REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Protecţia Consumatorului reclamă că a fost împiedicată să verifice o terasă pe care o ÎNCHISESE pentru că era plină de gândaci!

Protecţia Consumatorului reclamă că a fost împiedicată să verifice o terasă pe care o ÎNCHISESE pentru că era plină de gândaci!

Replica API 8 iulie 2017 | 00:56 274

Festivalul Neversea aduce profituri considerabile pentru cei care deţin localuri în Centrul vechi ori pe plaja de la Modern, fără îndoială. Din nefericire pentru unii dintre agenţii economici, controalele de zilele trecute au scos la iveală deficienţe grave. Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului a decis închiderea unor localuri, până la remedierea deficienţelor. Şi, deşi unii încă nu se puseseră la punct... au hotărât ca vineri, 7 iulie, să îşi continue activitatea! Este şi cazul localului Don Goe, depistat cu gândaci în bucătărie, la un control ce a avut loc pe data de 5 iulie. Vineri seara, reprezentanţii CJPC au reclamat că localul nu doar că funcţionează, dar a fost împiedicată verificarea! "Nu ne-a fost permis accesul la local!", au tras un semnal de alarmă reprezentanţii CJPC.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/gandacii-se-plimba-prin-marfa-de-la-terasa-don-goe-din-centrul-vechi-video-323790/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iti faci reclama nebunulke sa vii inapoi la Costinesti peste trei ani ca sa mai candidezi inca o data la postul de primar,sigur NU vei lua nici atunci ca noi am avut grija sa nu ine ei comuna sa ti-o populezi cu mafiotii tai .
0
1
facea control la festival hahahaha
2
2
Pe la Sabroso pe cand te duci Horia?
3
4
Poate VA elimina careva,babule cu machidonii tai analfabetul si imputiti,dar aveti bani ,asta e,CA nu VA spalati decit o data PE saptamina ,nu are importanta,putorilor,scursurilor,VA vine careva de hac
9
3
Eu PAPAZICU, deimpreuna cu varul meu babu , fac ce vrea poola mea in tara romaneasca. Cand vreau sa fluier , apai fluier. Hai ca m-am distrat cu voi ! Va pupa Papa !
6
6
felicitari pentru deciziile luate in astfel de cazuri domnilor,mergeti pe tot litoralul ca-i plin de astfel de probleme care trebuiesc stopate prin aceste exemple pozitive.
10
4
Cum adica au foat impiedicati? Este de ras
7
3
Cine tre sa va deschida calea?? Jandarmii pazesc drogatii
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218