REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PROTEST în fața Universității „Ovidius”. Protestatarii o așteaptă pe Viorica Dăncilă să iasă!

PROTEST în fața Universității „Ovidius”. Protestatarii o așteaptă pe Viorica Dăncilă să iasă!

Replica API 18 iunie 2018 | 00:42 453

Prezența prim-ministrului Viorica Dăncilă la Constanța nu a trecut neobservată. Aproximativ zece constănțeni s-au strâns, duminică, în fața Universității „Ovidius” Constanța și au aşteptat-o pe Viorica Dăncilă să iasă. Aceștia au afișate mesaje precum „Rușine” și „Without Corruption” și susțin că vor să dea jos PSD-ul de la Guvernare. În acest timp, în incinta universității s-a desfăşurat inaugurarea Consulatului Onorific al Estoniei la Constanța.

“Sunt din New York, dar sunt constănţean. Petrec 5-6 luni pe an în Constanţa. Urmăresc prin asta conştientizarea populaţiei. Să fie conştientă că se poate şi altfel. Nu vrem o schimbare prin noi înşine pentru că schimbarea nu se poate face într-o democraţie decât prin vot. Şi atunci prezenţa mea aici este să spună cetăţenilor : Trăim situaţia care este numai din cauza votului nostru idiot! Trebuie să ne trezim şi să îi votăm pe PSD-iştii ăştia jos şi să îi punem în ilegalitate. Asta este dorinţa mea”, a declarat, pentru Replica de Constanţa, unul dintre protestatari.

De asemenea, ei au mai precizat faptul că în fiecare seară vor fi prezenţi în faţa Primăriei Constanţa pentru a-şi striga nemulţumirea.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si un singur protestatar daca era ,tot exista speranta! Sa ne gandim ca,dupa 20 ani de jaf si pomeni psd-iste,orasul nu a murit.Deci,exista speranta si asta se va observa mai bine din vara anului viitor.Vin alegerile!
1
1
Dau multa muie la pesedei si in special hotului fagadau !
4
1
mishule...hajdeu? prietene nu ai tu scoala cate recreatii am avut eu. si apropos...unde ai facut misto de fraieri ca nu am vazut...fraieri esti tu ca sa nu zic simplu la minte, ca pentru un pui si un ulei votezi moartea tarii
4
1
Ne doare capul de ce se intampla la Bucuresti, dar nu ne uitam la noi in ograda. De ce nu iesiti fratilor sa il penalizati pe Fagadau?
5
2
Nu protestati ca Oita nationala e inscrisa la masterat si nu are nicio prezenta? In schimb vinde fier vechi.
1
2
au iesit aprox 10 MILOGI care miros a cacat de de caine sa schimbe guvernul LA MUNCA JEGURILOR TREBUIAU LUATI PE SUS SI DUSI LA BALAMUC
3
6
Orice om ii place la mare.
6
4
organizat de usereu. O gasca de habarnisti si barfitori care se cred cei mai destepti si curati din Cta, iar restul sunt prosti sau spagari. In afara de presedinte, nici unul nu are rezultate remarcabile in cariera, 0 meritocratia aia care o canta USR la inceputuri. Fereasca!go Ciolos!
8
12
Hajdeu, da avem si internet si ajutoare cum altfel sa facem misto de fraieri ca tine!
4
9
ma uitam la cei care au postat mai jos...asa multi asistati sociali sunt in cta? aveti si net in h coanda?
13
6
10 cretini
10
19
Nu va mai enervati, cine credeti ca da 2 cepe degerate pe niste paraziti jegosi. Zdrentelea astea umbla cu cortul de colo-colo, cu lozinci rasuflate de mult, gen coruptie, penali, ciuma rosie. Apropo, culoarea rosie e cea mai cool culoare, oare exista tara fara rosu pe drapel sau marle cluburi de fotbal ale lumii au de asemenea rosu. hastagisti, sosrosisti, paraziti, zdrente mizerabile, tradatori de neam, turnatori de serviciu. Atat!
12
22
Si 2020 limbi in facaletu meu si al lui zdragne mancamiai cuculetul cu fulgi cu tot pramatie asistata social.
5
14
Aproximativ 10... Adica 8,75 sau vreo 9,34 protestatari... Niste nimeni in drum, profitori ai statului. Burse marite, gratuitate pe trenuri cat vor, carte putina spre deloc, sustineri financiare pana la batranete, chipurile, pentru pregatire - aiurea!, avantaje, numai avantaje... Ia taiati-le toate astea, sa se plimbe mai putin si sa puna mana pe carte! Multi dintre astia sunt analfabeti functionali, vorbesc romana ca pe o limba straina, invatata de la smecherii din spatele blocului, dar au pretentii si veleitati politice. Mars la kkt, nulitatilor!
14
20
Un rahat peste ochii tai Dupa congiguratia fizica se vede ca n ai mamaliga pe masa decat daca urli hastagist
7
19
2020 de oua clocite aruncate in mecla pavianei Casilica !
21
11
Asa-i trebuie: a marit pensiile, gratuitate pe transport, si altele.Daca au coloana vertebrala ,astia toti, ar trebui sa renunte la aceste imbunatatiri ale nivelului de trai.
11
25

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367