REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Protestatarii au OPRIT mașinile la Năvodari! VIDEO

Protestatarii au OPRIT mașinile la Năvodari! VIDEO

Replica API 15 martie 2019 | 17:35 1090

Mai mulți șoferi și-au tras pe dreapta autovehiculele, vineri, 15 martie, la Năvodari.

Este vorba despre protestul #șîeu, organizat la ora 15.15, în care români și firme din întreagă țară, dar și români din străinătate, potrivit Evz.ro, își vor întrerupe activitatea timp de 15 minute.

Acest protest este inițiativa omului de afaceri Ștefan Mandalachi, antreprenorul care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova. Costurile s-au ridicat la aproximativ 4,500 de euro, iar inaugurarea se va face în timpul protestului de 15 minute. România vrea autostrăzi!

Update: Totodată, mai multe firme din Constanța s-au alăturat protestului și și-au oprit activitatea pentru 15 minute.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi plac cel mai mult toate comentariile anti psd dar majoritatea ori au votat psd ori nu au votat si nu inteleg de ce mai vorbesc
0
0
Sa ne bagam pula in mata aia proasta care tea facut loatasi mortii si tot neamu in pula.
0
2
Un protest inteligent se face prin masuri ,chiar si minimale ce afecteaza in primul rand pe cei vizati,nu adunand victime colaterale,silite apoi sa adere sau sa injure ce tine de eveniment. Organizarea buna demonstreaza determinarea protestatarilor si nu dificultatile create altora. Vrei ceva mai bun,demonstrezi asta,pai fa-o-n pula mea cu cap,altfel e totul doar zgomot in vant,ca o basina mai tare.
1
1
amice mai documenteaza-te, internetul nu este doar pentru postari antipsd si pentru facebook, psd a fost la putere 15 ani iar restul cd, pnl, pd, ciolos si tehnocratii au guvernat in total 13 ani asa ca lasa vrajeala! Am exclus 1989 si 2019.
2
1
ff bine sa vada si hoti de psd navodarica na facut nimic
0
2
Asta-i protest de facebook. Doar un eveniment social la care participa in general pustimea ce asteapta orice pretext ca sa nu munceasca. Protestatarii au fost fix aia care vor -altceva- dar daca ii intrebi exact ce vor, nu stiu. Sa decida altcineva. N-au de unde sa stie ca nu ii intereseaza. Ei stiu doar ca e la moda sa fii anti psd. E la moda ca tinerii sa para interesati de politica. E la moda sa il injuri pe Dragnea. Dar pe termen mediu si lung nu au nicio solutie. Atatea proteste reale n-au rezolvat nimic, ce va asteptati sa rezolve unul de 15 min simbolizat de hashtaguri ?
6
0
Blocarea drumului public de niste protestatari la o adunare neautorizata ! Aia de la POLITIA LOCALA NAVODARI nici nu au catadicsit sa vina sa deblocheze circulatia ! Dar de fapt la NAVODARI nu exista Pol. Locala .... poate doar niste angajati la primarie cu 5000 lei salariu si care nu au nici o legatura cu munca de politie . Suntem de acord cu cele ce s-au scandat dar nu asa !
6
9
mortii mamii lor , am stat dupa ei . sa le dau foc .....ma pish pe ei
7
16
T.BASESCU PRESEDINTELE TARI A ZIS; ROMANIA NU ARE NEVOIE DE AUTOSTRAZI. TOT EL A VANDUT FLOTA. CE A FACUT DNA CONDUS DE EL? sa ocupat de gainari si dosare false.
13
11
copilas, probabil ca nici nu ai 30 de ani sa vb despre ultimii 30 de ani. clasic psd: noi n am facut, dar nici ailalti. bai nene, daca voi ati fosst la putere 25 de ani din 30 ce vrei sa spui? clar, autostrazi nu, ca nu se poate fura, dar wc uri, roduri de flori, cladiri despr nimic, promenade fara dale , sosele a lui tel drum care crapa da. hai, pa!
9
5
Probabil multi nu inteleg, dar situatia cu autostrazile este de 30 de ani si Basescu , Ciolos si Blaga candidatul PNL la europarlamentare au fost ministri si prim-ministri in astia 30 de ani, nu au facut nimic. Propaganda Usr si PNL sa nu zica ca ei sunt mai buni, ca sund doar niste oportunisti de pe urma la toti ministri imbecili de la psd CUC , STROE si altii care nu au facut nimic.
24
6
...ne-am solidarizat cu totii si acest lucru este minunat,dar va trebuii sa iesim cu totii la vot si veti vedea ca ciumatii nu mai au mult si se duc unde a intarcat mutu iapa...
23
16
bine ca nu a cerut ca forma de protest -lncepand cu ora 15 00 ,15 min sa dam cu sapa pe santierul autostrazii Moldova ,atunci sa vezi solidaritare ,actiune... era plin de lume ,de harnici, de hastag, de firme deja vedeam terminat al 2lea m de autostrada !Culmea ca nimeni nu comenteaza ca flinticul asata de metru a costat aprox 4600 euro pe loc drept !banuiesc ca asta cu protestul nu a furat banutul,nu a dat mita ,nu a fraudat bugetul ca vine DNA -ul si-l salta pe el ultimul constructor roman de autostazi !
21
7
Sa ne suga ma ta de pula si sa ne bagam pula in mortii tai
30
6
Sa ne sugi pe toti aia care am fost acolo si tu stateai sa dai din taste ca daca iesi la interval fugi ca o p z da ce esti
31
7
SmecherCuBmw dar fara ...creier!!!
42
3
Sa ma pis pe protestul vostru, saracilor!
12
61

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367