REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Protestatarii din Constanţa, în faţa sediului PSD: 'La puşcărie! La puşcărie!' VIDEO

Protestatarii din Constanţa, în faţa sediului PSD: 'La puşcărie! La puşcărie!' VIDEO

Replica API 20 ianuarie 2018 | 21:35 384

Cele câteva sute de protestatari strânşi în faţa Prefecturii Constanţa au pornit în marş pe străzi, sâmbătă seara, scandând, cu referire la guvernanţi: "DNA, să vină să vă ia!". Li s-au alăturat şi alţi constănţeni şi s-au oprit în faţa sediului PSD Constanţa, unde au scandat: "La puşcărie! La puşcărie"!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
moarte psd!!!
2
0
Sub mine esti idior retard
4
1
Astia cu Rezistu lor sunt retardati maxim.ori se vand pe 20 30 de lei, ori saracii de ei nu au creuer nici cat o musca.Ei habar n-au de ce ies din casa, nu citesc nimic, nus e documenteaza, ei puri si simplu sunt ca oile..iau de bun tot ce aud.Si cum cercul lor e format din retardati, se intampla proteste de genu.
5
11
Bucurestiul isi are tembelii lui, Clujul, la fel, Timisoara, asijderea... De ce sa nu aiba si Constanta tembelii sai? Tembeli din toata tara, uniti-va! Strigati in cor, intr-un cap gol, orice prostie are ecou!...
7
11
E bine sa-i chemati la proteste si pe cei din cartierul Henry Coanda... Atata timp cat au fost votati un golan ca brailoiu , un betiv ca moga , o proasta ca fata lu' dumitrache care s-a casatorit cu unul mai batran ca ta-su , etc, etc... - nu mai e nimic de indreptat pana la alegerile urmatoare...!
5
5
Jaf psd jos psd hotiii
8
5
LA MUUUUNCA DRAGILOR REZIST SI MAI LASATI PROTESTELE INOCENTE IN FAPT CHIAR AIURITICE.VOI A-TI FOST LA VOT SI POSIBIL SA CONTEZE SI ACUM.ALTFEL SA DAM INAINTE CU MINCATUL DE KKT II OK CONTINUATI ASA.DECI MUNCA SI IAR MUNCA.
9
13
terminati cu manipularea, oamenii ies din convingere, din diminuarea puterii de cumparare a orice, din cresterea euro etc, iar legile justitiei constituie bomboana pe coliva. Inafara de a isi da legi favorabile, salarii, pensii si tot ce mintea unui bolnav psihic considera ca merita- totul, nu mai au limite, sunt drogati, banii i-au dezumanizat, amantii si amantele s-au inmultit datorita finantelor de care dispun, asa stau lucrurile
14
6
Doua jeguri comuniste cu limba de lemn si prosti sadea.Gelu spune ca dorinta de democratie poate fi indreptata impotriva propriilor idealuri.Mai maimutoiule,tu daca crezi ca idealul meu este Dracnea,pavianul cu mantie,codrinel sau olguta vadimista ,esti mai tampit decat pri.Balalau zice ,o mana de infantili.Mai balalaule,tu ai ochi sa vezi si urechi sa auzi?
8
7
O mina de infantili, usor manipulabili !! Daca ai intrebi, contra a ce protesteaza.......habar nu au !!! Fiecare oras.....cu dobitocii sai....
12
14
Masele umilite de toate regimurile de dupa lovitura de stat din 1989, sunt usor de manipulat. In dorinta de democratie si dreptate,masele pot fi usor indreptate impotriva propriilor idealuri,infierbantate cu lozinci stupide. Fara sa fie bine informati,fara sa cunoasca de fapt sensul strigarilor lor,oamenii nevinovati in loc sa protesteze pentru binele lor,o fac pentru a ajuta niste lepre din umbra.La fel masele din Germania au aclamat instalarea lui Hitler,ca apoi sa-si vada tara praf si tinerii normali transformati in criminali sadici.
10
12
Felicit protestatarii, felicit tinerii care, chiar stiu ce vor: O SCHIMBARE ! Sa plece Dragnea dictatorul, cu ai lui supusi: mincinosi si hoti.
25
12
Se spune ca dracnea a batut un belciug in masa guvernului unde isi va priponi ,cu lantul, pavianul cu mantie,pardon ,premiera!
17
9
Pentru 4:42. 50 din cat? Din 30? Cat inseamna asta? Daca nu stii, da o fuga la profesorul Genunche, aka Liviu Marian Pop, sa te invete aritmetica.
9
8
Va dominam, atata timp cat avem peste 50 de procente o sug.ti
8
15
Gogule, ti-a iesit si tie ceva malai, asa e? De aia nu ii vrei la puscarie. Si vezi ca iti lipseste o cratima la ce ai scris, agramatule!
7
8
DNA sa o ia pe mata boilor !
12
13
Unde zbori tu vrabie...poate in zimbabwue...
13
4
la aceste comentarii sunt replicate de postaci din redactia replica, nici nu apuci sa postezi ceva si deja ai primit replca prin 2-3 comentarii cu nume fictive
15
0
nu stiu pentru ce urlu in strada,,,nu au o revendicare,,ce pot sa fie ,,niste satanisti.
12
23
Zilele trecute am luat suma de 400 lei din lichidarea lunii August 2017.Eu unde pula mea sa manifest ?...
14
7
Din pacate, Dragnea si Tariceanu plus gasca lor de nemernici, sunt atat de nesimtiti si disperati sa nu infunde puscaria, incat sunt in stare de orice, numai sa scape. Pe golanii astia nu-i intereseza de justitie, vor sa faca praf DNA ul ca sa nu intre la bublau. PSD e o ciuma de care greu scapam. Jigodiile astea mint si fura cu nerusinare, Iliescu e filmat cand multumeste minerilor pt dezastrul din 94, Dragnea e nivinovat si asuprit politic, Nicusor porcul e bolnav, Mazare are dosar politic, el nu a jefuit Cta, numai ordinari. Parlamentarii de Cta nu fac nimic pt oras, dar prostii ii voteaza
28
18
Bravo ! DNA-ul sa vina sa-i ia ! La puscarie cu ei, cu HOTII, MINCINOSII SI CORUPTII !
32
18
Si cand te gandesti ca nenorocitul de Mazare e in Madagascar.....la caldura....
23
15
Cica jandarmi din toata tara trimisi la Bucuresti. Ce sa faceti ba ciomagarilor? S-a pornit tavalugul. Trebuie sa dati socoteala si voi pentru actiunile voastre la comanda politica. Va trebui sa raspundeti penal pentru actiunile voastre ilegale, de intimidare.
27
21
papagalilor, degeaba protestati, am lasat oameni in posturi cheie , poate peste 50 de ani sa se schimbe ceva ,, fecioru meu de camasa ha ha ha
16
33

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614