REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Protecţia Consumatorului, acţiuni în forţă pentru disciplinarea agenţilor economici

Protecţia Consumatorului, acţiuni în forţă pentru disciplinarea agenţilor economici

Replica API 15 iulie 2017 | 00:00 337

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa au organizat, vineri, o conferinţă de presă, în cadrul căreia au punctat câteva aspecte legate de acţiunile în forţă din ultima perioadă, menite să conducă la un climat de siguranţă din punct de vedere al sănătăţii, dar nu numai, pe litoralul românesc.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a verificat, în ultima săptămână, plaja Modern, unde s-a desfășurat festivalul Neversea, unde au fost controlați 64 de operatori economici. Au fost aplicate amenzi în valoare de 213.000 de lei, pentru deficienţele constatate.

Conform comisarilor OPC, la un număr total de 6.000 de operatori economici din județ, au fost organizate 744 de acțiuni de control. Au fost depistate 521 de abateri, fiind aplicate 410 amenzi și 243 avertismente.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, reprezentanţii CJPC au precizat că se doreşte implementarea unui sistem care să redirecționeze anumite apeluri de la 112 către Protecția Consumatorului, pentru a rezolva mai ușor, în timp real, cazurile reclamate de oameni.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unora li se rupe de controale, dau amenda sau nu,dupa caz si merg inainte,ca sezonul e scurt,famelie mare....
1
0
F bine OPC, iar pe ce care devin obraznici si va ameninta in exerciciul functiunii, datii-i pe mana politiei. Golanii trebuie pusi cu botul pe labe, iar Procuratura si ANAFul sa nu o mai frece atat si sa-i verifice pe leprele care se joaca cu sanatatea oamenilor.
0
0
Asta vrea sa candideze si el.De aici toata agitatia si campania mediatica.Pana acum ce ai facut pe unde ai fost ma nene?
2
1
Lasa publicitatea, puteti sa va faceti datoria fara tot circul asta!!! Esti patetic!
2
5
Sa vina sa amendeze si pe cei care parcheaza abuziv, ca politia locala nu face nimic. E jale in Faleza Nord in dreptul plajii Reyna. Locatarii nu mai pot parca masinile din cauza masinilor turistilor care parcheaza abuziv peste tot si nimeni nu ia nicio masura, politia locala, primaria etc. !!!!!!!! Poate OPC-ul sa faca ceva...
1
0
Marele inspector sef Horia are interdictie de control in Costinesti la afacerile detinute de Fiul lui Adrian Nastase! E catelusul de casa al lui Andrei Nastase! Asta e marele maimutzoi justitiar Horica!
6
1
Acum inteleg de ce multi copii fac cancer. De la otravurile care se vand pe piata. Oare ce gandeste un patron care are copii, cand pune la vanzare chimicale in loc de mancare?
3
2
Felicitari OPC! Felicitari ca incercati macar sa faceti ceva! Oricine isi poate da seama cat de greu trebuie sa fie sa te lupti cu mafiotii care au terase si restaurante!
3
2
Numai minciuni spun astia. Anunta maximul de amenda la tv si cand se duc operatorii economici la ei dau minimul de amenda adica 1000 lei. Toti operatorii rad de ei. Spun numai minciuni. Vor numai reclama astia de la opc
6
1
Felicitarii OPC ! Cipanii au acaparat toate functiile din conducere si ignora legea .Autoritatea in constructii sa verifice si blocurile de locuinte ce cresc ca ciupercile parazite dupa ploaie,facute din materiale de proasta calitate,profile de aluminiu si prefabricate fara rezistenta.
10
4
Hai va rugam sa ne lasati cu autolaudele astea de 2 bani este cam dezastru peste tot
4
0
la 10 steaguri din costinesti cand ajungi???sau nu ai voie !!???asa se lauda cancerosul si diabeticul de cornel ca nai ce face
4
0
Bravo Horia ,tine-o ASA,poate ii stirpesti,PE toti machidonii si tatarii imputiti si avari ptr bani,astia calca PE cadavre ptr bani,ne dau sa mincam si pisici,sobolani ce-o fi,numai bani sa iasa,tine-o tot ASA nu te lasa intimidat de toate ciumele rosii,de mizerabilii societatii,inchide-le tot ce inseamna inuman,mizerabil,
5
6
Felicitari domnule Horia ! asa-i mai responsabilizezi pe acesti avari de bani multi punand viata in pericol a consumatorilor.A trebuit sa vii tu sa faci ordine ca ceilalti care au detinut functia si-au facut vile din spagi uitand de control.
4
5
Bravo, tineti-o tot asa!
1
3
Ala cu ochelari zici ca are o cagula pe cap si prin care i-au iesit urechile!
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218