REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Protest în Piaţa Victoriei

Protest în Piaţa Victoriei

Replica API 17 iulie 2017 | 00:00 424

sursa foto: Aktual24

Manifestanții din mișcarea #Rezist au ajuns în Piața Victoriei , duminică, în jurul orei 20.00 și su mers apoi către sediul PSD din Kiseleff 10.

Protestul „NU vrem să fim o nație de hoți. Apărăm democrația” are ca scop atragerea atenției Guvernului asupra drepturilor cetățenești, libertatea de opinie și a valorilor democratice.

Oamenii cer ca președintele CCR, Valer Dorneanu, să-și dea demisia și scandează „Jos Tăriceanu, Dragnea și Dorneanu” sau „CCR, sluga PSD”.

În drum spre sediul PSD, unii protestatari au ales să-și pună cătușe la mâini și au strigat lozinci anti-PSD, dar și mesaje de apărare a justiției.

sursa: b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciuma rosie a dat buzna,feriti din fata acestor hardaie cu rahat care se revarsa cu ajutorul Replica,care acum nu semnaleaza caractere neadegvate la psd-istii care-si baga in gura tuturor.
3
0
Sinteti someri cu toti s-au traiti din social.Intreb altfel nu vad de unde atiiit timp liber.Asta doar dak manifestatia nu ii serviciul propriuzis pt voi regurgiti umane ce va aflati.
1
1
Frustratule, mananci ieftin! De unde stii tu ce a facut Firea in Bucuresti? Cred ca, daca te las in fata guvernului, nici nu stii sa ajungi la gara. Esti un tembel spalat pe creier...
3
3
Dar daca o sugi tu cu mata,cu Sora ta ,cu tatal Tau,cu toata familia ta,si tot neamul Tau de ciume criminale, ati distrus o Tara ASA frumoasa,UN singur dictator nenorocit,si o coarda moldoveanca,betiva,au reusit sa distruga bucurestiul au furat tot,si Mai au tupeu sa opreasca oamenii sa -si ceara drepturile,dar le venim de hac ,nu dormim,mult nu Mai au sa stea la conducere,ptr CA UN condamnat,puscarias nu poate sa ne Tina sub papuc si o vagaboanda si betiva ,Firea ,amindoi la puscarie
3
4
tu cu ma-ta in duet sa sugeti pula la toti romanii adevarati ! fomistilor , noroc cu soros ca nici tigari nu mai aveati , va vindeti pe 100 lei , ratatilor . Nu aveti ce face , nu aveti casa , sunteti oamenii lui REBU ,vai de voi !
4
2
sustinatorii lui Soros si Coldea
4
3
Are nevoie codruta muiuta luluta de dejectii ca voi sa strige in strada ptr 1 leu.Retardatii dracului ...avortatii sistrmului.
4
3
O multime de imbecili, cu spume la gura, isi varsa frustrarea pe aici...Sictir jegurilor! La munca!
6
4
acesta ciuma rosie, dorneanu, toader si mai nou tudose sunt imuni la astfel de proteste, ei o tin una si buna - scaparea de puscarie, inavutirea peste noapte, furat ce se mai poate si cam atat. Odraslele le sunt asigurate, mai ramane sa invete sa se iscaleasca, in rest numai de bine
5
5
Futu-te in gura de moldoveanca,imputita,betiva,Firea,de ea e vorba,si de drogatule de Dragnea puscariasul cum isi permit sa impiedice,poporul sa manifeste in Strada?O sa ardeti de vii ,nenorocitilor,cit rau faceti la acest popor,o sa fiti spinzurati in piata,amindoi,Fara Mila,javra de Firea vagaboanda,da se gindeasca CA are si ea copii,sa nu cada toate blestemele,de la populatie,CA dragnea are traficantul de
4
4
Dragnea si Firea inpreuna cu camarila, inpiedica si intimideaza demonstrantii.Sa avetii parte de cele mai dure legi de pedepsire.Rog PSD-isti de calitate sa nu accepe asa ceva.
5
3
O sa mancati si voi comunistii,o sa va saturati de turtoi cand veti ajunge dupa gratii!
8
9
Si i am trimis in strada sa manance CACAT !
5
10

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367