REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Protest pe strada Unirii

Protest pe strada Unirii

Replica API 22 octombrie 2019 | 21:38 1011

Constănțenii care locuiesc în Faleză Nord sunt rezoltați, după ce administrația locală a decis ca strada Unirii să devină arteră rutieră cu sens unic, dinspre strada Ion Rațiu până în strada Zorelelor. În urma nemulțumirilor, amintim că s-au făcut noi modificări: angajații SC Confort Urban SRL au montat miercurea trecută indicatoarele rutiere care reglementează circulația pe străzile Pescarilor, Grozești și Dragoslavelor din cartierul Faleză Nord.

Însă, constănţenii din zonă susţin că în spatele deciziei de a se a institui sens unic stă o investiţie imobiliară privată! Este vorba despre construcția ce se ridică pe strada Unirii, colț cu Piața Filipescu, proiect dezvoltat de SC Sorla SRL. De precizat că pe data de 28 octombrie, ora 8:00, oamenii nemulţumiţi vor spune ”STOP!” în cadrul unei acțiuni de protest împotriva sensului unic de pe strada Unirii și a distrugerii traficului în Constanța! Locul de întâlnire pentru protestatari este zona Delfinariu, în intersecţie.

vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/sens-unic-pe-strada-unirii-cetatenii-se-pregatesc-de-protest-si-acuza-ca-modificarea-a-fost-facuta-pentru-blocul-construit-de-firma-sorla-406096/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai in Constanta se poate intampla asa ceva. O adunatura de cetateni vor sa traiasca ca in balamuc. Nesimtirea netaxata si hotia autoritatilor a mers mana in mana. Intr-un haos urbanistic fiecare face ce vrea si scapa cine poate. Si-au imaginat oare acesti indivizi ce calvar au trait riveranii strazii Unirii? Trafic claxoane trotuare blocate gaze inghitite. Civilizatia se construieste cu reguli care trebuiesc respectate. Vreau sa traiesc intr-un oras linistit si curat nu intr-un balamuc. De ce nu am blocat orasul cand au fost trantite blocuri intre case cand a fost distrus parcul Tabacarie?.
5
1
In local sa organizati proteste ,nu mai bine mergeti si cautati ceva de munca? Ca de aia sunteti saraci! I
1
9
Deci makidonul de la Sorla a spaguit la Mazarel ca nu are locuri de parcare indeajuns....
15
2
Fagadau si babuinii lui se pise cu bolta pe pulime. Deja au trasat locurile de parcare pentru obiectiv. Numai Poarta Alba ne mai scapa de nesintitii astia.
23
5
Unde e sediul DANA in C-ta?
3
6
e ok ca sprijini scatofagia dar aici nu e antena 3... e destul de lat trotuarul si pt ma-ta si sor-ta
12
13
ar trebui sa mai renuntati la plimbatul cu masina. Sunteti distrusi ca nu puteti parca pe trotuare si ca a inceput orasul asta sa se civilizeze? Ce ati zice voi daca se revine la doua benzi de circulatie cu oprirea si parcare interzisa pe toata lungimea strazii? Atentie! Trotuarele sunt pentru pietoni.
16
22
Fagadau in puscarie si respiram un aer proaspat si curat dupa odioasa perioada , Mazare , Constantinescu - FAGADAU ! Rusine ...
22
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614