REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Protecția Copilului l-a anchetat pe Will Smith pentru că și-ar fi înfometat fiica

Protecția Copilului l-a anchetat pe Will Smith pentru că și-ar fi înfometat fiica

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 1055

Cuplul format din Will Smith, 51 de ani, și soția sa, Jada Pinkett, este unul dintre cele mai mediatizate de la Hollywood. De-a lungul timpului s-a vehiculat că cei doi s-au despărțit din cauza infidelității actorului, însă s-a dovedit că totul a fost doar un zvon. Recent, Jada a dezvăluit un episod neplăcut prin care a trecut familia sa în urmă cu câțiva ani. Jada a povestit că membrii familiei sale au fost interogați de un membru al Protecției Copilului după ce s-a vehiculat că fiica sa ar fi tratată în condiții inumane.

Will Smith, Jada Pinkett și Willow

Will Smith și Jada Pinkett sunt căsătoriți din anul 1997 și au doi copii cu care se înțeleg de minune. Jaden a moștenit pasiunea tatălui său pentru actorie și muzică, iar fiica sa este deja un nume cunoscut în industria muzicală. În ciuda faptului că pe rețele de socializare, dar și în cadrul interviurilor par familia perfectă, iată că cei patru nu au fost ocoliți de zvonurile neplăcute de-a lungul timpului.

Într-un interviu realizat recent, Jada a rememorat un episod deranjant care a avut loc în urmă cu șase ani, arunci când Serviciile de Protecție a Copilului au apărut la ușa casei sale pentru a investiga dacă fiica celebrilor actori, Willow Smith este tratată în mod corespunzător.

Will Smith și Jada

Foto Gettyimages

În ediția de luni a popularului show online al actriței, Red Table Talk, Jada și Willow povestesc, în episodul special "Întreabă-ne din nou", despre experiența declanșată de o fotografie cu Willow fără bluză, la vârsta de 13 ani, în pat alături de un prieten de familie, Moises Arias (20 de ani), care a început să circule internetul. Willow a declarat că fotografia era ca un frate pentru ea, însă Protecţia Copilului s-a autosesizat pentru a investiga dacă este tratată adecvat de părinții. Mai mult decât atât, cei de la Protecția Copilului primiseră o plângere potrivit căreia Willow ar fi fost înfometată de cei care ar fi trebuit să îi poarte de grijă.

Willow și Jaden Smith

Foto Gettyimages

„A fost prima dată când am fost realmente furioasă”, a explicat actrița. „Mă uitam la doamna aceea și mă gândeam cum ar putea să ajute atâția alți copii, în loc să-și piardă timpul cu un copil care are absolut tot ce are nevoie”, a mărturisit Willow, în timpul interviului, scrie click.ro.

Cu toate că ancheta desfășurată de Protecția Copilului a fost o experiență stresantă pentru întreaga familie, Jada este de părere că aceasta i-a apropiat mai mult, ca familie, și că prin prisma incidentului neplăcut, copiii au învățat că celebritatea are și dezavantaje numeroase, iar lucrurile nu sunt întotdeauna atât de roz precum par inițial.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920