REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PROTEST ÎMPOTRIVA PRIMARULUI! Constănțenii își strigă nemulțumirile în stradă!

PROTEST ÎMPOTRIVA PRIMARULUI! Constănțenii își strigă nemulțumirile în stradă!

Replica API 28 ianuarie 2017 | 20:56 654

După mii de sesizări făcute pe paginile din mediul online ale insituțiilor publice locale constănțene, cetățenii orașului de la malul mării au decis să formeze o întâlnire stil protest în weekend, în fața Prefecturii Constanța. În speranța că vor fi auziți, înțeleși și că va avea un efect pozitiv, aceștia au organizat pe internet un eveniment special prin care constănțenii să afle și să se alăture protestului.

Sub sloganul “Scoatem Constanța din beznă!”, reprezentanții Asociației “Constanţa Ia Atitudine” organizează sâmbătă, 28 ianuarie a.c., începând cu ora 18.00, în fața Prefecturii Constanța, un protest prin care își declară nemulțumirile cu privire la problemele cu care se confruntă locuitorii orașului de la malul mării. Aceștia scot în evidență faptul că s-au săturat de lipsa iluminatului public stradal, de deszăpezirea defectuasă pe perioada iernii, lipsa registrului spațiilor verzi, emiterea de autorizații de construcție haotice, faptul că gurile de canalizare nu sunt aduse la nivelul părții carosabile, prețul apei, împrumutul a 25 de milioane de euro pentru achiziția unor autobuze diesel în locul unora electrice, lipsa pistelor pentru bicicliști, mobilitate urbană defectuasă și multe altele. În speranța ca efectul să fie unul pozitiv, ca autoritățile locale să se implice și să rezolve aceste probleme pe care le expun, organizatorii invită la întâlnire toți constănțenii care doresc să își strige nemulțumirile.

“Ne declarăm nemulțumiți de iluminatul public, deszăpezirea pe perioada iernii, lipsa registrului spațiilor verzi, emiterea de autorizații de construcție haotice, faptul că gurile de canalizare nu sunt aduse la nivelul părții carosabile, prețul apei, împrumutul a 25 de milioane de euro pentru achiziția unor autobuze diesel în locul unora electrice, lipsa pistelor pentru bicicliști, mobilitate urbană defectuasă(lipsa trotuarelor și a rampelor pentru persoanele cu dizabilități), sincronizarea semafoarelor, reglementarea opririlor maxi taxi, parcari sub/ supraterane, o sala polivalenta, un patinoar,o sala de teatru / operă , renovarea școlilor, amenajarea de spații pentru practicat sportul in aer liber, curătenia in oraș, reamenajarea parcurilor, atragerea de investitii, dezvoltarea economico- financiara a orasului.

Asociația Constanța Ia Atitudine trage un semnal de alarmă la modul cum Primăria gestionează aceste situații, și vă propune o întâlnire în semn de protest sâmbătă ora 18.00 în fața Prefecturii ,pentru a arăta că nu suntem indiferenți la problemele cu care se confruntă orașul nostru.”, au declarat reprezentanții Asociaţiei Constanţa Ia Atitudine.

Reamintim că duminică, 22 ianuarie a.c., începând cu ora 18.00, zeci de constănțeni au făcut act de prezență în fața prefecturii într-un alt context. "Duminică seara Constanța iese în stradă împotriva mafiei și a corupției. Cetățeni simpli împotriva mafiei și a manipulărilor. Nu putem avea încredere în acest Guvern. Cerem demisia guvernului Grindeanu și anchetarea persoanelor implicate în subminarea instituțiilor statului. Nu putem avea la conducere țării oameni corupți cu o agendă ascunsă. Vrem o țară democratică cu un viitor bazat pe un respect total al valorilor democratice. Vrem o Românie puternică de care să fim mândrii", este mesajul ce a însoțit evenimentul online creat pe facebook la acea dată.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Agigea trezeste-te si tu nu vedeti ce face hotu de Carjaliu si analfabetu de vice Nita si proasta de nevasta-sa? Iesiti in strada tineretul sa-i dam jos daca la vot ba-ti fost si au castigat PSD CiUMA ROSIE mobilizati-va pe facebook nu fi-ti lasi sa va fure drepturile niste analfabeti .jos mafia Agigeana
1
0
votati Marinarul si pe Udrea Elena, votati M.U.E.
1
3
Guvernul nou ales,chiar nu are raspunderea pentru tot ce s-a porcait in Constanta de-a lungul timpului,pana azi . La urma urmei Constanta este un oras foarte dificil din punct de vedere al amestecului social,are multe bande si gasti adanc cimentate in traditia de eludare a legilor,de fraierit si manipulat sau amenintat fraierii. Oricat de bun ar fi un alt primar,este extrem de greu sa spargi clanurile de gangsteri formati de generatii intregi si cu ramificatii in toate mediile,nu doar in zona de jos ,a celor fara carte.
2
9
cea mai proasta adiministratie o are Constanta. Cum altfel cand in frunte e slugoiul care a stat 8 ani in umbra lui Mazare?
13
4
de Cazinou nu zice nimeni nimic?nu vedeti ca sta sa cada pe voi?pentru toate prostiile sunt bani dar pt Cazinou nu,se trage de timp in mod intentionat,vor ca sa pice cladirea simbol a orasului.Iar acele autobuze le cumpara diesel pt ca alea consuma motorina, iar cei care sunt furnizorii de motorina sunt in combinatii cu ei,daca achizitioneaza autobuze electrice,aia cui mai vand motorina?si ganditi-va ca aici e vorba de un consum mare de motorina pt un oras mare care are multe mijloace de transport in comun,din manariile astea nu numai Fagadau se infrupta,banii ajung si pe la Bucuresti.
5
0
Lasa ca a curatat pista de biciclete de pe Tomis:poate iese vreunul la o bicla la lumina stelutelor !!!Cine sa le scoata,ca Jimy e pe bara?!
7
1
astia-s pusi de pulaz si dragomete, niste cretini platiti ce ai mananca cocoasa caci primaru nu va fi schimbat acest mandat indiferen de tampeniile la care gandesc ei si incitatorii !
6
12
Guvernu si bugetu e penali La DNA
8
3
Sa muriti violati de tigani dk mergeti la protest ! gunoaielor .
6
22
Credeti ca il veti scoate din amorteala pe acest slugoi obedient prin proteste? Va inselati.
17
5
veniti si la Cernavoda ca la fel e
6
1
Mai omule,dar tu esti prost rau de tot.exagerat de prost esti.mama ta tot proasta ca tine este?normal,ca doar ea te-a facut si tot ea te-a educat.mars la cacat comunist imputit.
11
5
BRAVO asociatiei! As adauga si eliberarea cladirilor de bannere,incepand cu Casa de Cultura.
18
3
Pai noi am iesit si am votat si la locale si la generale. Si a iesit ala cu mai multe voturi! Asta e democratia! Acum ce vor handicapatii astia??? Sa se faca cum vor ei si noi sa ne ducem la padure cu votul nostru cu tot!
9
18
Primarul fantoma....poate scoate beculetele de Craciun pana la primavara...ca il doare la basca ...ce plateste el...platesc fraierii de constanteni...Constanta cel mai mizerabil oras !
35
2
Ciorditi cu dreapta
5
5
la munca puturosilor,,,puturosi si rai de gura,
8
15
FELICITARI
24
6
Nu i lasati ca oricum n o sa castigati alegeri da, nu i lasati ca E hoti, E corupti E, E, E... Fiti tari, fiti duri, fiti de dreapta...
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218