REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Protagoniştii orgiei din Lanurile şi-au primit pedepsele: doar Hurmuz va sta după gratii

Protagoniştii orgiei din Lanurile şi-au primit pedepsele: doar Hurmuz va sta după gratii

Replica API 23 septembrie 2014 | 01:26 329

Minorii au primit măsuri educative

Minorii au primit măsuri educative

Protagoniştii orgiei sexuale din Lanurile şi-au primit pedepsele! Cum plângerea cu privire la inculpatul Cornel Hurmuz a fost retrasă, acesta s-a ales cu doar patru ani de închisoare cu executare. După ce va fi eliberat, timp de doi ani nu mai are voie să se apropie de victimă sau de locurile pe care le frecventează aceasta. Magistraţii i-au menţinut măsura arestului preventiv.

Feraru Alexandru a primit pedeapsa educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, fiindu-i înlocuită măsura arestului preventiv cu controlul judiciar. În ceea ce-l priveşte pe Bălţătescu Marius Gheorghiţă, acesta a primit măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 2 ani, şi el fiind pus sub control judiciar până la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, pedeapsă pe care a primit-o şi Neacşu Vasilică. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 10 zile. Potrivit anchetatorilor, totul s-a întâmplat la mijlocul lunii mai, când victima, băiatul de 16 ani, a fost invitat de 4 tineri, unul de 24 de ani, Cornel Hurmuz, şi ceilalţi minori, printre care şi vărul său de-al doilea - Alexandru Feraru, la o casă din Lanurile, ce aparţine unui bărbat din Eforie, de care are grijă. Au ajuns, au făcut un grătar, au mâncat, după care au început să glumească pe seama minorului de 16 ani, spunându-i că ei ştiu că-i place să facă sex oral cu alţi băieţi şi, de asemenea, că a abuzat şi un câine. După câteva schimburi de replici, la iniţiativa lui Hurmuz, au venit cu ideea să le facă şi lor un sex oral. Minorul s-a împotrivit, dar a fost luat la bătaie. După ce a primit câteva lovituri, acesta a fost de acord să le facă pe plac. Primul care a intrat în cameră a fost Cornel Hurmuz, după care ceilalţi trei. Când toţi au fost satisfăcuţi, s-a mai născut o doleanţă: sexul anal. Atunci s-a dezlănţuit iadul, victima începând să ţipe şi să plângă, moment în care l-au lăsat să plece. Nu a povestit nimic acasă, de ruşine, însă tot agresorii s-au dat de gol, începând să se laude amicilor, prin localitate, cu isprava lor. Menţionăm că tânărul de 24 de ani, Cornel Hurmuz, este cunoscut ca un mare scandalagiu în Lanurile. De asemenea, el s-a ales cu dosar penal după ce a pătruns într-o locuinţă din Bărăganu, de unde a furat bunuri în valoare de 10.000 lei, eveniment petrecut în august 2011, acţionând alături de doi fraţi de-ai lui, Costel Hurmuz, de 32 de ani şi Gheorghe Hurmuz, de 30 de ani.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102