REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PROTEST în faţa Primăriei Constanţa: romii ameninţă să-şi dea foc!

PROTEST în faţa Primăriei Constanţa: romii ameninţă să-şi dea foc!

Replica API 15 septembrie 2017 | 16:27 437

Mai multe persoane s-au adunat, ieri, în faţa Primăriei Constanţa, pentru a protesta împotriva deciziei autorităţii locale de a-i evacua din barăcile de pe strada Munţii Tatra, din cartierul Palas. Oamenii, extrem de supăraţi, au ameninţat inclusiv să îşi dea foc dacă autorităţile locale nu le vor asculta doleanţa şi-şi vor duce la îndeplinire planul, mai ales că, susţin ei, nu au unde să plece. Reamintim că, săptămâna trecută, poliţiştii, împreună cu poliţiştii locali, jandarmii şi angajaţi de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, angajaţi de la Direcţia de Sănătate Publică şi angajaţi ai Primăriei Constanţa, împreună cu cei de la firma de salubrizare, au decins în zonă, într-o acţiune de igienizare. Au fost strânse toate gunoaiele şi i-au consiliat pe cei care locuiau în barăcile respective, fără forme legale.

Aflând însă că vor fi mutați, romii care locuiesc în tabăra ilegală, sunt deciși să ia măsuri. Locatarii din zonă spun că vecinii lor au amenințat inclusiv că vor da foc bisericii din zonă, de pe strada Moților. „Au aflat țiganii că în locul barăcilor ar urma să se contruiască o biserică, așa că au amenințat deja că vor da foc bisericii micuțe care este acum în zonă!”, ne-au declarat oamenii din cartier.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La munca cu ei..sa stranga bani sa plece in chirii..nu sa urle pe strada...de unde au bani sa manance??de scandal sunt primii.
0
0
Pot sa ajut la incendierea lor?
2
0
Propun sa fie ajutati in demersul lor si nu cu benzina,e scumpa de azi ca a scumpit-o penalul Dragnea.Sa incerce cu ciocani de porumb!
5
0
EU NU VREAU SA AMENINTE...EU CHIAR VREAU SA-MI PROMITA CA ISI DAU FOC
6
0
Ameninta ca isi dau foc ? SA ISI DEA !!!
7
0
La sapun cu ei
6
0
Va fi interesant cand romanii vor iesi masiv sa protesteze din cauza tiganilor si efectelor activitatilor lor ce efectiv impreuna cu interlopimea,terorizeaza Romania si o fac de tot cacatul in toata galaxia. La urma urmei nu tiganii,ci restul romanimii este discriminat.Unii fac toate relele din lume,efectele sunt suportate si de restul ,de nivunovati.Pana cand dracu ? De-at face astia o tara doar a tiganilor,sa aiba ei statul lor si granitele lor,la naiba! Sa puta in zeama lor,independenti cu regii si imparatii lor cu tot.
6
0
Sper sa se tina de cuvant!
9
0
Foarte bine sa isi dea foc ,poate mai scapam de ei. Nu sunt de niciun folos.Mai facem economie la ajutoarele sociale.
11
0
Asta mai lipsea, sa iasa si tiganii la protest!
4
0
Aoleu. Fac eu cinste cu benzina !!! Aduc si bricheta ....
13
0
le aduc eu o canistra de benzina, cadou!
17
0
Sa vedem cata caldura poate degaja un rom care arde...!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614