REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Protecţia Consumatorului a tras linia: amenzi de aproape 1 milion lei, pe litoral!

Protecţia Consumatorului a tras linia: amenzi de aproape 1 milion lei, pe litoral!

Replica API 27 iulie 2017 | 12:40 424

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a precizat în cadrul Colegiului Prefectural, care s-a desfășurat miercuri, 26 iulie, prezidată de noul prefect Ioan Albu, bilanţul activității instituției pe care o conduce în ultima perioadă.

Cel mai important aspect prezentat a fost cuantumul amenzilor aplicate și cât s-a colectat. Astfel, de la preluarea mandatului din luna mai, CJPC a aplicat amenzi în valoare de 934.500 lei, din care s-au încasat 122.750 lei.

Horia Constantinescu, comisar-șef adjunct în cadrul CJPC, a precizat că în 2018 dorește un comandament comun cu celelalte instituții de control.

„Revenim unii în urma celorlalți și cred că un comandament comun pentru anul viitor ar însemna o soluție care să fie propice, în general activitățiilor comerciale”, a subliniat Horia Constantinescu.

De asemenea, a prezentat și activitatea din cadrul festivalului Neversea.

„Vorbim puțin de festivalul Neversea, unde am efectuat mai multe acțiuni de control și am constatat că marea majoritate a agenților prezenți nu erau agenți din județul Constanța, veniseră împreună cu organizatorii din alte județe. Cele două locații a căror prestare de servicii am oprit-o temporar a fost aproape singurele din zona respectivă.

Unul dintre aceștia s-a întors în piață, deficiențele fiind remediate în totalitate, celălalt urmând să funcționeze după o altă societate comercială, limitând producerea de alimente gătite și desfășurând, în principal, activități de marfă/produse preambalate, măsură pe care nu am suprasolicitat-o. Pentru celelalte informații detaliate, actele sunt transmise instituții prefectului”, a mai precizat comisar-șef CJPC, Horia Constantinescu.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
JEgu asta cu fata de prost numai are mult si se duce pe pla!!
1
0
taci in mortii ma-tii de ofticat fomist . Cretinule s-au marit salariile si pensiile , s-au dat gratuitati , s-au scos taxe . Cand pula mea in gura ta faceau basistii asa ?
3
2
cu toate amenzile si controalele impuse in ritm alert nu vor fi suficiente sa va acopere salariile si pensiile nesimtite pe care vi le-ati acordat fara retinere, doar poporul v-a votat si voi putiti sa-l supuneti la orice magarie va trece prin cap
3
1
impusca-te ba tarane. Tare as vrea sa vina peste tine si chiar daca esti in regula sa-ti traga o amenda de sa ramai fara chiloti. jegule
3
2
Fata de bou asta , spala barurile acum 10 ani pe la kluburi!! huaa
4
1
Opc- ul sa-si faca treaba ca sunt platiti tot din taxele noastre si trebuie sa vegheze permanent la siguranta alimentelor pe care le consumam.Asta permanent nu numai in sezon estival, doua luni ca in rest freaca menta.
5
0
Horica fara frica, bravo da-le amenzi si inchide-i pe tigani si machidoni.
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369