REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PROSTITUATA care ieşea cu bebeluşul în braţe, pe VARIANTĂ, A FĂCUT SCANDAL MONSTRU la DGASPC

PROSTITUATA care ieşea cu bebeluşul în braţe, pe VARIANTĂ, A FĂCUT SCANDAL MONSTRU la DGASPC

Replica API 26 aprilie 2017 | 00:00 2593

Dosar penal

Dosar penal

Pinar Alkalkan

Pinar Alkalkan a ajuns de mai multe ori în atenţia oamenilor legii, prima dată întrucât a fost abuzată sexual, apoi pentru că ieşea cu bebeluşul pe bulevardul Aurel Vlaicu, ea practicând prostituţia, şi acum pentru că a distrus uşa de la sediul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa (DGASP). Menţionăm că tânăra a rămas fără copil, acesta ajungând la un asistent maternal, moment în care a fost tare supărată, vârsându-şi năduful pe reţelele de socializare. Şi nu numai. A mers şi la sediul DGASPC de pe strada Ciprian Porumbescu, acolo unde a provocat distrugeri. Ulterior, se pare că nu s-a mai arătat interesată să-şi viziteze copilul.

Poliţiştii demarau o anchetă la finele lunii februarie 2014, după ce o tânără, minoră pe atunci, fusese abuzată sexual la Valu lui Traian. Era vorba despre Alkalkan Pinar, în vârstă de 17 ani, gravidă în 7 luni, care a ajuns la o locuinţă din Valu lui Traian, unde se aflau Givan Seidali şi Gilmet Geantemir care consumau băuturi alcoolice. Ea se afla în compania unui alt bărbat (ea declarând atunci că e vorba de iubitul ei) care i-ar fi spus că o duce la o petrecere. La scurt timp, cel care a dus-o acolo a plecat, spunând că se întorce repede, numai că nu s-a întâmplat aşa. Cei doi bărbaţi ar fi tăbărât pe minoră, lovind-o şi violând-o.

De dimineaţă, pe 18 februarie, fata a mers direct la Poliţie, iar în urma controlului de la Medicina Legală s-a confirmat violul. Ulterior, după ce s-a aflat că e prostituată, au existat speculaţii cum că s-ar fi dus acolo cu bună ştiinţă, cu peştele, însă s-a răzgândit ulterior cu privire la actul sexual, probabil totul plecând de la bani. Însă, cert este că a fost viol, iar cei doi indivizi au fost judecaţi şi condamnaţi definitiv. Astfel, Geantemir Gilmet a primit 5 ani cu executare, decizia rămânând definitivă pe 17.11.2014.

Cauza în ceea ce-l priveşte pe Seidali Givan a fost disjunsă şi, pe 18.03.2015, a fost condamnat la 4 ani şi 4 luni, decizia rămânând definitivă pe 29.06.2015. Ulterior, latura civilă a fost şi ea disjunsă şi, pe 21.04.2017, magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis: „Obligă pe inculpaţii Seidali Givan şi Geantemir Gilmet, în solidar, la plata către partea civilă Alkalkan Pinar a sumei de 6.000 lei, cu titlu de daune morale. Respinge, ca neîntemeiate, restul pretenţiilor civile formulate de partea civilă Alkalkan Pinar”. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Supărată foc că a rămas fără copil, s-a dat în stambă! A distrus sediul de pe Ciprian Porumbescu

Tânăra este născută în Turcia, dar stabilită la malul mării. Pe 21 aprilie 2014 a născut un bebeluş perfect sănătos. Însă, atât oamenii legii, cât şi alte persoane au sesizat că tânăra îşi ia copilul cu ea pe variantă şi îl pasează de colo - colo atunci când are client. Sesizările au ajuns la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care a verificat dacă informaţiile sunt adevărate.

Şi au fost. Alkalkan Pinar se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu, unde aştepta să oprească maşinile pentru o partidă de sex cu şoferii, dar cu copilul în braţe. I s-au adus la cunoştinţă urmările faptelor ei, dar fata a refuzat să-şi dea copilul, motiv pentru care s-a instituit plasamentul de urgenţă, cu ordin judecătoresc, minorul ajungând la un asistent maternal din Lumina. Dar l-a putut vizita însă, într-un acces de furie, Pinar a făcut-o lată.

„A mers la sediul situat de pe strada Ciprian Porumbescu şi a distrus uşa. A spart geamul, a pornit alarma pentru că era închis. Au venit cei de la Zip şi au asigurat paza pentru că era o perioadă cu libere. Atât timp cât ea şi-a dorit, a avut parte de întâlniri cu copilul la sediul de pe Ciprian Porumbescu, dar în ultima perioadă nu a mai solicitat aşa ceva. Colegele aveau informaţii că ar fi avut o relaţie cu un bărbat, că s-ar fi căsătorit, cert este că nu s-a mai prezentat şi nici nu au existat informaţii cu privire la adresa de domiciliu”, au declarat, pentru „Replica”, reprezentanţii DGASPC. Poliţiştii au declanşat cercetările şi tânara a fost trimisă în judecată pentru distrugere, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanţa. Primul termen în proces a fost stabilit pentru 22.05.2017.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va iau in p.... de ciori turcesti, capate de oaie, dav.as foc de boraturi libidinoase!
0
0
sa o lingii in pizda cu mata ma daca spuii de turcii io dixi mortii matii
0
0
nu ne ajungeau curvele noastre, acum avem si curve turcesti!
4
0
La ,,costantza'' mai sunt adunati si ceva sinaeni frigurosi,babe si mosi, hai ca e multilimbism.de ce lumea este rea cu tine fa georgiano,esti imbracata pe dos?
2
1
Asta este motivul pentru care tu esti o corcitura?
3
2
Georgiana , sa ne pupi in ....
5
10
sa stii ca ne facuram griji ptr tine draga Giorgiana.....ieri ai lipsit nemotivat....am o nelamurire...te-ai impacat cu neamurile din Vaslui?
7
8
Constanta a devenit o adunatura de turci si tigani
24
6
Alt exemplu de minoritate tupeista...retragerea dreptului de a mai locui in Romania,confiscarea averii si evacuarea din tara.
12
3
Silvia, cu ce prof faci lb romana la Eminescu? Ca e jale cu exprimarea ta! Sau tu poate practici altfel de limbi!
5
10
Proxeneti care vand femei langa liceul Eminescu a douabstrada catre piateta ovidiu in jos acolo stau ciori care fac scandal si vand femeie
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102