REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PROTEST cu peripeţii pe trecerea de pietoni. VIDEO!

PROTEST cu peripeţii pe trecerea de pietoni. VIDEO!

Replica API 9 iulie 2018 | 00:34 362

Protest inedit la Constanţa, pe trecerea de pietoni! Mai multe persoane, între care şi biciclişti, au traversat de mai multe ori pe trecerea de pietoni din faţa Primăriei Constanţa. Este un protest care s-a înscris în şirul de manifestări anti-guvern şi împotriva modificărilor la Codul penal.

Şoferii, desigur, au fost nemulţumiţi, dar şi un bărbat care locuieşte în zonă. Sătul de zgomot (maşinile claxonau insistent), dar poate şi pentru că nu este de accord cu protestatarii, bărbatul a ieşit la balcon şi a aruncat cu o pungă cu apă înspre cei care protestau!

R.C.

Video: Facebook, Stan Ioniţă:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai sunt oameni in masini care lucreaza, trebuie sa ajunga la munca sau au o programare undeva. Protestati cumva ca nu se acorda prioritate la treceri?! Mergeti in fata primariei ca nu au soferii vreo vina. Mergeti la vot, nu blocati strazile. Nu am nimic cu prostestele, nu cred ca are cineva dar nu sa va bateti joc de timpul altora. Nu toti au timp liber atunci cand au cei din video. Se cheama respect dar na...
0
0
ai cota la ma-ta la tarla pe camp iti fac zid exact la cota lu ma-ta si tot nu mai treci ten mm. ca mie greu sa fac exact la limita cotei, oricum suntem multi.
7
1
Niste cretini
3
0
Proasta rau a fost masa lui ala care a venit cu ideea asta in plm. In loc sa iti atragi simpatizanti mai mult ii faci sa te urasca!!
2
0
Trintori. Puneti pina si reparati Cazinoul,cladirile din peninsula sau faceti sosele. Faceti ceva util pentru tara .Cu cit se mai plateste o participare?
3
2
o sa luati si muie pe trecere , numai sa fiti filmati si sa apareti la tv , golani drogati !
7
2
Nu e domeniu public pe scara blocului si pe trotuarul aferent ai cota indiviza in contractul apartamentului, pentru care platesti taxa la primarie, habar n-ai ce scrie in contract si ce platesti!Vezi si legea locuintei.Si dupa ce te documentezi poate faci si o suflare la mm., pe care i-ai pomenit.
0
8
pietoni HANDIcapati !
7
3
IN GENERAL sunt de acord cu protestele dar asta e de tot kktul. pe bune. ce vina au soferii, mergeti ma la primarie.
9
0
Este trecere de pietoni,nu parc public,asa ca voi cacatilor,protestati in mama voastra in fata sediilor celor de care nu va convine,nu deranjati cetatenii aiurea! Ce vina au soferii,unii chiar cu probleme deosebite ce vor sa ajunga urgent undeva,ca niste cacati cu ochi agresivi blocheaza drumurile? Politia sa-i amendeze dracului pe nataraii aia !Ia sa fi facut labageala asta in oricare tara din Europa,sa vedeti ce si-o luau,schizofrenicii dracului! Ramane sa protesteze la intrare la LIDL si Kaufland,sa nu-si mai faca cumparaturile cei ce nu sunt de acord cu dobitocii hastagisto-tembeli ?
13
1
...rezistentii plm....
9
3
Dupa cum se comporta protestatarii, ei urmaresc sa fie dati la tv sau sa obtina like-uri pe fb. E o moda a protesta. Ce vina au soferii care asteapta? Protest penibil fara noima.
13
4
Va uitati la cei care au protestat, parca toti au venit dintr un film de groaza, ce fete de nebuni au!
14
14
cei ce isi aduc copii la asa ceva trebuie arestati si decazuti din drepturi. copii nu au nicio vina ca parintii sunt niste imbecili antisociali care considera ca daca nu e ca mine, sa moara toti ceilalti.
21
19
Ce PLM blocheaza drumul, parazitii naibii
18
18
Parazitii securisti cu tot neamul lor. Le e frica de popor.
11
15
Toti mitingistii legitimati-va la jandarmerie si dupa incheierea mitingului puneti mana pe maturi si faceti curat pe strada.In urma voastra se chinuie muncitori de la salubritate sa mentina curatenia pe strada.Fiti civilizati gunoaielor cu diplome furate de ati ajuns mari telectuali corporatisti.Va faceti poze la absolvire de licenta,master dar cand ati furat note nu v-ati impozat!!!
19
20
Pai daca in capitala se practica traversarea incontinuu, idiotii din Constanta sa fie mai prejos?
24
18
Ce protest penibil
27
14
Ora 18:04 Ai o gandire foarte buna sunt sigur ca esti poponar cu pantofi verzi.
21
6
pentru libertate vin si nu te mai las sa iesi din casa , stau pe trotuar sau pe scara blocului care este de asemenea domeniu public "ten mm"
33
7
Este trecere de pietoni , nu scrie nicaieri ca trebuie sau nu trebuie, sa trec cu tinuta office,cu pantofi verzi, cantand , jelind,batand din palme, mersul piticului, pasul uriasului...si e domeniu public, pe cand daca te asezi in fata usii unuia e altceva.
11
41
alegem unu din video , mergem in fata usii lui si stam vreo 2,3 lipiti sa nu mai iasa din casa. hashtagProstesteazaLaMataAcasaCaOricumMajoritateaDecide, hastagDictaturaMajoritatii
38
14
Oameni redusi intelectual la fel ca si prostanacul pe care il sustin ca presedinte.
31
21
20-30 de frustrati care blocheaza traficul si deranjeaza un numar mare de oameni, oameni care au protestat umar langa umar cu acesti frustrati. Noroc ca e perioada cu festivalul si este multa politie prin zona, altfel erati toti cu piciorale rupte
33
20
Intrebarea mea este: vreunul din cele cateva zeci de masini a gresit cu ceva ? Pentru ce va razbunati pe soferi ? Concluzie : sunteti niste jegosi.
34
14
Cel mai prost mod de protest!!!
32
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218