REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Protest la şedinţa CJC. În atenţia Sabrinei Nedelcu: "SUNT PUTORI ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN!"

Protest la şedinţa CJC. În atenţia Sabrinei Nedelcu: "SUNT PUTORI ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN!"

Replica API 28 februarie 2017 | 20:55 325

Sorin Belu, ecologist la Baricada Verde, a protestat în cadrulședinței Consiliului Județean Constanța, organizată marți, 28 februarie a.c. Acesta aținut în mâini o pancartă cu mesajul: "ATENȚIE!!! SABRINA SUNT PUTORI ÎN CONSILIUL JUDEȚEAN". Consilierii PSD au sărit în apărarea colegei lor, Sabrina Nedelcu, şi l-au catalogat pe Belu ca fiind un golan. Consiliera nu a răspuns gestului făcut de ecologistul Sorin Beluși imediat după ce s-a încheiatședința a părăsit sala. În legătură cu acest subiect, președintele CJC, Marius Horia Ţuțuianu, a afirmat că nu este de acord cu afirmația colegei sale de la consiliu , însă nu îl consideră un gest foarte grav. Amintim că Sabrina comenta, pe o reţea de socializare, că cei care ies la proteste sunt „putori”. „Vom vedea ce măsuri vor lua cei de la partid. Presupun că atunci când se va întruni Biroul Permanent Județean se va lua în discuțieși acest aspect. Eu personal nu am fost de acord cu acest mesaj pe care l-a trasmis ea. Am vorbit ulteriorși mi-a spus că nu era un mesaj pentru cei din piață ci pentru galeriile care au făcut rău. Ca şi consilier județean, Sabrina Nedelcu şi-a făcut treaba”, a afirmatȚuțuianu.

Menționăm că Sabrina Nedelcu a fost sancționată cu avertisment din partea partidului. Amintim că la începutul lunii februarie, consiliera PSD a scris pe pagina personală de Facebook u mesaj pentru protestatarii de la acea vreme. „Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii gratiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare destepţi sunteti sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a postat Sabrina Maria Nedelcu. Ulterior aceastași-a cerut scuze public pentru că a folosit termenul de „putori”, cu referire la cei care au ieșit în stradă. Ea a explicat că vizați au fost doar membrii de galerie, care au ieșit să deranjeze în stradă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici CCR nu trateaza de antipesedita cronica !
0
2
De 27 de ani consilierii majoritari PSD FURA MILIARDE din bugetul Constantei iar ei sunt doar interfata, in final BANII LA CINE AJUNG? De cand PSD a dat OUG 13 si am iesit peste jumatate de milion de romani la proteste, au strigat ambasadele tuturor tarilor civilizate de la SUA la Canada, UK, Franta, Germania, din UE, NATO, au protestat romanii din toata lumea impotriva gratierii infractorilor! VOI SUNTETI INFRACTORI IN FATA INTREGII OMENIRI SI A LUI DUMNEZEU, AFARA DIN INSTITUTIILE STATULUI, AFARA PSD VOTAT DE 18% DIN POPULATIE, AFARA FUNCTIONARI CORUPTI, AFARA DIN VIATA ROMANILOR!
8
1
Felicitari domnule Belu!! Poate se trezeste si domnul presedinte si o da afara!! Pacat ca am votat consilieri judeteni capabili care nu au fost validati din cauza acestor specimene incapabile!
7
3
Felicitari dlui Belu, e barbat ! Noua celorlalti sa ne fie rusine ca stam ca n-avem curajul sa luam atitudine
11
4
Felicitari Doamna Sabrina Nedelcu ca ati avut curajul sa spuneti adevarul intr-un moment in care Putorile din strada doreau sa impuna ei mersul normal al unei societati democratice ! CCR v-a dat dreptate ! A au sarit imediat pupincuristii si sclavii sistemului securist chiar si "membri PSD- conjuctura" sa va crucifice !
5
14
Sabrina, un politician mereu cu gura plina.
11
6
Putoare e ca si cum l-a mangaiat. Asta e un betiv, drogat, o haimana, o barat. Mai oameni buni, mai Tutuianule, numai baga in seama un carnat, 10 carnati sau 100 de carnati. Baga-i pe gratar, daca tot vrei sa-i bagi in seama. Pai 3-4 milioane de romani stau in loc de niste ratati, homosexuali, betivi, drogati.
7
9
Orasul are prea putini oameni decenti care sa mai si riposteze impotriva javrelor care s-au tot ales in functii. BRAVO d-lui ecologist!
16
8
Pai de ce iau luat apararea unei putori unei scursuri a societatii in afara de baut si alte chestii urite nu stie sa faca nu a muncit o zi,Deci Este o putoare si o scursura a societatii,o vagaboanta care face populatia din Constanta de ris.la pirnaie cu ea..
13
7
n-ai ce sa ceri de la pesedei... sunt ciuma rosie!
18
11
era normal sa nu pateasca numic - are cine sa o recomande, in nici un caz .....
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369