REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Protest la Palatul Cotroceni cu circa 50 de persoane care cer eliberarea lui Dragnea din închisoare

Protest la Palatul Cotroceni cu circa 50 de persoane care cer eliberarea lui Dragnea din închisoare

Replica API 17 iunie 2019 | 00:48 523

Liviu Dragnea

În jur de 50 de oameni protestează, duminică, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitând eliberarea din închisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Protestatarii scandează lozinci antiprezidenţiale, poartă pancarte şi steaguri tricolore, iar înscrisurile care se pot citi pe tricouri sau pe alte materiale sunt următoarele: "Liviu, deţinut politic, libertate"; "Dragnea te iubim, noi ca tine nu găsim"; "Sunt alături de un om care a fost trimis în puşcărie"; "Jos statul paralel".

Unul dintre protestatari, Petruţ Petreschioiu, de profesie inginer, declară că a venit la manifestaţie pentru un om care "merită tot respectul, pentru tot ce a făcut în ţara asta şi pentru oameni".

"Doresc eliberarea lui, e clar că a fost un dosar politic - şi primul şi al doilea - deci e un abuz evident", a afirmat acesta.

Potrivit jandarmilor, protestul este unul spontan, nefiind autorizat de către autorităţi.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai sigur erau 50 si nu 40,vedeti ca la urmatoarea miscare vor venii deghizati in hardaie de wc ecologice,cel putin cu numele
4
0
Cand eu ii dadeam ma - tii la muie ...tu te bucurai ca ti-a adus nenea jucarii . Vezi ca am pus ochii pe nevasta - ta ca tu o futi doar la cap .
4
4
In cel mai bun caz tu poti s-o futi pe ma-ta centurista bai avortonule!
4
3
vai, asa urat vorbesc psd-istii?
7
3
sa te futem in gura , ai uitat cand faceai raport la tataru si borodi , cu cei ce ne sustrageam de la muncile agricole ? cand mergeai la Sandu la cadre ai uitat ?
4
6
Fceti bai panaramelor psd-iste ceva bun pentru tara asta si oamenii pe care-i prostiti si-ndobitociti cu nerusinare cu latrinele condamnatilor penali voiculescu si ghita ca uite in ce hal arata tara! Orbilor si nesatuilor. URGENT TAIATI PENSIILE SPECIALE CARE SUNT FURT DIN BANUL PUBLIC! P-ulea o sa va mai voteze cand una spuneti ca faceti si alta cand ajungeti la putere! Doar sa furati, sa va faceti legi sa ramaneti si cu prada dar nici puscarie sa nu faceti! Nu mai prostiti voi pe nimeni, nimeni nu va mai crede HOTILOR! CALAII tari si-ai romanilor asta sunteti.
9
3
si la nunta se aduna mai multi. Chiar cat e darul?
3
0
niste betivani platiti de Cap de P... ,au racnit si ei ceva , caci setea le usca gitul
8
1
eu propun sa nu va mai obositi si sa mergeti direct la puscarie sa-i fiti mult mai aproape
8
3
Va transmite KLAUS WERNNER JOHANNIS SA IMI SUGETI PULA ZDRENTELOR SA II SUGETI CLITORISUL CURVEI INTERNATIONALE CARMEN MUISTA ROMANIEI.
4
7
Astea sunt putorile comuniste care trageau mata de coada la munca isi turnau colegi faceau orice numai sa fenteze munca.Dupa ce au ajuns pensionari luau scaunelu la 4 dimineata se puneau la o coada si incepeau barfa,la doctor in autobuz trebuia sa le dai prioritate pt.ca ei au muncit sanchi.Eu elev fiind ma ridicam mereu dar intro zi m-a invoit profu pt.ca eram racit si nu am dat locu in autobuz m-au facut imediat toti mosi nesimtit si prostcrescut pana am coborat.
10
5
Uite ca are si PSD rezistii sai. Usere dadea mai mult de 50 de lei?! Pai acum spuneti?
3
3
e istorie deja ...asa ati plans si dupa ceasca....are dreptate alandala
6
2
un grup de aproximativ 500.000 de cetateni, perfect organizati de psd, au manifestat spontan contra sumei de 50 RON si pasnic, atat de pasnic incat contrazicem zvonurile ca unii ar fi fost tzepeni, la Cotroceni. Precizam ca toti au beneficiat de perfuzii, transfuzii si dupa caz, socuri electrice. Transportul a fost asigurat de autocare, ambulante si scaune cu rotile de min. de interne. Majoritatea au supravietuit!
7
7
dupa ce ne-au taiat craca acum alti lingai la fudul lui Ciolanis , buie Marna ,bubosu si sica mandolina cu 3 coarde. A venit vremea noastra sa lingem cacatul ca deh suntem pe val !Muie USR PNL !
7
8
Protestatarii varstnici pareau foarte determinati si plini de zel,in ciuda temperaturii de afara!!!Altfel se plang cand asteapta la usa medicului de familie sau stau in picioare in autobuz,se plang ca au pensii de mizerie si medicamentele sunt scumpe!Dumnezeu sa va mai inteleaga,ca noi nu putem!
10
7
Acolo erau jandarmi civili care atatau ciumati!
9
9
Lingailor vi s-a taiat craca de sub picioare si nu-l mai puteti linge in fund pe Dragnea?
10
7
Si o sa faca un rahat cu manifestatiile lor ! Stati, ca urmeaza adevaratele condamnari pentru acest taran infractor, mai asteptati putin ! La puscarie pe viata, taranoiule !
13
7
Dupa ce va ve-ti convinge de bunatatea masurilor dreptei o sa va rugati de Dragnea si Valcov sa va conduca!
8
12
Niste oameni nemultumiti au inceput sa tipe pentru ca Dragnea sta la racoare si ei mor de cald.
14
10
Bine v-au parfumat jandarmii pe 10 august tineri frumosi si liberi. Mu13 usr pnl plus rahat. Traiasca PSD !!!
12
19
Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac. Un grup de amarati, multi dintre ei nici nu stiu cum ii mai cheama, chiar daca au buletinul in mana, sunt in stare sa stea in arsita ptr 50 de lei amarati si sa-si vanda ptr ei, viitorul copiilor si al stranepotilor! Batrani dar din pacate lipsiti de demnitate. Incercarea Replicii de a ridica calitatea lor pomenind de acel "inginer" este de-a dreptul idioato-pesedracnista!
21
15
sa te futem in gura pana iti cad dintii limbric userist ,unde te ascuzi mai laba trista sa-ti dam sa ne lingi cacatul pana spui ca-i ciocolata si ADN ul iti revine la normal Hai muie cu cacat :usere ,penele,Iohannis ,Buie Marna !Pentru Gogu special de la Dragnea - sa -mi sugi veninul ca sunt cam statut!
15
18
Asta e electoratul PSd. 50 de tigani.
21
16
Prostu nu e prost pana nu se arata, iese din sediu partidului si se caca in mijlocu drumului.Niste maimutoi il omagiaza pe vipera Dragnea.
22
18
50 de persoane inmultit cu 5 dinti de fiecare,egal....Ieftin mitingul,daca inmultim numarul de participanti cu 50 de lei!Astea sunt multimile alea care ieseau sa-l sustina pe Dragnea si PSD?
22
17
Principesa margareta si principesul duda asteata ca dragnea sa le imparta si lor niste bani de la bugetul pesede. Da-le si lor mesajul tau.
7
12
unde sunt jandarmii cu gazele futu-i in gat de atarnatori ??? Muie la toti cu mult cacat !!!
31
20

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920