REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PROTEST privind RECTRICȚIILE impuse, la Constanţa

PROTEST privind RECTRICȚIILE impuse, la Constanţa

Replica API 24 noiembrie 2020 | 00:00 6317

Protest de 1 decembrie, la Constanța! Un constănțean a inițiat o invitație la protest, în mediul online, ce vizează restricțiile de circulație impuse în municipiu dar și celelalte domenii afectate în ultima perioadă.

După impunerea carantinei în municipiul Constanța, în mediul online, s-au format diverse grupuri de socializare pentru a se organiza un protest. Mai exact, organizatorul acestui protest dorește să adune toți constănțenii ce sunt împotriva restricțiilor de circulație, impuse odată cu intrarea în carantina zonală. Protestul va avea loc pe 1 decembrie, iar punctul de întâlnire este parcarea mall-ului Vivo Constanța.

„Constanța protestează din mașini, cu steaguri și claxoane, contra restricțiilor de circulație, împotriva închiderii afacerilor mici și restricțiilor care dăunează tuturor locuitorilor orașului! Horeca, piețarii, transportatorii și cei dați în șomaj tehnic. 1 decembrie 2020, întâlnire în parcarea Maritimo Mall, la ora 14.45” a transmis organizatorul protestului.

Sute de oameni interesați

Ca o replică la organizarea acestui protest au fost mulți constănțeni care au blamat inițiativa, însă, au fost și sute de oameni interesați să participe la protestul ce se dorește a fi unul pașnic.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noua dreapta o sa isi ia o stanga in gura
3
3
sa mori calcat de tren, bogatule!
3
2
Sa ma cac in romania voastta de cacat. Saracilor
1
5
va in gura cu protestu vostru .Unde nu puteti mah prapaditilor sa mergeti ca eu merg la munca zi de zi si nu am treaba cu politia am o declaratie si asta e nu te tine nimeni in casa
5
8
Unde se va tine protestul de pe 6 decembrie ? Ca vrem sa venim vreo 40 de locatari si de la SM5 ca nu avem chef sa ne tranteasca si noua un kkt din ala de beton cum au trantit intre SM2 si SM3 !!!
5
1
Pnl prin Klaus este de 8 ani la putere. Tot pe se de ....vinovat. Tu vb de Sputnik?Pai o mare dna pnl are studii la...la...Moskva ....vau
7
3
Ma retarzeilor pe 6 iesim din carantina, deci ce scop are protestul? in cel mai bun caz sa se termine carantina pe 2? of popor de idioti
11
12
Escule mai du-te dracu tu si imputita aia de ma-ta care ii pute gura a pula. Sa te vad mort intins pe asfalt cacatule obosit, cantati-ar popa la cap jegosule cu comentariile tale de cacat.
6
2
Sa aveti itp si rca valabil
1
6
Pe 6 decembrie , de alegeri parlamentare , la ora 12:00 sute de riverani de pe Soseaua Mangaliei vom face miting pt DEMOLAREA hotiei lui Fagadau si Babu care au inlesnit firmei machidonesti CAMBELA sa construiasca acea oribilitate se bloc pe un spatiu verde si cu balcoanele deasupra trotuarului ! Miting in fata liceului Tehnologic unde sunt cele 6 sectii de votare pt. Cartierul Abator ! Printre perticipanti vor fi si 11 jandarmi care locuiesc in zona !
15
0
Penele va cad aripile
15
2
Secs on line, si copii, adica puradei, tot online, asta vrem. Virtualing ne futim viata, lasa ca ne vom reincarna si vom relua ce am pierdut!
2
2
PNL nu mai e
16
4
Vrem sa facem scoala on-line in baruri si lectii de biologie in cluburi!
11
3
oilor va tin ciumatii astia galbejiti inchisi in cotet si voi behaiti ca oile nici nu e de mirare ca isi bat joc de voi in fel si chip de atata timp va meritati soarta
19
6
pentru jegosul de la 1:58 .Esti paznic pe undeva ? sau doar un jeg de pesedist care nu are somn .La puscarie cu hotii pesedisti .Roata a inceput sa se invirta jegurilor .
11
20
Pentru ca astia sunt patrioti si in ziua de 01 decembrie patriotilor nimic nu le poate sta in fata,nici macar COVIDul ei accepta infectarea voluntar pentru ca "eroi"isi dau chiar si viata pentru Partidul Comunist Roman adica PSD si pentru Romania.
7
23
daca va mananca placajul strangeti-va ca oile la Vivo. Noi baietii din Noua Dreapta va vom astepta. Inainte sa muriti de covid o sa urlati de parii luati pe cocoasa ! Ti-ai dracu de idioti cu razvlatirile voastre !
10
28
De ce pe 1Dec si nu in alta zi?
10
9
Aceasta va fi diversiunea pentru a ajunge si a pleca de acolo , probabil...Autobuzele nu sunt oprite in trafic ptr. control
5
3
Cu pulanele si gazati cala Bucuresti
6
20
Oameni naivi si prosti ce urmaresc prostia ziaristica SPUTNIK ,ADICA FAC JOCUL RUSILOR SI CHINEZILOR.
9
18
la prefectura nu prea este nimeni. Unii nu prea cunosc semnificatia zilei de 1 Decembrie 1918. pacat.
14
6
Poate asa se sperie virusul si se sinucide!
11
6
adunativa fraierilor si sa va vedem la plecare incolonati si cu declaratiile in mana la ficare sens giratoriu ......ps. ochii pe viitorii clubistii ATI
17
27
Eu vin,desi nu inteleg de ce nu se aduna lumea direct la Prefectura.
16
7
sluga jegoasa!
12
11
mai bine v-ati da intalnire la morga spitalului. v-ar piere cheful de blocat bulevardele orasului.
23
39
Sa-i rupem pe alogeni. Jos iohanus, jos organ, jos helvig.
30
26
E parcarea mai mare, de acolo se pleaca
15
4
se intalneste lumea la vivo si apoi se merge spre prefectura.
18
5
De ce la VIVO si nu la prefectura? Nu cumva sa deranjam conducerea ori ai tu vreun interes la VIVO?
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218