REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Protestatari amendaţi după vandalizarea gardului casei lui Iordache

Protestatari amendaţi după vandalizarea gardului casei lui Iordache

Replica API 19 noiembrie 2018 | 01:46 462

Poliţia Ilfov a amendat şase protestatari #rezist, care au vandalizat sâmbătă gardul casei deputatului Florin Iordache, în comuna Bragadiru. Fiecare protestatar a fost amendat cu câte 300 de lei.

"Am fost sesizaţi prin apel la 112 de către o doamnă, care ne-a transmis că la o casă învecinată nişte tineri lipesc nişte afişe pe gardul imobilului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a identificat şase persoane. Ulterior, pe numele acestora a fost întocmite amenzi contravenţionale în valoare totală de 1800 de lei, 300 de lei pe persoană pentru încălcarea prevederilor Legii 61, art. 2. pct. 14 ('Scrierea sau desenarea, fara drept, pe peretii cladirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinta comuna aflate in locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum si dezlipirea sau distrugerea, fara drept, a reclamelor, anunturilor si afiselor legal expuse in locuri anume destinate.')", a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, agent șef adjunct de poliție Dragoş-Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar si-asa! Pentru loaza asta de ciordache kare-a tras m-uie in direct, Ce dovada va mai trebuie?
1
1
astia au scris pe gardul lui iordache programul lor de guvernare al usr, pnl, cilos etc ca si in piata victoriei si peste tot unde deschid gura. Bagati la cap asta votati asta o sa luati!
2
6
muie ue , golanii ce au incalecat sau incearca sa subjuge romania. Muie trantorilor , voua. si adeptilor voua .In franta va bagau jandarmii in. puscarie doar daca tuseati in piata victoriei.Bot si dide nu ieseau 10 ani .
5
4
Ciar si-asa! Assta a tras m-uie la toata tara si la UE, nu se sesizeaza nimeni! sau la psd-ei merge si-asa! Ce-o s-o v-o mai luati voi de-acum incolo...ati crezut ca merge asa cu prosteala, smechereala lui ciordache, nicolicea, ala cu mitraliera sau karikatura de codrin stefanescu!!! No , no sa va mai mearga si-o sa va rupem destele alea si-o sa vi le bagam pe gat SPURCATILOR.
6
3
Pe iordache de ce nu il amendeaza nimeni?
7
2
Auzi mai handicapatule, cand se intoarce centurista de ma-ta de la ''serviciu'' sa treceti pe la mine sa va dau o muie gratis!
5
1
cata muie ii dam nevestei tale zilnic , stii ? si fiica ta e la fel , e geloasa pe ma-sa , dar ea suge doar la usr ! Mai boratura , ma-ta are itp la gura ? nevasta-ta e ok , i-am platit noi analizele , sa-ti traiasca ....dar sa nu o pupi !
4
5
Este limba voastra...!!!?? Cu atata muie scrisa pe strazi o sa ramana fetele gravide.Fata lui iordache nu se mai da jos din masina cand vine acasa.ii place sa citeasca ce scrie pe poarta si asteapta..
5
2
Numai cretini pe aici. In loc de argumente, injurii si obscenitati. Cum puteti fi credibili sau in fata cui? Doar a unor scursuri, ca voi. Rusine, neispravitilor!
3
6
Care sustin idiotenia lui cacatul de iordache . Sa va fut in gura si sa-mi beliti pula cu gura .
7
5
ciordache nu face altceva decat sa culeaga ce a semanat,daca el i-si permite in parlament sa dea muie apoi niste drogati nu pot sa-i intoarca favorul in strada,iar asta-i inceputul
8
2
In curand psd-ica o va lua cu ambele maini si i se vor umfla falcile ca la babuini.
17
10
Muie doriti muie sa luati.
13
18
Protestatarii au fost la o casa de toleranta. Si nici nu a fost la o casa de toleranta mai de soi, evaluand strict dupa pretul cerut. 300 de RON pentru curve? Le-au cerut atat de purtin, fiindca le-au facut doar una scurta?
15
8
Puscaria bre puscareala
8
3
In casa fiica lui iordache o intreaba pe ma-sa daca se ia scrisul cu gura....
17
7
Si Ciolhanis trebuie amendat doar este seful protestatarilor
10
19

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369