REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PROTEST la Mangalia! Angajații din Șantierul Naval, gata să iasă în stradă!

PROTEST la Mangalia! Angajații din Șantierul Naval, gata să iasă în stradă!

Replica API 16 iunie 2018 | 00:01 279

Angajații din Șantierul Naval Mangalia se pregătesc să iasă în stradă. Liderul Sindicatului Liber „Navalistul” a depus, vineri, 15 iunie a.c., la Primăria Mangalia, declarația prealabilă prin care aduce la cunoștință organizarea unui protest.

Acesta se va desfășura miercuri, 20 iunie a.c., în intervalul orar 17,30 – 20,00, în Piața Republicii, în fața Casei de Cultură Mangalia. Potrivit liderului de sindicat, sunt așteptați să participe peste 600 de membri de sindicat, cărora li se vor alătura, foarte probabil, și membri ai comunității locale.

Protestul este organizat în contextul în care, nici până la această dată, tranzacția dintre Ministerul Economiei și firma olandeză Damen, pentru preluarea șantierului nu a fost semnată. În perioada 21 – 22 iunie urmează să aibă loc o ședință AGA, în cadrul căreia se așteaptă aprobarea contractului de asociere mixtă româno – olandeză. În acest nou parteneriat, România ar urma să dețină pachetul majoritar de 51% acțiuni, iar Damen 49% acțiuni.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Despre cine spui tu ma frustratule ca si a facut hoteluri si buncare ? Subcontractorii n au bani sa si plateasca impozitele da tu nu stii si nici nu te fute grija
3
0
iesiti si strigati ca sa vina iar subcontractorii sa ia caimacul si voi sa ramaneti cu sarcia . Va vindeti pe un mic comision sclavilor si niste analfabeti si au facut hoteluri si buncare pe spatele vostru. Hai la protest amaratilor exploatati. Hai sa faceti curu mare la nemernici.
0
3
Daca reprezentantii partii romanesti pe vremea venirii coreenilor ar fi avut demnitate,valoare umana,integritate morala,situatia nu ar fi dus la capusari,la schingiuirea psihica zilnica a angajatilor romani si la sfarsitul de rahat al companiei. La greva,sa se ceara si plecarea in pustiu a stabilor romani parca batuti in cuie la conducere,niste oameni ce nu stiu si nu vor sa pretuiasca ce este mai important,anume angajatii din oras,ba chiar isi bat joc cu mult sadism de ei,hranindu-si sufletele intunecate din raul facut ,din dramele produse oamenilor. Protest la Bucuresti,aici e degeaba !!
10
0
Acum pot sa stea acasa ! De ce n-au iesit cu gloata de sute de mii la Bucuresti ? Atunci aveau ocazia sa fie vazuti si auziti ....Acum n-au decat sa stea acasa ,inaintea alegerilor vor primi un mic si-o bere !!
5
0
Jocur mari. Saracia ingenuncheaza romania
7
0
Moldovenii,s a ridicat.nivelul marii,huoooaa goana dupa ei
0
5
Poola.in.protestul lor de.tarani si.moldoveni
2
3
Who cares...
1
0
sa strigati "jos statul paralel "
4
2
Ce prosti, in loc sa se bucure ca vor fi condusi de acum incolo de securisti, ca doar naivii idioti din categoria -rezist- nu stiu ca toate institutiile de stat sunt conduse de securisti.
2
9
trebuie sa va duceti .Ea este reprezentantul guvernului in teritoriu.
13
1
nu vor participa doar 600 de membrii de sindicat. Vor participa si angajati care nu sunt menbrii de sindicat. Ar fi bine sa vina si patronii si angajatii care nu vor avea ce produce si vinde, daca nu vor avea cui sa vanda si astfel vor fi nevoiti sa-si inchida afacerile si sa-si concedieze angajatii.
8
3
sa ghina moldovenii aiii, sa-n shiapa hora, hotii, betii, scandaluri, furturi.
5
8
nu mai mergeti in piata republicii veniti la mine la hanu hora,va asezati la coada pe 3 randuri si asteptati ca va dau eu salarii comensatorii.daca sunteti cuminti va dau doi mici si o bere sa strigati - griguta presedinteeeee
8
8
Acum...........
3
0
Olandezii trebuie sa cumpere de la coreeni intai si dupa aia trebuie sa se asocieze cu partea romana, bineinteles in baza unui contract , nu asa ne stangem mainile si gata , dupa care sa-i cedeze cele cele doua procente daca asta este una din conditii.La masa negocierilor actionarul majoritar are ultimul cuvant,deci statul roman va avea si votul majoritar in luarea deciziilor.Nu e simplu, avand in vedere ca discutii se poarta de un an si nimic concret.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218