REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PROTEST ÎN TOATĂ ŢARA! La Constanţa, s-a aruncat cu ouă în protestatari!

PROTEST ÎN TOATĂ ŢARA! La Constanţa, s-a aruncat cu ouă în protestatari!

Replica API 27 noiembrie 2017 | 23:59 741

Constănţenii au ieşit la protest, duminică. Au fost proteste în toată ţara - în 80 de localităţi, în Capitală fiind circa 20.000 de oameni în stradă.

Constănţenii care au scandat, duminică, în faţa Prefecturii au pornit în marş pe străzi, până la sediul PSD Constanţa. Au fost circa 800-1000 de oameni care au scandat împotriva guvernanţilor, cerând demisia lui Liviu Dragnea şi lui Călin Popescu Tăriceanu, precum şi renunţarea la modificarea legilor justiţiei.

La Constanţa, a fost înregistrat şi un incident! Constănţenii care s-au aflat în marş, în zona Casei de Cultură, cu direcţia spre sediul PSD Constanţa, au fost "atacaţi" cu... ouă! Mai exact, cineva a aruncat de la etaj cu câteva ouă, reuşind să nimerească cel puţin o persoană.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai din cauza unor retardati ca tine a ajuns tara asa. Copiii aia si tai care dorm cand o sa creasca o sa suge pula copiilor lui Dragnea si Tariceanu mai boule.
0
0
cretinoizi mai mari ca-n constanta cred ca numa-n vaslui gasesti.
2
3
Pai din cauza unor retardati ca tine a ajuns tara asa. Copiii aia si tai care dorm cand o sa creasca o sa suge pula copiilor lui Dragnea si Tariceanu mai boule.
4
0
Sistemul politic e facut ca bogatii sa devina mai bogati si saracii mai saraci indiferent cine e la putere . N-au oamenii nici o vina , tot sistemul e facut in asa fel sa fie impotriva cetateanului obisnuit . Bancile ne iau banii , guvernul ne ia banii , bisericile ne iau banii . Muncim o viata intreaga sa platim datorii .
10
0
Eu am aruncat cu oua in voi. A trecut Dragnea pe la mine si mi-a lasat un cofrag de oua psd-iste ca sa sparg capetele celor anti-psd.... Ha Ha Ha, un fleac, v-am curuit!!!
10
4
Ba bula, sa inteleg ca esti pedofil si gerontofil in acelasi timp??
4
4
USR si ciordosi sa faca publice finantarile primite de la Soros si apoi sa vrea iar la ciolan. 2016 a fost un an dezastruos pentru Romania, din 2017 a inceput sa se ridice. Protestatarii sunt masa de manevra, habar nu au de nimic, doar urla si grohaie, marsh dreacu cu usr-ul vostru.
7
11
Baga-mi-as pula in copiii tai PSD-isti si in ma-ta si-n cine te-a cacat !
6
10
Lua-va-as rasa in pooula psd-istilor si votantilor de psd!!!!
10
9
trebuia sa le arunce si cu ciorba la fomisti . Eu daca dau muzica mai tare sunt amendat , cine pizda ma-sii le permite sa tipe duminica seara sa imi sperie copiii ? Sa mearga la palazu sa urle ! politia unde este , e tulburarea linistei publice , aveau autorizatie ? toti fomistii nefamilisti borasc duminica pe bulevard , bine le faceti .
16
22
Poate ca cel care a aruncat a vrut sa zica ca protestatarii au nevoie de niste oua in plus ca sa protesteze cum trebuie.
17
7
Se vede case traieste bine sub guvernul PSd-ALDE, daca se arunca oua scumpite. Puteau arunca si niste unt, si carne de porc.Rezolvam masa de Craciun si Revelion.
17
3
Nu au nicio treaba. Dragnea sa faca puscarie daca este vinovat, dar legile justitiei trebuie modificate pentru a inceta abuzurile statului "de drept". Vinovatia unei persoane trebuie stabilita numai in instanta, nu in alte "locuri", sa nu spun birouri.
16
5
toti machedonii sun psdisti
14
11
Stati acasa, nu mai urlati, ca niste aurolaci, in fiecare Duminica seara pe la geamurile oamenilor.
19
24
Pnl ii manipuleaza
12
19
Usr a incercat sa fureee protestul!!!!!!! Toti membrii usr au fost acolo cu pancarte
12
9
Dragnea e disperat sa nu faca puscarie dar oricat zbiara pupincuristii lui, tot va ajunge in zeghe. Pt toti istericii si mocangii psd, Mazare si Constantinescu au furat de-au rupt, Nastase a luat spaga, zeci de parlamentari marca psd fac numai mangle, la Cta Fagadau si clica isi bat joc de oras... Mai vreti idiotilor?
29
6
Fie ei si manipulati si prosti si cum vreti sai numiti dar au suflet ca cel care a aruncat si ca voi care comentati. Ca suntem pro sau contra psd suntem oameni dar ne comportam ca animalele regretabil
5
4
Asta este cel care a aruncat cu oua, un jegos.
18
10
nu cu ouo ar trebui sa arunce, ci cu rahat cu apa rece, poate asa o sa-si dea seama ca sunt manipulati ca idiotii!
20
33
Mesaj pt dorin 22:23! Esti ca o bovina bolnava.Vrei sa impungi in asfalt desi esti in genunchi.Te rog doar sa mai incerci pana iti vine ajutorul social sa exersezi scrierea corecta a cuvantului ,,ou" la plural.Atat! Analfabet functional ce esti! Cat a dat ma-ta spaga sa iei bac- ul ,ma nefinisatule fecundat?Ai multe note furate la scoala!
27
11
A inceput sa cada cate un slugoi penelist in boscheti,,rapanosilor.
13
20
ce omleta buna le-a facut pnl-eprelor
14
26
Mesaj pentru birou electoral: esti complet dus. Esti o panarama de om. Si asta ti-o zice cel care era langa doamna lovita. Legat de bombonel....te asteapta sa ai grija de oalele lui.
10
31
Sunt multi fraieri manipulati
25
27
inainte confisca marele consilier local chipurile independent Andrei Popescu, acum mizeria de pnl, Cta are nevoie de un suflu nou!Un partid nou!
14
4
In casa mi-e cald si bine, tu sa strigi si pentru mine
13
19
O duamna cu ouale imprastiate prin par si pe jacheta! Wow ce sexy e duoamna! Precis se gandeste la adi nastase bombonel sa-i numere ouale! Ce ar linge duoamna niste oua ...chiar si p'alea sparte pe ea!
39
37
Sunt si eu in strada dar va rig sa nu lasati PNL sa ne confiate aceste actiuni! Sunt mai periculosi ca PSD!
26
13
Mi-as baga ouale in ma-ta! Un prost... probabil psd-ist! Apropo ... azi pe un post tv ... o zburatoare de la ALDE a subliniat ca ''strada nu conteaza! Noi politicienii spunem ce trebuie sa se faca ! '' Ii transmit cu durere in suflet ca i-as umple falcile cu carne !
42
13
Normal. Doar un psdist inbuibat isi permite sa arunce cu oua acum cand sunt 1 leu. Aroganta maxima !
61
19

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614