REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PROTEST la Parlament. Reacţia senatoarei Cristiana Anghel după ce un cioban i-a RUPT foile: "Cât de PROST!"

PROTEST la Parlament. Reacţia senatoarei Cristiana Anghel după ce un cioban i-a RUPT foile: "Cât de PROST!"

Replica API 15 decembrie 2015 | 14:18 190

Senatoarea Cristiana Anghel a mers, marţi, printre ciobanii şi agricultorii care protestează în faţa Palatului Parlamentului, nemulţumiţi de modificările la Legea vânătorii, intrate recent în vigoare, prin care se limitează numărul de câini pe care îl pot deţine oierii, dar şi faţă de alte norme de aplicare a legii. Senatoarea i-a enervat pe protestatari, după ce l-a numit pe un cioban "prost".

Senatoarea Cristiana Anghel le-a transmis protestatarilor adunaţi în faţa Parlamentului că le susţine revendicările şi că lucrează deja la o iniţiativă legislativă pentru modificarea legii, mai exact, pentru abrogarea celor două articole din Legea vânatului, din cauza cărora ciobanii au ieșit în stradă: câinii și pășunatul. Mai mult, senatoarea a şi venit în stradă cu foile pe care era scris proiectul de lege care urma să fie depus în Parlament.

Unul dintre ciobani i-a spus Cristianei Anghel că protestatarii vor să discute cu ministrul Agriculturii, nu cu parlamentarii, în care nu au încredere. Anghel le-a explicat că Parlamentul este cel care face legile, nu ministrul Agriculturii.

"Ministrul Agriculturii să vină. Parlamentarii votează legi pentru ei, nu pentru noi. Asta nu este lege", i-a spus un protestatar senatoarei, rupându-i foile pe care era scris proiectul de lege.

"Cât poate fi de prost! Eu aici am iniţiativa prin care abrog iniţiativa respectivă", a replicat Cristian Anghel, înfuriindu-i şi mai tare pe ciobani.

Senatoarea Cristiana Anghel a explicat la România TV că bărbatul pe care l-a făcut "prost" nu era cioban, ci era un agitator. "Era un agitator, nu era cioban. Agitatorul a luat foile şi le-a rupt şi i-am zis ăluia că e prost. Era un agitator prost. Era spălat, era orăşean, nu mirosea a oaie, mirosea a parfum, ca mine. Ciobanii nu miros a parfum", a spus Cristiana Anghel.

romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102