bărbat a fost arestat în Catedrala Saint-Patrick din New York, având asupra lui bidoane cu benzină

Un bărbat a fost arestat miercuri seara după ce a pătruns în Catedrala Sfântul Patrick din New York având asupra...138

Sănătate
19 apr 00:19SănătatePacienta cu arsuri grave, transferată în Belgia, va avea nevoie de mai multe operații. „Dacă mai stătea 2 zile în România nu mai avea șanse!”

Tânăra Mădălina Neculai, din Tulcea, care a fost transferată la un spital din Belgia, după ce a suferit arsuri...1397

17 apr 01:37SănătateSpitalul Judeţean Constanţa a fost decorat de Klaus Iohannis

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit Spitalului Clinic...1207

17 apr 04:05SănătateREVOLTĂTOR! Pacientă cu arsuri grave, din Tulcea, plimbată între spitalele din Constanța și Timișoara!

O tânără de 25 de ani din Tulcea, aflată în stare gravă, fiind intubată, după ce a suferit arsuri pe 40% din...784

13 apr 01:48SănătateProiect benefic pentru comunitate: cursuri de asistente medicale în Hârșova!

Sistemul sanitar din orașul constănțean Hârșova se dezvoltă. Astfel, în Spitalul Orășenesc Hârșova vor fi...1284

13 apr 17:54SănătateAsistenta șefă de la Neurologie, schimbată din funcție după controlul ministrului Sănătății! Atenționare pentru directorul de Îngrijiri!

S-a încheiat ancheta internă desfășurată de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei”...3901

13 apr 00:29SănătateReacția SANITAS după controlul de la Spitalul Județean Constanța: „Personalul este insuficient, merită să fie tratat cu respect!”

Referitor la recenta vizită a Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Spitalul Clinic Județean de Urgență...2319

12 apr 00:50SănătatePacienții vin la Constanța să se trateze, dar ministrul Sorina Pintea LAUDĂ spitalul din Tulcea pentru... curățenie!

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, continuă controalele în spitalele din țară. În noaptea de miercuri spre...7280

11 apr 00:35SănătateSpitalul Județean Constanța, decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar”

În vreme ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vorbit despre „dezastrul” pe care l-a găsit pe secțiile...3101

9 apr 01:42SănătateANCHETĂ la Spitalul Județean Constanța, după controlul inopinat al ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut, duminică seara, 7 aprilie a.c., de Ziua Mondială a Sănătății, un...4976

5 apr 22:57SănătateMedicii Adrian Streinu Cercel și Mihai Craiu, prezenți la Constanța pentru a vorbi despre vaccinare!

Vaccinarea împotriva virusului hepatitei B, vaccinarea în cancer între prevenție și tratament și prevenirea...1970