REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Protagonistele noului serial din franciza „Sex & the City“ vor primi 1 milion de dolari pe episod

Protagonistele noului serial din franciza „Sex & the City“ vor primi 1 milion de dolari pe episod

Replica API 13 ianuarie 2021 | 00:00 1164

Protagonistele noului serial din franciza "Sex & the City", produs pentru platforma de streaming HBO Max, vor fi plătite cu 1 milion de dolari pe episod, informează site-ul revistei Variety, citat de Agerpres.

Potrivit mai multor surse concordante, actriţele Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis vor primi onorarii de 1 milion de dolari pe episod pentru acest serial TV, care va avea 10 episoade. Cele trei actriţe sunt protagonistele noii producţii şi, de asemenea, producători executivi ai acesteia.

Ţinând cont de mediatizarea intensă a acestui proiect, salariile celor trei protagoniste nu sunt deloc surprinzătoare. Salarii de cel puţin 1 milion de dolari pe episod au devenit în ultimii ani noua normă din industria de televiziune. Artişti celebri, precum Nicole Kidman, Jeff Bridges, Patrick Stewart, Reese Witherspoon şi Kerry Washington se numără printre starurile care au beneficiat de astfel de onorarii pentru roluri interpretate în producţii majore realizate de Netflix, Hulu şi alte platforme de streaming.

Noul serial din franciza "Sex and the City", intitulat "And Just Like That...", va prezenta povestea celor trei personaje principale - Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) şi Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) -, care navighează printre iubiri şi relaţii de prietenie, după ce ajung la vârsta de 50 de ani. Producţia pentru acest serial, ale cărui episoade vor avea durate de 30 de minute, va începe la sfârşitul primăverii în oraşul New York.

Kim Cattrall, care a interpretat personajul Samantha Jones în serialul original, nu va participa la noua producţie.

Serialul "Sex and the City" a fost creat de Darren Star pe baza cărţii omonime publicate de Candace Bushnell în 1997. Serialul a avut premiera pe HBO în 1998 şi a fost difuzat timp de şase sezoane până în 2004.

Influenţa acestei producţii TV continuă să se facă simţită în cultura populară şi în textele scenariştilor de la Hollywood. Producţia originală a stat la baza realizării a două filme pentru marile ecrane. Lungmetrajul "Sex and the City", lansat în 2008 cu un buget de producţie de 65 de milioane de dolari, a obţinut încasări de peste 418 milioane de dolari la nivel mondial. O continuare a sa, filmul "Sex and the City 2", a obţinut încasări de peste 290 de milioane de dolari pe plan global.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367