REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Protest în Piața Revoluției, organizat de Alexandru Cumpănașu, chiar de ziua Alexandrei

Protest în Piața Revoluției, organizat de Alexandru Cumpănașu, chiar de ziua Alexandrei

Replica API 15 septembrie 2019 | 00:00 471

Alexandru Cumpănașu a organizat un protest în Piața Revoluției din București duminică, pe 15 septembrie. Astăzi este ziua de naștere a nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, adolescenta răpită la Caracal de Gheorghe Dincă, scrie stiripesurse.ro

Protestatarii au adus flori pentru Alexandra, baloane și bomboane, deoarece fata ar fi urmat să împlinească 16 ani. Ei au avut și fotografii cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă, precum și pancarte pe care au scris „Jos corupția din Olt, justiția, procuratura, poliția. Alexandra este și copilul nostru”.

„Am venit în calitate de mamă și de profesor, ca un manifest, ca o cerere fără număr de înregistrare către instituțiile statului să se reformeze, să își mărească și capacitatea instituțională, să își aleagă mai bine oamenii, să elimine corupția, dezinteresul, incompetența, pentru că e în joc viața copiilor noștri. Mi se pare cel mai oribil lucru, că nu suntem în siguranță și mai ales copiii noștri nu sunt în siguranță, iar instituțiile statului sunt în continuare putrede”, a spus Mihaela, o profesoară de 53 de ani care participă la protestul din Piața Revoluției.

Un bărbat a spus că protestează pentru că își dorește ca autoritățile să ia în calcul că Alexandra trăiește.

„Am venit pentru domnișoara aceasta și pentru părinți, cu speranța că autoritățile mai caută și posibilitatea ca fata să trăiască. Nu prea suntem lămuriți cu analizele. Nu ne place cum merge ancheta”, a spus un protestatar.

Oamenii adunați în Piața Revoluției i-au cântat Alexandrei „La mulți ani”, pentru că ei spun că sunt convinși că fata este în viață.

Alexandru Cumpănașu a făcut apelul pentru protest într-o postare pe Facebook.

”Dragi romani, Duminica aceasta pe 15 Septembrie Alexandra implineste 16 ani. Impreuna cu parintii lui Alex am decis sa va asteptam pe toti in Piata Revolutiei (in fata la Ministerul de Interne). Curajul acestui copil trebuie sa ne inspire, sa ne uneasca si sa ne trezeasca pentru a lupta pt copiii nostri. Va astept pe toti sa dam un semnal clar tuturor autoritatilor ca asa nu se mai poate si ca DREPTUL LA VIATA nu este NEGOCIABIL. Va asteptam la un miting pasnic. Puteti sa veniti cu intreaga familie, fara sloganuri politice. Acest copil merita respectul nostru si este momentul sa spunem NU abuzurilor, dezinteresului, complicitatii celor care ar trebui sa ne apere familiile. HAIDETI SA NE TREZIM SI SA NE CEREM DREPTURILE!”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mue Iohanis sa cada jos cat mai repede! Forza PSD
2
2
Ba, cati idioti si idioate ies in strada pt cumpanasu sa cante de ziua uneia pt care aprinsesera lumanari cu cateva saptamani in urma.
6
2
@21 31 bai laba trista cand Cumpanasu facea spume la i Realitatea cu Rares ruj de buze, cu jihadista ,cu Oreste era bun?Acum cand a luat-o in bot de la cei pe care ii pupa in cur si isi pune cenusa in cap, este cahhh ! Marsh mai capac de WC de pe aici, esti exact un cumpanas mai mic ! Inainte prosti ca tine se exprimau prin carciumi, nu erati periculosi,acum toti prostii au acces la internet,consecintele se vad !
6
2
Vai de noi cu oameni ca si cumpanasu asta!!! Pai omul a avut legaturi directe cu mai si stia de mizeria din minister dar nu a facut nimic...decat bani..atat. Rusine
11
2
MAI CUMPANASU DUTE PUTIN PE LA SAPOCA.
9
4
manipulator bolsevic care esti ! Cumpanasu este fratele tau pesedist da-va-s muie cu cacat la amandoi !!! Alooo pesedeii, sa-mi lingeti cacatul in frunte cu unu !!!
8
7
@20:39 pentru un produs suta la suta al Romaniei Educate asa ca pentru tine nu exista replica!! Atata poti, asa postezi ,ingah, ingah ! O parafraza doar :prea prost ,prea de la tara !
8
2
Sugi pula impreuna cu dulapul ambulant TURISTUL PULI MELE neamtul jegos de la Sibiu care fute bani pe naveta de la Sibiu la Cotroceni cu 20 golani de la spp CIORDITORUL de case si copii
6
13
AFARA CU SECURISTII SI ACTIVISTII PCR DIN JUSTITIE!RESPECT PENTRU DOAMNA KOVESI!STIU CA PLINGETI DUPA DRAGNEA, VOI, INFRACTORILOR DAR SPER CA IN CURIND SA MERGETI TOTI LA PUSCARIE SI SA RESTITUITI, JAFUL DE SUTE DE MII SI MILIOANE DE EURO!
10
6
Sa ne sugi stiuletii psd-ist boschetar.valea seaca scrie pe voi
9
7
ce jigodii de oameni,pana acum zbierati ca procurorii sunt buni,ca SIIJ trebuie desfiintat ,ca justitia , ce de vaiete hastagiste prin Victoriei si la iRealitatea Tv Cumpanasu si acum ar fi mancat cu polonicul cacat daca nu ar fi avut necazul asta in familie Sa le multumiti hastagistilor si tuturor celor care au sustinut sistemul corupt din justitia romana cu Stanciu Kovesi , Portocala ,Bogdan si multi altii Acum nu mai e bine V-ati cacat pe voi cand PSD a incercat sa mai faca cate ceva si PNL USR inca mai zbiara sa se desfiinteze SIIJ ca cu CSM sectia procurori ne-am lamurit!
12
10

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102