REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Protest antiguvernamental printr-o horă, anunţat în Ziua Micii Uniri în Piaţa Victoriei din Capitală

Protest antiguvernamental printr-o horă, anunţat în Ziua Micii Uniri în Piaţa Victoriei din Capitală

Replica API 24 ianuarie 2018 | 00:00 227

Un protest antiguvernamental este anunţat pentru miercuri, în Capitală, urmând ca manifestanţii să facă o horă în Piaţa Victoriei într-un gest simbolic de Ziua Micii Uniri. Organizatorii numesc manifestaţia ”Hora Unirii Noastre pentru o justiţie independentă neaservită politic, împotriva politicienilor penali şi corupţi”.

„În anul Centenarului Marii Uniri, la 159 de ani de la Mica Unire (Unirea Principatelor Române), mergem cu mic, cu mare, în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru a transmite un mesaj clar clasei politice: Uniţi toţi, scăpăm ţara de hoţi! România trebuie să fie condusă de politicieni integri şi competenţi, nu de politicieni penali şi corupţi! Vom lupta până la capăt până când vom avea o generaţie de politicieni cu care să ne mândrim şi pe care să îi respectăm!”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului, conform news.ro.

Ei spun că îşi doresc ca de 1 decembrie, când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, să nu mai existe în conducerea ţării niciun politician corupt, pentru acest lucru fiind nevoie de o justiţie independentă, neaservită politic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Timpul le va rezolva pe toate... Chiar cred oamenii astia ca dragnea este raul si intruchipeaza hotia? Poate este adevarat dar cu siguranta nu a furat singur. Este o caracatita. Oare cred ei ca la manifestatii participa oameni de afaceri care trebuie sa iasa din vilele lor imense si sa stea in frig? Nu cred. Sau vreun procuror care lasa portita libera altuia aflat sub control judiciar sa o "sterpeleasca" din tara? Iarasi nu cred. Totusi, este un inceput bun. TREBUIE taiat capul sarpelui...
0
0
Poporul Roman a capatat maturitate si discerne intre adevar si minciuna.
2
1
Nu le e rusine la derbedeii astia. Intineaza un moment inaltator din istoria neamului. Vinduti nenorociti care vor sa ne stearga istoria.Azi si-au gasit sa-si plimbe rufele murdare.
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102