REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Protagonistul unei urmăriri ca-n filme pe străzile din Constanţa ajunge în faţa judecătorilor

Protagonistul unei urmăriri ca-n filme pe străzile din Constanţa ajunge în faţa judecătorilor

Replica API 8 decembrie 2014 | 00:19 195

Beat la volan

Beat la volan

Sorin Moldovan a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanţa, pe 5 decembrie.

Acesta este fost comandor în Marină – după cum susţine chiar el, are 56 de ani şi a pus, cel puţin în ultima perioadă, poliţiştii pe jar. A condus băut şi nu a oprit la semnalele oamenilor legii, refuzând şi să i se recolteze probe biologice. Ultimul eveniment s-a petrecut chiar în seara de marţi, 11 noiembrie. În plus, bărbatul are permisul de conducere suspendat. Însă, el susţine că este nevinovat, că nu ştia că are permisul suspendat şi că are puroi la plămâni.

După un episod desprins parcă din filmele de acţiune, când Sorin Moldovan, aflându-se băut la volan, a gonit prin Constanţa cu Poliţia pe urmele lui, iată că a hotărât să repete scenele. Prin urmare, după ce a fost prins, dus la Poliţie, apoi la spital, unde a făcut scandal şi a refuzat recoltarea de probe biologice, bărbatul a fost pus în libertate, fiind cercetat, acestea perecându-se luni, 10 noiembrie. A doua zi, 11 noiembrie, în jurul orelor 19.00, poliţiştii rutieri au primit o sesizare de la angajatul unei benzinării din municipiul Constanţa, care relata cum un individ beat mort se perinda cu maşina pe acolo şi încerca să alimenteze. Poliţiştii rutieri nu au stat pe gânduri şi au plecat către locul cu pricina, depistându-l imediat pe şofer, care, culmea!, era chiar Sorin Moldovan şi care se îndrepta tot către staţiunea Mamaia, fiind prins în dreptul hotelului Dacia Sud. Nici de data aceasta nu a acceptat să fie testat cu aparatul Drager, fiind condus la spital. În cursul zilei de miercuri, 12 noiembrie, acesta a fost prezentat procurorilor, care l-au reţinut şi propus spre arestare. Reamintim că poliţiştii Secţiei 1, la data de 10.11.2014, ora 14.30, l-au depistat în trafic pe Sorin Moldovan, care conducea un autoturism pe strada Ion Raţiu. Acesta a refuzat să oprească la semnalul regulamentar, continuând să se deplaseze către pe străzile Unirii, Pescarilor, bulevardul Mamaia, circulând cu viteză în direcţia Staţiunii Mamaia. În parcarea hotelului Condor din centrul staţiunii a abandonat autoturismul şi a fugit pe jos pe plajă, unde a fost imobilizat de către poliţişti şi condus la sediul Secţiei 1 Poliţie în vederea continuării cercetărilor. A fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Rutier, pentru a acorda sprijin în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât acesta emana halenă alcoolică. Cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul Drager, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, pentru recoltarea de probe biologice şi acordarea de îngrijiri medicale. Nici aici nu a dat dovadă de înţelegere, făcând scandal şi refuzând recoltarea. Însă, în urmă cu doar câteva saptâmâni, acelaşi Sorin Moldovan, de 56 de ani, a mai fost prins tot de poliţiştii Secţiei 1, cum altfel dacă nu băut la volan.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218