REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PROTEST în Piaţa Victoriei, la o lună de la 10 august

PROTEST în Piaţa Victoriei, la o lună de la 10 august

Replica API 10 septembrie 2018 | 00:00 275

Sute de persoane s-au strâns în Piaţa Victoriei din Bucureşti, pentru un protest la exact o lună de la violenţele din 10 august. Cei aproximativ 300 de oameni din piaţă fac zgomot cu ajutorul vuvuzelelor şi strigă mesaje împotriva PSD, relatează stiripesurse.ro.

Au fost şi momente tensionate între protestatari şi jandarmi. Jandarmeria a extras două persoane din mulţime, ceea ce a generat discuţii aprinse între protestatari şi forţele de ordine. Un moment recepţionat negativ de protestatari a fost cel în care jandarmii au montat garduri. S-a scandat "Jandarmeria apără hoţia" şi alte asemenea lozinci.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sug pula mereu la acest cotidian deoarece eu sunt internat la Spitalul Palazu la sectia DILAI FARA SCAPARE.MINTEA MEA DEBITEAZA IMPOTRIVA PSD DAR EU AM UITAT CA PSD UL FOSTUL PCR MA CRESCUT PE MINE SI FAMILIA NOASTRA.ACUM FIINDCA SUNT UN IDIOT FARA SCAPARE MANANC CACAT DE PSD SI PRESEDINTELE LUI.VA ROG SA MA SCUZATI DAR SUNT IRECUPERABIL.CAND MAI VEDETI COMENTARII CU NUMELE EUROPEANU SA NU LE MAI LUATI IN SEAMA. M AM DILIT LA CAP !.
3
0
Mishule nu cumva ti-a pus tac-tu miere si i-ai supt tzatza de nu iti explici
3
1
Ador sa sug pula nu imi explic de ce...
2
4
protesteaza pentru ca aproape unsprezece mii de magistrati au dosare penale.Deci protesteaza pentru independenta justitiei.Asta o fi fost scopul mitingului? Ce pare aveti astia care sunteti cu coruptia toata ziua sau antipesede! Daca nu era Dragnea Tariceanu pesede alde la guvernare aflam ceva despre protocoale, dosarele,intelegeri?
11
7
prosti sunt in piata ,,si toti sug.
6
10
Jos psd dragnea untigan in parlament
9
6
Popor de idoti, stati toata ziua cu muia in gura
15
4
esti frustrat amice...dar nu sunt sigur daca cunosti ceea ce inseamna..ai atitudinea unei persoane care face dragoste singur in baie...iti recomand locuri linistite gen Balaceanca, Socola, sau..Palazu..e mai aproape..si il poti lua cu tine si pe Soros.
11
5
in primul rand muie cu cacat mult de la ma-sa tziganca aia neagra si curva pesedistului jegos de la 20:15 ! Apoi traditionalul, cunoscut pe tot globul, muie dragnea, muie pesede !!!
8
13
Pnl si usr plateste bine, voi sa o luati la cioc cu firea voastra si dracnea ala.sa vina pnl sa va dam jos de pe functii si sa ne punem noi oamenii futu va in gura de prostanaci
12
6
Nu pot ajunge acum in piata victoriei sa va arat curul sa vedeti daca am mamaliga intre dinti adica daca m am spalat pe cur de ani de zile.Sa i sugeti pula lui Iohannis,Orban si alte panarame din pnl.
7
14
"Sute de persoane...", adica vreo trei. Formulare tipica celor de la Replica. Inteleg ca au fost "extrasi" din multime doi indivizi agresivi, fapt ce a generat proteste din partea celor 298... Iata cum protestatarii "de bine" solidarizeaza cu cei violenti. Si-atunci, cum puteai sa extragi 1000 de indivizi extrem de agresivi din suta aia de mii de protestari din 10 august? Reactia celorlalti n-ar fi fost identica? Numai un tampit din rasa hashtagistilor poate imagina un asemenea scenariu. Adica un Ciolannis-sase-case sau altii din suita lui...
13
17
Valeu...a vinit diaspora din Vaslui....ma cac pe mine de frica
14
17
Tot n-a plecat diaspora acasa??? Aveti grija la buzunare, portofele, pistoale
14
19
Un miting demn de Saptecase: 300 de derbedei platiti cu banii lui Soros.
15
18

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367